Osobně se mi velmi líbí, sle pochybuji že ukrojí výrazně Passatu nebo Mondeu, zvlášť u Passatu jde o něco ůplně jiného.David PLEVA píše:U lidí, kterým nezáleží na značce si myslím, že i40 v provedení kombi a s dieselovým motorem má dost velkou šanci. Ještě záleží na nastavení cenové politiky, která může prodeji buď výrazně pomoci, nebo odsoudí toto auto k velmi malé prodejnosti.
Já bych viděl reálně, že i40cw ukrojí z krajíce, který si mezi sebou rozdělili Ford Mondeo a VW Passat.
Vzhled i40
Moderátor: Moderátoři
Re: i40
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
- Reklama
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vzhled i40
když u mě je to těžké, když chci auto, tak jako správný technokrat, s maximem technických "fíčur" a "kurvítek" (teda krom navigace)... No a
mi toto dokázala nabídnout za super cenu 

Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Vypadá zajímavě víc k tomu nelze říct osobně to auto je vždy o něčem jiném. Navíc já jsem zvědav na sedan. Sedany se mi líbí víc. K vzhledu ne každé v uvozovkách jiné auto se líbí veřejnosti tak aby ho kupovala takže co je pak výrobci platné, že auto oslní hodně lidí jenže málokdo si ho koupí.
Jo a cena je samozřejmě hodně důležitá přece jenom
hraje podle mě pořád spíše druhé housle a většina lidí kam toto auto směřuje bude vybírat passat, mondeo, super či oktáva a podobné takže půjde hodně o cenu aby se do tohoto výběru dostal
Jo a cena je samozřejmě hodně důležitá přece jenom

pre ZdeněkH
Ja som cital toto: "....A jak vůbec Hyundaie napadlo nejdřív ukázat kombík a sedan si schovat na zářijový Frankfurt? Hlavně kvůli fleetům se předpokládá větší zájem o kombi a pak je tu ještě jeden, koncernový důvod. Kia Optima se totiž bude vyrábět jenom jako sedan. Takže – jedna značka bude spíš na kombík a druhá na sedan...."
zdroj: http://www.auto.cz/hyundai-i40-fakta-fo ... ojmy-54595
Ja som cital toto: "....A jak vůbec Hyundaie napadlo nejdřív ukázat kombík a sedan si schovat na zářijový Frankfurt? Hlavně kvůli fleetům se předpokládá větší zájem o kombi a pak je tu ještě jeden, koncernový důvod. Kia Optima se totiž bude vyrábět jenom jako sedan. Takže – jedna značka bude spíš na kombík a druhá na sedan...."
zdroj: http://www.auto.cz/hyundai-i40-fakta-fo ... ojmy-54595
Santa Fe IV 2.2 CRDi 147kW A/T Premium (2019)
i30 III 1.6 CRDi 100kW A/T (7-DCT) NOW! (2017)
EX i40 CW 1.7 CRDi 104kW A/T (7-DCT) Business (2016)
EX i30 1.6 CRDi 85kW A/T (4st. hydrodyn.) Comfort (2009)
i30 III 1.6 CRDi 100kW A/T (7-DCT) NOW! (2017)
EX i40 CW 1.7 CRDi 104kW A/T (7-DCT) Business (2016)
EX i30 1.6 CRDi 85kW A/T (4st. hydrodyn.) Comfort (2009)
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
No tak ofiko fotka nevím jestli to je tou bílou, ale když to srovnám jen ten předek z vzhledem Sonaty, kterou má u nás i40 zastupovat tak řeknu, že nelíbí. Ta Sonata je prostě daleko hezčí. Uvidíme, ale jak bude vypadat sedan. Doufám, že ho moc nepoevropštěj jako tohle. 

Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.

Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
No, bude to mít těžké, Mondeo s 1,6i s turbem je za 520.000,- a vybava dost slušná už v základu digi klima esp atd. takže I40 musí nabídnout to samé a cenu do 420.000,- pak je to prodejné a to znamená, že o tom bude spíše uvažovat kupující co měl původně zálusk na I30 s lepším motorem a výbavou než zájemce o Passat, Mondeo či Mazdu 6.
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
- black_sheep
- Moderátor
http://www.hyundai.cz/o-spolecnosti/zeneva-2011/
ale ta i40 se mi teda podle fotek vubec nelíbí... naštěstí to ani není auto který bych si zvažoval koupit 

I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
je to krasavec..výbava určitě nezklame, to už myslím hyundai dokázal v předchozích modelech a věční rýpalisti na téma qalita, kopie apod. - slušně řečeno jděte k šípku, nejsem "mulťák", abych se vozil v nejnovějším jaguaru, či nejluxusnější verzi mercedesu, jsem obyčejný, průměrný Čech, pro kterého bude vždy rozhodující cena v poměru s výbavou a užitnou hodnotou..tečka
Sračkám se nevyhneš..
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
- black_sheep
- Moderátor
to jo, to auto bude zajímavý... jen se mi prostě vůbec nelíbí, což je ale subjetivní 
výbavička, cena, záruky i servis.. slibují zajímavě, otázka je jak to bude u nás v ČR

výbavička, cena, záruky i servis.. slibují zajímavě, otázka je jak to bude u nás v ČR

I ❤ cars
i40 se mi už na obrázku líbí velice a na živo to bude uřčitě ještě lepší, koukal sem na nabídku motorů a jelikož jdu výhradně po benzínu tak mi tam chybí přeplňovaná verze. je tam akorát atmosféra 1,6 a 2,0, nejsou to špatný motory ta 2,0 bude dobrá raketa ale je to furt atmosféra, takže se pro výkon a točák bude muset jít do otáček. líbí se mi motory pro nový ford focus, benzínová 1,6 atmosféra i turbo. ať si každý veme co chce.
VW Golf VII 1,4 TSI
motozačátky: Hyu Elantra 1,6
motozačátky: Hyu Elantra 1,6
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Mě se líbí.Oceňuji u
,že se nebojí a dělá auta,která nevypadají 50 roků stejně(jako u VW,Audi.....kde člověk nepozná,jestli je to třeba Golf z roku 1975 nebo 2011
)a bezpohlavně nudně šedé krabice.
Každá generace vypadá naprosto jinak a to je super
Nejsem potencionální zákazník-protože to má víc jak 2 dveře
(s Velosterem mě
jako jedinná automobilka světa dovedla zamotat hlavu
-škoda,že ho v Evropě dobastlí jako 4 dvéř
) ,ale za sebe---líbí,pokud nepřestřelí cenu,tak se určitě bude dobře prodávat.
V kombajnu je jen jedno auto,za kterým se ohlédnu-Alfa Romeo 159(palubka už tak krásná není).

Každá generace vypadá naprosto jinak a to je super

V kombajnu je jen jedno auto,za kterým se ohlédnu-Alfa Romeo 159(palubka už tak krásná není).
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- black_sheep
- Moderátor
Alfa 159 se mi také líbí! hmm jedno z mála evropských aut...
P.S.: podle toho videa a co ti pánové říkali, to bude 3-dveřák i pro evropu. neřekli to sice přímo ale mluvili že to je příklad "new thinking" nebo jak že to bylo

P.S.: podle toho videa a co ti pánové říkali, to bude 3-dveřák i pro evropu. neřekli to sice přímo ale mluvili že to je příklad "new thinking" nebo jak že to bylo

I ❤ cars
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
V tomhle případě mám informace ze stejného zdroje,jako když jsem tady před více jak rokem psal(když tomu nikdo nevěřil),že se Genesis Coupe bude v Evropě prodávat na konci roku 2010.Byl až moc přesný-i na Slovensku se dal objednat už na konci r.2010.
Stejný zdroj-bohužel-říká,že v Evropě to bude 4 dvéřák
.V tomto případě,bych se nezlobil,kdyby se mýlil.Jenže zatím měl vždy ty správné informace.
Stejný zdroj-bohužel-říká,že v Evropě to bude 4 dvéřák

Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
- David PLEVA
- Kontaktovat uživatele:
Borku, neboj, dveře navíc se pro Evropu opravdu neplánují. Toť informace z pražského importu.
NOW:
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
Koukal jsem na video, předek super, interiér vypadá slušně, ale ten zadek
Já holt nejsem na ty dlouhé zadní převisy, ještě zdůrazněné vespod mohutným plastem nárazníku... Ale je to daň mnoha současných kombíků, tak jsem zvědav na klasický sedan. I když pro mě by to auto stejně nebylo. Ze současné nabídky se mi nejvíc, pro mé potřeby, líbí Veloster, ale bude záležet na ceně a aktuální konkurenci 

Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno