V čr so zákonom 4+4...

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Disky 15" posují (6x15 5x114.3 ET 48) na 1,6 GDI Style s originál koly 16". Dopoledne jsem cvičně jedno kolo přezul.VitekP píše:Ahoj, řeším také otázku zimního obutí. Mám předváděcí 1.6GDi Style a když jsem se vptal, kolik si zhruba mám připravit na zimu pro komplety (kola + gumy) vybafli na mě cca 29.000,-. Chci se tedy porozhlédnout jinde.
Jenže:
1. Bylo mi oznámeno, že můj vůz má 16'' brzdiče a tedy nová kola mohou být také pouze 16''. To je pravda?
2. Dále, že mám ve výbavě měření tlaku v pneumatikách a potřebuji ke kompletu také spec. ventilky. Pokud ale vím, paket Style by měření tlaku neměl mít. Ale nevím jistě, zda předváděcí vozy to neměli navíc.
3. Sice jsem se vneptal, ale může použití kol a pneumatik od jiného prodejce mít vliv na záruku?
Díky za reakce.
Ked som sa bavil s predajcom o kupe diskov na novu i30 tvrdil mi presne to iste. Ze bude potrebne dokupit ventilky pre meranie tlaku v pneu.VitekP píše: 2. Dále, že mám ve výbavě měření tlaku v pneumatikách a potřebuji ke kompletu také spec. ventilky. Pokud ale vím, paket Style by měření tlaku neměl mít. Ale nevím jistě, zda předváděcí vozy to neměli navíc.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |