Kontakt na velkoobchod s cyklo
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontakt na velkoobchod s cyklo
to CTM so 14,5 kilami je dobre leda tak z kopca. Mam u svojho obstarozneho Schwinna asi 2kg menej (vdaka novej vidle NRX lite a drobnostiam okolo). vsetko nad 13kilo u 26" je pruser
fakt by som sa nebranil tej skladacke, za radovo 13 - 15 000kc vedia ludia (co si matne spominam uzivatelia "scalar" a "maajkee" z bike-forum.cz zlozit krasne a funkcne stroje. ono je to sranda, ale ak sa clovek zbav co len kila na pohyblivych castiach, je to sakra poznat
fakt by som sa nebranil tej skladacke, za radovo 13 - 15 000kc vedia ludia (co si matne spominam uzivatelia "scalar" a "maajkee" z bike-forum.cz zlozit krasne a funkcne stroje. ono je to sranda, ale ak sa clovek zbav co len kila na pohyblivych castiach, je to sakra poznat
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- Reklama
Scalar, tuším, spíš staví crosse, kontakt na maajkeeho by mohl být tady: http://www.cyklo-md.cz/
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
V podstate nejvetsi roli hraje rotacni vaha,cili vaha kol...ale samozrejme i celkova vaha hraje podstatnou roli..ikdyz nekdo utrati 100 tisic za kolo co vazi 9 kilo a pak si na to da dva bidony,naradi a pumpicku:-D.
Osobne,nad 12 kilo,spatny...
Osobne,nad 12 kilo,spatny...
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
jj, pardon.. scalara mam v pamati pretoze Schwinn zrejme dojazdi (zacina sa trochu sypat) a namiesto ozivovania jednotlivych komponentov pojdem do noveho. Zrejme S MRX ramom, Deore prislusenstvom (mozno o triedu vyssie dute kluky) a zvysok FSA. A znova so vzduchovkou od Suntouru a kotucmi od Hayesu, rafy a vyplet Alexrims. Loziska asi priemyslaky. Osvedcene veci netreba menit
Mexican: v Crossech se absolutně neorientuju, ale co jsem tak zahlídnul, tak tam už je vzduchová vidle spíš high-end. Všude tlačí polofunkční pružinový těžítka, octalink je standart a vyjímkou nejsou mechanický kotouče. Připadá mi, že u crosse se snad vypatí skládat ještě víc než u MTB.
Jinak co se Crosse týče, můžu napsat jen čistě svůj subjektivní názor: Je třeba ještě pečlivěji zvážit, kde budu jezdit. Stačí i nepatrný úsek s kamením a kořenama a už bych musel sesedat. Kdybych chtěl něco rychlého, šel bych do 29" s karbonovou vidlí a myslím, že by, co do rychlosti, nebyl rozdíl. Ale je jasný, že pokud někdo jezdí po asfaltových cyklostezkách a vjede max. na štěrk a ještě váží 70kg, tak je i cross řešením.
Já to mám posunuté trochu jinam a radši obětuju třeba půl kila na váze za fulla. za tu srandu a průchodnost terénem mi to stojí. Ale jak píšu - tohle je strašně subjektivní.
Jinak co se Crosse týče, můžu napsat jen čistě svůj subjektivní názor: Je třeba ještě pečlivěji zvážit, kde budu jezdit. Stačí i nepatrný úsek s kamením a kořenama a už bych musel sesedat. Kdybych chtěl něco rychlého, šel bych do 29" s karbonovou vidlí a myslím, že by, co do rychlosti, nebyl rozdíl. Ale je jasný, že pokud někdo jezdí po asfaltových cyklostezkách a vjede max. na štěrk a ještě váží 70kg, tak je i cross řešením.
Já to mám posunuté trochu jinam a radši obětuju třeba půl kila na váze za fulla. za tu srandu a průchodnost terénem mi to stojí. Ale jak píšu - tohle je strašně subjektivní.
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
je to o nervoch.... s aktualnym schinwinnom a este povodnou ML vidlou som jazdil bezne dole turisticke cesty (napr malu fatru, okolie lago di garda) - samozrejme ze to nejde rozfofrovat ako s celoperom, ale technicke jazdy ukociruje aj ta 63mm vidla. je to o tom sa nebat. vela jazdim lesom (= nespevnene cesty) a limitujuci je tlak v pneu a brzdenie na sotoline vo vysokych rychlostiach. Tam sebalepsie plaste proste nepustia sirkou. Na asfaltkach ale ani cross country ten cross netraca. mam 75kilo a tak nejak som ideal hmostnosti na crossa. co je pre mna vyhoda je ze s tym jazdim po brne, nie je to ziadne celobrko za 70 tycek a tak do obchodu, na futbal. Na to ten bicykel ma byt
ku kotucom - zadnu brzdu mam mechanicku kotucovku Hayes MX4, vpredu od novej sezony Hayes Stroker. Netecie, brzdi, neprehrievaj sa - kotuce su povodne 160mm. A to jazda napr z Martinskych holi na useku cca 9km spadnut o 1100m je uz celkom zahul na brzdy. Imho radsej dobre spalky ako zle kotuce. Bohuzial u lacnejsich bicyklov prevazuju tie zle hydry s nekvalitnymi doskami, co piskaju jak prasa, brzdy tecu a su zbytocne tazke. Na bezne jazdenie IMHO zbytocny luxus. Vzdy ked vidim reklamnych borcov na Cannondaloch za bratru 50 000 ako sa pachtia v Brne po cyklostezke do kazdeho kopceka, je mi tak trochu veselo
ku kotucom - zadnu brzdu mam mechanicku kotucovku Hayes MX4, vpredu od novej sezony Hayes Stroker. Netecie, brzdi, neprehrievaj sa - kotuce su povodne 160mm. A to jazda napr z Martinskych holi na useku cca 9km spadnut o 1100m je uz celkom zahul na brzdy. Imho radsej dobre spalky ako zle kotuce. Bohuzial u lacnejsich bicyklov prevazuju tie zle hydry s nekvalitnymi doskami, co piskaju jak prasa, brzdy tecu a su zbytocne tazke. Na bezne jazdenie IMHO zbytocny luxus. Vzdy ked vidim reklamnych borcov na Cannondaloch za bratru 50 000 ako sa pachtia v Brne po cyklostezke do kazdeho kopceka, je mi tak trochu veselo
Sry, s tim CTM jsem dost prestrelil a kdyz jsem to pak procital, vypadnul hned. Na Swinny jsem koukal, pomer cena/vykon vynikajici, ale jinak pro me neznama znacka. Co se Radona tyce, neznam, ale jelikoz by me v prepoctu vyslo na 14 litru, tak bych o nem mel hodne rychle zacit uvazovat.
Jinak zena pripustila, ze se pri obcas podivame i do lesa
Jinak zena pripustila, ze se pri obcas podivame i do lesa
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hardcam: Tak teď už záleží jen na tom, jak rychle ho chceš. Podle mě máš tak měsíc až dva na hledání. Pak začnou pomalu mizet velikosti. Slevy běží už teď a z CZ obchodů bych doporučil sledovat
mojekolo.cz
koloshop.cz
axitbikes.eu
global-sport.cz
a samozřejmě i bike-discount.de
mojekolo.cz
koloshop.cz
axitbikes.eu
global-sport.cz
a samozřejmě i bike-discount.de
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Dva mesice na vyber? Ja potrebuju jezdit, ne cekat
Kdyby ti Nemci byli aspon o 200km bliz, tak tam hned sjedeme a ocuchame si to, ale pres ten net se trochu bojim :/ a to jsem v Bonnu byl neni tomu ani 14 dni
Kdyby ti Nemci byli aspon o 200km bliz, tak tam hned sjedeme a ocuchame si to, ale pres ten net se trochu bojim :/ a to jsem v Bonnu byl neni tomu ani 14 dni
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Aha, tak to je jiná... no já posílal peníze (ze stejné banky jako máš Ty) v úterý v poledne a v pátek jsem měl zboží doma.
Ale jiná věc je správná velikost. Zkusil bych použít rady výrobce (http://www.radon-bikes.de/xist4c/web/Ri ... _5306_.htm) a jít do rizika - mě to klaplo...
Ale jiná věc je správná velikost. Zkusil bych použít rady výrobce (http://www.radon-bikes.de/xist4c/web/Ri ... _5306_.htm) a jít do rizika - mě to klaplo...
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Takze musim zene mezi nohy strcit vodovahu?
Nebojim se platit predem, motor na Sonatu za 4000E se taky platil predem s hodne hodne nejistym vysledkem a prisel z mnohem vetsi dalky za dva dny. U mne je to vicemene jedno, ale Terka musi vsechno videt. Za chvili vyrazime na objezd, at si trochu rozsirime obzory.
Nebojim se platit predem, motor na Sonatu za 4000E se taky platil predem s hodne hodne nejistym vysledkem a prisel z mnohem vetsi dalky za dva dny. U mne je to vicemene jedno, ale Terka musi vsechno videt. Za chvili vyrazime na objezd, at si trochu rozsirime obzory.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Já bych řekl,že toho Radona by asi nebyl problém vyzkoušet i blíž k hranicím.Podle mně ho bude mít víc prodejců.Partnerů mají na stránkách dost.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
tie radony vyzeraju xsakru dobre
Porizeno. Priznam, ze jsem jel najisto a na miste jsem se jen ujistil, ze spatna volba to neni, navic jsem Terce Corriala ukazala a od ty doby nechtela nic jinyho, i kdyby bylo ze zlata, nazivo jeste lepsi. V praxi najeto zatim jen okruznich 15km - pole, kamenna cesta, silnice, polnacka a pomer cena/co jsem nakoupil je pro me uzasnej. Obe kola jsem poridil najednou a dostal jsem se na hodne zajimavou cenu, kterou neslo odmitnout. Timto dekuji za cenne podnety a rady, zohledim to, az budete neco potrebovat
Moje: Leader Fox Rover MY2012
Zeny: Leader Fox Corrial Disc MY2011
Moje: Leader Fox Rover MY2012
Zeny: Leader Fox Corrial Disc MY2011
- Přílohy
-
- 2012-09-04-520a.jpg (231.65 KiB) Zobrazeno 1095 x
-
- 2012-09-04-518s.jpg (251.67 KiB) Zobrazeno 1095 x
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Ale jo,na pohled pekny kola:-)
K tomu co na nich vidim osazene se vyjadrovat nebudu,v tom bych byl nenaviden jako Vlado s jeho petkovym BMW kontra Hyundai:-)
Tak rekni za kolik,at vime ze to za to fakt stalo:-)
K tomu co na nich vidim osazene se vyjadrovat nebudu,v tom bych byl nenaviden jako Vlado s jeho petkovym BMW kontra Hyundai:-)
Tak rekni za kolik,at vime ze to za to fakt stalo:-)
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw