Sraz Mimoň pár fotek by Tiburon....
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Tiburone, podle Tvy SZ soudim, ze si myslis, ze jsem zaujatej, ale neni to tak...kdyz uz je nadpis par fotek z Mimone, tak at tu jsou ty z Mmimone, to lambo jsi sem uz jednou daval jako hadanku, ale ja sem 2x dat moc hezky coupe nemuzu..cim to je, cim to je.....jednou jsem moderator,tak aspon neco splnim - lamba klidne dej do Fotky, videa atd...aspon pro poradek, nekdo si je tam urcite rad prohlidne...a nemusis se pokazdy osocovat tim, ze na me mas nakej nazor...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Reklama
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
proto sem ti psal SZ aby sme to neřešili tady na foru, jsem rád že ti to došlo a respektuješ to , jako moderátor by ses moh taky věnovat ostatním důležitějším věcem, na který kašleš, několikrát sem o něco žádal vaše moderátorský trio, ale ani jeden z vás kromě Ivana nezareagoval , a ty si u takovýhle blbosti najednou stojíš za svim...ty se totiž v těch hádkách vo ničem přímo vyžíváš...jináč seš asi trochu natvrdlej, na začátku sem napsal že to je Offtopic - a ty pak suše konstatuješ: Mimon a Lamborghini? Trochu OT fotky... - pro tvojí informaci OT - znamená Offtopic...tak teď nevim jestli si tak natroublej, nebo nečteš co píšu, nebo mě chceš naštvat, nebo chceš mít za každou cenu poslední slovo, a nebo jenom rád po někom suše konstatuješ co už řek...
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Ale clapi, jak malý kluci - už zas jen hádka???? Trochu rozumu a rozvahy by snad neškodilo pánové. Myslím že s odstupem času to uvidídte trochu jinak. A když budete takhle pokračovat, tak se na srazu akorát sežerete......
Tak to já už mám s Matesem a Blackem domluvenou pohodičku u ohně a pohodáře berem sebou...
Tak to já už mám s Matesem a Blackem domluvenou pohodičku u ohně a pohodáře berem sebou...
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Tak pohodáře??Můžu taky???Hanz píše:Ale clapi, jak malý kluci - už zas jen hádka???? Trochu rozumu a rozvahy by snad neškodilo pánové. Myslím že s odstupem času to uvidídte trochu jinak. A když budete takhle pokračovat, tak se na srazu akorát sežerete......
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!