samozřejmě že je
Moderátoři: frawd, Moderátoři
dnesna egocentricka konzumna doba je uplne paradnavladko88 píše:Ale ten pocit, či sa porucha znova neprejaví je otrasný. Keď máte 3 m za sebou nalepený kamion a čo ak auto začne blokovať.Na otázku v servise, či mám nárok na výmenu auta, mi bolo povedané, že až keď sa závada prejaví 3x. A to tu už na tomto svete nemusím byť.
.. tak to je síla. Osobně to auto za těchto okolností bych z toho servisu nepřevzal a zajistil k této akci rovnou právníka. Je to skrytá závada a s tím slušnej právník vykouzlí třeba i výměnu vozu nebo odstoupení od kupní smlouvy. Záleží jak to máš zdokumentováno. To je alfa a omega sporu.vladko88 píše:Dnes som bol v servise pre svoje auto.Tak ako som predpokladal všetko bolo prekontrolované, bez závad. Kontrola riadiacej jednotky systémom GDS, bez závad, žiadna anomália nebola zaznamenaná. Tak som absolvoval cca 100 km cestu domov, auto šlapalo ako hodinky. Ale ten pocit, či sa porucha znova neprejaví je otrasný. Keď máte 3 m za sebou nalepený kamion a čo ak auto začne blokovať.
Na otázku v servise, či mám nárok na výmenu auta, mi bolo povedané, že až keď sa závada prejaví 3x. A to tu už na tomto svete nemusím byť.
Výrazy ako "Auto sa zo zákruty vyrútilo plnou rýchlosťou" a "...napadol nič netušiacu obeť" sú na Slovensku bežné hlavne v bulvárnych médiách ako napríklad správy TV Hnoj atď...airwaves píše:Plnou rychlostí 60 km/hod. přesně podle nadpisu! Já jsem si pořád lámal hlavu co je to ta plná rychlost.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |