Automaticka prevodovka TUCSON
Moderátor: Moderátoři
Re: Automatická převodovka, problém po koupi
Pocuj, skus skocit s tymto problemom na http://www.bmwklub.sk tam Ti urco niekto poradi, su tam aj chalani co repasuju prevodovky (princip at je vsade takmer rovnaky- az na specialitky typu SMG..)
BMW 750d M ( G11) Individual, BMW X5 (F15) Individual, Hyundai ix35 CRDi Premium
- Reklama
Re: Automatická převodovka, problém po koupi
Takže už se mi to blíží, zítra to vezu do servisu Hyundai do Třince. Říkali že si to tam nechají 3 dny a projdou jestli není problém v elektrice. Samozřejmě jim řeknu at dolijí olej nebo vymění. V pondělí dám vědět jak to dopadlo. Pokud nic nezjistí tak budu muset dát auto někomu kdo dělá převodovky aby to rozebral a zjistil co tomu je. Doufám že to nebude moc drahé jinak se jdu picnout Dal jsem poslední peníze za auto a ted tohle, no nic držte palce a dík za rady
Hyundai Tucson 2.7/automat/129KW/2005/123000km.
Mám ho od 7.2.2011
Mám ho od 7.2.2011
Re: Automaticka prevodovka TUCSON
Takže mám prohlídku za sebou. Zjistili že nezjistili žádnou závadu na elektrice ani elektronice ani že by to bylo v oleji Prý je to mechanické poškození aut. převodovky a musí se rozebrat a kouknout co je třeba. Byla mi doporučena firma KAPS z Kojetína, takže tam zítra jedu at se kouknou co to teda je. Jen doufám že nebudu muset prodat byt
Mám ho od 7.2.2011
Mám ho od 7.2.2011
mechanické poškození je taky divné, protože mě nenapadá mechanická závada závislá na teplotě. Samozřejmě to nic neznamená, že mě nic nenapadá, těch variant může být hodně.
Já tak nějak pořád myslím na to teplotní čidlo náplně převodovky, ale pokud to testy vyloučily... záleží, za jakých podmínek to měřili, přece jen už nejsou takové mrazy jako před týdnem.
Každopádně držím palce, ať to najdou a opraví a hlavně levně.
Já tak nějak pořád myslím na to teplotní čidlo náplně převodovky, ale pokud to testy vyloučily... záleží, za jakých podmínek to měřili, přece jen už nejsou takové mrazy jako před týdnem.
Každopádně držím palce, ať to najdou a opraví a hlavně levně.
Accent 1,4 Dynamic, 2007, Celadon Blue
No na to jsem taky zvědavý jestli když už nejsou takové mrazy jestli zítra nastrtuju hned nebo až se to zase zahřeje
Mám ho od 7.2.2011
Mám ho od 7.2.2011
Jak to tedy vypadalo ráno s tím řazením? Nějaká změna k lepšímu?
Velmi jednoducho ju predchadzajuci majitel mohol poskodit- ak bol k*k*t a nevedel jazdit na AT, tak co chces? Isiel dolu kopcom, supol N, nezastavil, supol D... apod. Na krizovatke stal 5min. na D-cku jak sulina... Ako, videl som uz kvoli takymto "malichernostiam" rozsrotene prevodovky na sracky...
BMW 750d M ( G11) Individual, BMW X5 (F15) Individual, Hyundai ix35 CRDi Premium
OK, to všechno beru, cos napsal, to může zlikvidovat AT snadno a trvale, ale pořád to nevysvětluje ten problém se zařazením D při mínusových teplotách.
Takové mechanické poškození, které se projevuje jen v mrazu a po zahřátí už ne, je záhadou.
Takové mechanické poškození, které se projevuje jen v mrazu a po zahřátí už ne, je záhadou.
Pánové neuvěříte co se stalo.Včera jsem si přivezl auto z předělávky na LPG. A co se nestalo...... Jak jsem jim ho tam v pátek dával tak jsem se zmínil jaký mám problém s převodovkou. Říkali že sice servis aut taky dělají ale že převodovky přímo ne ale že se na to kouknou. Včera mi volali že mám auto na plyn už předělané a at si pro něho přijdu. Hlavně at přijdu ráno jak je ještě zima že mají pro mě překvapení. Jaké bylo ale moje překvapení když mi sdělili že mi tu převodovku opravili!!!!!! Měl jsem to auto týden v Ostravě u jednoho mechanika co opravuje převodovky a ten nezjistil vůbec nic. Pak jsem to měl 2x v servise Hyundai a tam mi řekli že bude třeba repas převodovky. Jaký byl můj údiv když mi řekli že to chtělo jenom seštelovat nějaké táhla a hle řadit jde i v zimě, vyzkoušeno i dneska ráno. Hlavně že se mi prý v Hyundai na ty táhla taky dívali. Musím tady pochválit ty kluky z Karviné, je to firma HACARENT fakt mi ušetřili hodně peněz. Ted už s drobnýma opravami budu chodit jedině tam. Ještě dneska jsem z toho vedle, hlavně že mi všude říkali oprava 25 až 60000kč. Fakt kluci ještě jenou děkuji.
Mám ho od 7.2.2011
Mám ho od 7.2.2011
tak to je supr, se divím že na to u Prokeša nepřišli Tak ať ti to jezdí
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Taky nevím proč na to nepřišli......
Mám ho od 7.2.2011
Mám ho od 7.2.2011
Tak to ti přeju, hlavně aby to vydrželo i přes příští mrazivou zimu.
Nakonec tedy opravdu mechanická závada , sice jiná, než bych čekal, ale mechanická.
Nakonec tedy opravdu mechanická závada , sice jiná, než bych čekal, ale mechanická.
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
super zpráva!
pro ostatní zajímavý link http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/na ... ?id=696963
pro ostatní zajímavý link http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/na ... ?id=696963
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Ahoj měl jsem stejný problem s trajetem,za studena nejelo až se zahřál tak jezdil celý den až dojezdil uplně a je kaput převodovka.repas se nevyplatí jedině sehnat jinou.asi by to chtělo rozdělat kouknout na lamely, muže být zacpaný filtr-sací koš měl jsem ho dost ucpaný.mě se ještě rozsipal planetový převod a jehličky z ložiska mi vydřely lamely takže pěkná paseka.přeji hodně zdaru
crdi píše:Ahoj měl jsem stejný problem s trajetem,za studena nejelo až se zahřál tak jezdil celý den až dojezdil uplně a je kaput převodovka.repas se nevyplatí jedině sehnat jinou.asi by to chtělo rozdělat kouknout na lamely, muže být zacpaný filtr-sací koš měl jsem ho dost ucpaný.mě se ještě rozsipal planetový převod a jehličky z ložiska mi vydřely lamely takže pěkná paseka.přeji hodně zdaru
Chlapce, Ty asi ani netusis ako A/T funguje... lamely maju tak DSG, SMG prevodovky a klasika M/T...