když bylo těch -20 tak jsem nažhavil a po vteřince laplo ale to musí když má najeto 30 000 a nafta je verva sice jsem měl obavu ale krom té studené prdele od sedadla a ztuhlého řazení jsem nepoznal rozdíl
black_sheep píše:to taky prej neni dobry ohrivat auto na volnobeh.. nechat ho parkrat se prevalit aby se namazal a pomalu a opatrne vyjet..
+ Hardcam:
To je jen kec kvůli ekologii, protože na volnoběh se ze studeného motoru uvolní mnohem víc škodlivin. Ať se zeptáte jakéhokoli motoráře, řekne vám jediné- "to je to nejlepší co je možné pro motor udělat"
black_sheep píše:to taky prej neni dobry ohrivat auto na volnobeh.. nechat ho parkrat se prevalit aby se namazal a pomalu a opatrne vyjet..
+ Hardcam:
To je jen kec kvůli ekologii, protože na volnoběh se ze studeného motoru uvolní mnohem víc škodlivin. Ať se zeptáte jakéhokoli motoráře, řekne vám jediné- "to je to nejlepší co je možné pro motor udělat"
Jsi si jisty? Vzdy jsem mel za to, ze to autu prave skodi...
nemyslel jsem nutne stani se studenym motorem, ja se studenym motorem nikde nepostavam, spis steplym. Jelikoz jsem spis ekoterorista nez ekolog, tak na neutral a v teplicku budu stat dal a v lete zase na neutral a se zaplou klimou.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT