Strojně vyleštit se to dá...taky už jsem o tom přemýšlel...ale bojim se, aby to nevypadalo moc malý...StanleyV6 píše:Jinak leštit se to nedá, zkoušel jsem Vyžere to lak a je to matnější.. Jedině pochromovat tak jak v odkazu.
Jaká barva kol?
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- tommy_coupe
- **
Re: Jaká barva kol?
HYUNDAI COUPE GK 1.6 r.v. 2002
- Reklama
Určitě to půjde když sundáš ten lak na nich. Bude to složitější.. Tak je stříkni do bílé jak to mám já na autě, hodím foto jak to vypadá po půl roce.
- Přílohy
-
- Hyundai.jpg (246.91 KiB) Zobrazeno 315 x
- tommy_coupe
- **
Takhle jak to máš je to pěkný...ale k mojí stříbrné by to asi nešlo...já bych spíš asi černé...
Uz tolko nerozmyslaj a daj nieco kryklave,ako som pisal ja mam ruzovo-fialove a je to super,kryklavou farbou nic nepokazis,teda ak nevyberies nieco uplne "out"
BLACK HYUNDAI SCOUPE TURBO - pink wheels ,znížený ,blow-off ,podložky pod kolami ,white introš ,celkom dobra muzika......
V najbližšej dobe IC ,lepšia music a kopu dalších vecí ak budu peniažky
- tommy_coupe
- **
Taky jsem uvažoval nad černou ale k těmhle kolům se to moc nehodí. Ta bílá bude vypadat dobře i na tvém. Hledám na internetu ale nemůžu nic najít, kdyžtak se podívej.
Zkus přes malování nebo photoshop přetáhnout moje kola na tvoje, udělej fotku ze stejného úhlu a uvidíš Bude se ti to líbit.. Ta bílá je fakt hezká ať máš jakoukoliv barvu na autě.
- tommy_coupe
- **
Tomson-tr: hoď sem nejake foto tvojho scoupe lebo z toho maleho avatru to vyzera zaujimavo
stanley: origo disky sa učrite daju vyleštiť, každy hlinikovy disk sa da vyleštiť otazne je len ako velmi stači dať dole farbu mať leštiaci kotuč a pastu a da sa to
tommy_coupe: maš pravdu oranžova by bola super
stanley: origo disky sa učrite daju vyleštiť, každy hlinikovy disk sa da vyleštiť otazne je len ako velmi stači dať dole farbu mať leštiaci kotuč a pastu a da sa to
aktuálne: Alfička 166 2,4 JTD
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no ja neviem, ta oranzova sa tam vobec nehodi. Lepsie by to ukazalo na ciernom alebo cervenom. Mozno keby bol iny tvar diskov ale na tieto sa to nehodi. Takto to vyzera ako nasilne uputanie pozornosti
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Mam iba take fotky kde ta farba vyzera nie tak ako na zivo,iba tato fotka sa podarila...
- Přílohy
-
- skuska.JPG (82.13 KiB) Zobrazeno 296 x
BLACK HYUNDAI SCOUPE TURBO - pink wheels ,znížený ,blow-off ,podložky pod kolami ,white introš ,celkom dobra muzika......
- tommy_coupe
- **
Téééda díky! vypadá to brutálně, ale asi opravdu trochu přehnaně...zatím zůstávám u stříbrné...Marek_PD píše:Tomson-tr: hoď sem nejake foto tvojho scoupe lebo z toho maleho avatru to vyzera zaujimavo
Kucí, celkem by se mi hodila rada. Zvažuju, že si necháp trochu poopravit šrámy na mých origo 17-kách a při té příležitosti bych je rovnou chtěl stříknout. Otázka je na jakou barvu...
Co byste doporučili krom origo stříbrné aby to ladilo se stříbrným a nebylo to moc křiklavé ???
Díky za názory a rady.
Co byste doporučili krom origo stříbrné aby to ladilo se stříbrným a nebylo to moc křiklavé ???
Díky za názory a rady.
Scoupe 94,1,5iLs 65Kw červený s černou kapotou - R.I.P
Coupe FX 2003, 105 Kw, stříbrný šíp
Podívej třeba na první stranu, ten červený. Taková barva vypadá hodně dobře.
Tak ten řervený vypadá s těma kolama suprově.. Mě napadlo, že v černé by ty origo kola nemusely vapadat zle ke stříbrnému autu..
Scoupe 94,1,5iLs 65Kw červený s černou kapotou - R.I.P