Auto mám již 1/2 roku. O věcech které mě vadily jsem již psal v tématu "palubní počítač ix35". Nyní už většinou nic neřeším, protože to řešení nemá (denní svícení, hlučná zadní náprava - jako když sypete brambory...). Vadí mě pouze vysoká spotřeba. Jezdím za cca 12l. Když jedu na spotřebu a mimo město, tak jsem se nikdy nedostal pod 10l (4x4 2l benzín). Vůbec nejsem žádný závodník a dost často vozím vnoučata. Spotřeba byla deklarována podstatně nižší. Co se týká automatického dovírání oken, tak to je dobrá věc. Při jakémkoliv uzamykání vozu se Vám okna automaticky dovřou (somozřejmě pokud jsou otevřena nebo alespoň pootevřena). Funguje to jak na DO, tak na tlačítko v předních klikách dveří. V letních měsících se auto vyvětrá otevřením oken a pomalou jízdou. Při dosažení cca 20 km /hod se opět okna automaticky uzavřou
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
. Co se týká prahů, tak tady bych si to trošku rozmyslel. Na autě, ještě s jinými doplňky, je mám a tak už auto vyjelo přímo z prodejny. Nevýhodou je, že se prakticky nedá z auta vystoupit tak, aby se člověk nezamazal. Musí se udělat pořádný úkrok do boku a pro ženskou v sukni, starší lidi nebo děti je to obtížné. Ale parádní to jinak je. Přeji mnoho hezkých kilometrů...