Takze bohuzel se musim pridat k tomuto tematu ...
Petr prodava scoupe gt
Pokecal jsem s nim pres icq, abych se dozvedel jak na tom scoupe je.. V inzeratu je, ze krasny lak, uplne bez koroze, nakonec mi teda napsal ze je jednom lem trochu shnilej ( s tim jsem stejne pocital,pac kundaje na to hold trpi...) jeste jako dalsi rikal, ze trochu zere olej....
Takze domluvil jsem se na tom, ze se na to prijedu mrknout..
Domluvil jsem se na 16:15 s tim, ze jsem bohuzel prijel 16:35... Byl tam se mnou asi tak 5 minut max. s tim, ze pospicha, tak at se rychle ptam co by mezajimalo.. ( pritom psal na icq, ze ma od 11 az do vecera cas ), takze me to celkem namichnulo...
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Auto nepripravil a bylo cele zapadane od snehu, i kdyz mi tvrdil, kdyz jsme psali, ze ho pripravi... ZA 5 minut teda odfrcel a zustal tam misto neho aspon jeho bracha.. Auto jsme teda tak nejak odhzeli..
Puvodne rikal, ze celo neni ohnute, ze to odnesl pouze naraznik.. Pri osobni domluve, uz mi to rekl ze to ohnute je,ale oprava je jednoducha... pak to slo raz na raz...
Radsi to ted shrnu do par bodu, abych se moc tady nerozepisoval ..
trocha rzi na jednom lemu vs. kus lemu chybelo cca 2x5cm
celo v poradku vs. celo ohnute
kapota v poradku vs. ohnutej zamek, cela nejak do boku
odnesl to vpredu pouze naraznik vs. predek hnuty, levy predek celkem dost zvednuty
plechy v poradku vs. levy a pravy blatnik v haji.. dokonce prave dvere v rohu ohnute...
motor v poradku vs. motor je jinej z novejsi verze ( nebo nejaka cast ,uz presne nevim co )
vsechno ostatni v poradku vs. na pravych dverich upadnuty plast ( sice byl v kufru,ale puvodne o tom nebyla rec ); motor byl nahore pekne ocisteny,ale zespoda pekne od oleje.. ; motoru ani po zahrati nespadly otacky pod 1500 ... atd.. uz me to nebavi vypisovat..
jinak abych nebyl porad negativni, tak rikal, ze mi naraznik i ty plechove casti da k tomu autu, abych to mohl opravit..
Takze nakonec jsem to nevzal, akorad jsem byl nasranej, protoze jsem si bral z prace kvuli tomu volno a taky jsem tam musel jet.... bohuzel jsem nedal na to co se tady o nem psalo driv a vyzkousel jsme si na to na vlastni kuzi...
Takze tohle byl pro mne prvni ( nastesti nedokonceny ) obchod s petrem a jsem rozhodnutej, ze uz nikdy vice..
Nepisu to abych ho nejak pomluvil,ale proste nemam rad, kdyz s nekym obchoduju, aby neco zatajoval nebo nejak ochcaval...
Pri prodeji a nakupu jednam narovinu a totez ocekavam od druheho ..