Rapid nebo ix20?

Moderátoři: frawd, Moderátoři

Odpovědět
Hardcam

Re: Rapid nebo ix20?

Příspěvek od Hardcam »

tyhle Skodovky jsem ani nemel na mysli...na tohle temat diskutovat vubec nebudu, mam asi o spolehlivosti jiny predstavy, Skodovka je bohuzel nesplnuje...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Reklama

jarous020
**

Příspěvek od jarous020 »

v tom případě mam taky asi jiné nároky....
AKTUÁLNI:
ŠKODA OCTÁVIA STYLE 1.9 TDI 66KW
PRODÁNO:
HYUNDAI ACCENT 1.5CRDI 96 KW
Farrael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrael »

Ale notak Jarouši. Škofka neni žádnej vrchol spolehlivosti, když pominu Octavii, která tolik nerezne, tak ti starý feliny reznou jak víno. Kam se na ní hrabe takovej Accent. Ten měl rezavý tak max lemy, ev. prahy. Podívej se ale na takovou Felicii. Ta je rezavá kolikrát tak, že nerezne jen střecha. Jedinný co je na škodofkách dobrý je, že ti ji opraví kdejakej Lojza na koleni v kterýkoliv vesnici a díly jsou na to údajně levný, to je ale tak asi všechno.
Když pomineš tu Octavii nebo Superb, tak jsou to všechno předražený střepy. Ony i ty dva první výrostky jsou taky předražený jako svině, ale aspoň to nějak vypadá. Hlavně ta Octávka. U Superbu se mi nelíbí zadek.
A že to je spolehlivý? Ale prosím tě. Ani ty nový nejsou žádnej zázrak a šetří se na tom kde se dá.

Jen tak pro srovnání. Za ty peníze co narveš do Rapidu, aby to vůbec vypadalo jako průměrný auto, si můžeš už dovolit Elantru, která je za a) větší auto, za b) hezčí a za c) vybavenější. O záruce ani nemluvě... A hlavně se za ním většina lidí otočí, což se o tom rapidu říct nedá.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red ;-)
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
PPP
**

Příspěvek od PPP »

No když už jsi to načal. Nedávno jsem jsem si pohrál s naceněním Rapida na výbavu Elantry Style+metla (ceníková cena 383tis.).
Rapidem jsem atakoval 500tis.kč!!! a to tam ještě nebylo vše co je v Ele,protože ty věci prostě do Rapida v ceníku nejsou... #-o
1990...všelicos....2012...Hyundai Elantra Style 97kW
mmv

Příspěvek od mmv »

nehodlám se zastávat škodovky, ale nelíbí se mi, že ste na ty asijský střepy jako na domácí :) , já bych je zas tak nepřeceňoval , jestli bude :hyu: (kia) vyrábět (nejdříve ale vyvíjet) podvozkový zmetky jako je IX20, Venga, Soul, I20, a jim podobný, tak bude muset jít s cenou kamsi, to znamená , akční sleva na babičino pojízdný křeslo a pod., vždyť já dostal slevu skoro na třetinu auta !!! (proto jsem to taky koupil)

závěrem si dovolím parafrázovat ... jestli pak víte proč Renault vyrábí auta ??? .......................aby :hyu: nebyl nejhorší :-)

http://www.autembezpecne.cz/cz/s40/Test ... skodovek-a
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

mnv: pokus o vtip dobrej, ale zapomnel jsi, ze Renault vyrabi ponekud dyl...puvodni zneni je trosku jine :wink:

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
mmv

Příspěvek od mmv »

:-) jako čim dýl to bude :hyu: vyrábět tim to bude horší ??? 8)

na tom vtipu se mi líbí, že to lze převrátit na kteroukoliv značku :-) ale na druhou stranu je třeba se podívat na ty reporty renault tam povětšinou zabírá poslední místo (s jedním ze svých modelů) a :hyu: se tam v prvních dvou třetinách moc neukazuje
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
jarous020
**

Příspěvek od jarous020 »

Farrael píše:Ale notak Jarouši. Škofka neni žádnej vrchol spolehlivosti, když pominu Octavii, která tolik nerezne, tak ti starý feliny reznou jak víno. Kam se na ní hrabe takovej Accent. Ten měl rezavý tak max lemy, ev. prahy. Podívej se ale na takovou Felicii. Ta je rezavá kolikrát tak, že nerezne jen střecha. Jedinný co je na škodofkách dobrý je, že ti ji opraví kdejakej Lojza na koleni v kterýkoliv vesnici a díly jsou na to údajně levný, to je ale tak asi všechno.
Když pomineš tu Octavii nebo Superb, tak jsou to všechno předražený střepy. Ony i ty dva první výrostky jsou taky předražený jako svině, ale aspoň to nějak vypadá. Hlavně ta Octávka. U Superbu se mi nelíbí zadek.
A že to je spolehlivý? Ale prosím tě. Ani ty nový nejsou žádnej zázrak a šetří se na tom kde se dá.

Jen tak pro srovnání. Za ty peníze co narveš do Rapidu, aby to vůbec vypadalo jako průměrný auto, si můžeš už dovolit Elantru, která je za a) větší auto, za b) hezčí a za c) vybavenější. O záruce ani nemluvě... A hlavně se za ním většina lidí otočí, což se o tom rapidu říct nedá.

kdyby jsi četl o kousek nahoru, tak jsem psal ŽE NEPOČÍTÁM DO TOHO 120 FAVORITI A FELICIE!!
a kdyby jsi o kus opět nahoře četl tak jsem to psal proč a jak vidim že ty ceny jsou jinde, kdyby hyundai používal stejný materiáli co škodovka,cena by u :hyu: byla taky jiná...

Jinak o tý elentře, to je jen o čem jsem mluvil, navíc nic proti elentře,ale nová :hyu: i30 kombi je vážně hezčí, to už bych ti možná uvěřil že se zatim otočí...(ale to je zase jen o vkusu)
AKTUÁLNI:
ŠKODA OCTÁVIA STYLE 1.9 TDI 66KW
PRODÁNO:
HYUNDAI ACCENT 1.5CRDI 96 KW
Miros
**

Příspěvek od Miros »

haha kvalitní Škoda.Měl jsem několik služebních.A servisovaných ve značkový m servisu.Fabka 1,4 16v.Mít ji jako soukromá osoba,jsem bezdomáč.Od 20tis km se srala,a to říkám ještě slušně.Od přední nápravy,elektroniky,mech.dílů.Měli jsme 3 a všechny stejný.Pak octávky 2 tdi.Na první sednutí jiný kafe.Na prostor zklamáni,jen nesmyslnej kufr.U jedný mi v 90tis kompletně odešel motor,pár dní po servisu.oprava 210tis.Po záruce.Ten motor explodoval.Mám hodně najeto a zachránil mně cit a sluch,že jsem dup na spojku a celý auto udržel na silnici.Další-z výroby špatně poskládanej motor,bez výkonu.Spotřeba jak BVP a v servisu vše v pořádku.Ta třetí se sypala sice v drobnostech,ale pořád.Dnes jsem si prohlíd zázrak jménem Rapid.Po tý kampani,kdy jak kdysi s Favoritem,kdy pul roku odrkývali světlo,pak znak,pak kolo atd jsem čekal víc.Místa jak ve Fab 2,uzky,ukvičenej dejchavej motor,volant typu ala Zetor.Jen KUFR,na to češi slyší.A prodejce-supr,co?Za ty prachy.
mmv

Příspěvek od mmv »

:-) zpráva jak z PR oddělení :hyu: :-)
a já proč se to tak krade ty škodofky :-D teď sem prozřel, oni se vlastně kradou na náhradní díly protože se tak strašně serou a každej, co má před barákem koktávku musí mít ještě jednu rozebranou na půdě :-) , jo tak to je jiná :-)
téma zní jasně, Rapid nebo ix20?
za mně no co já vím, kdyby to stálo tolik co ix 20 tak asi ... berlingo :-) jinak fabka co máme služební má těch netvrdých plastů víc jak IX20
Naposledy upravil(a) mmv dne 28 říj 2012, 22:10, celkem upraveno 1 x.
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

mmv: a na co se podle tebe ty Skodovky kradou? Na vystavu? Hahaha. Samozrejme, ze na dily. A jestli ne, tak jsi bud slepej a nebo...vsak vis.

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
mmv

Příspěvek od mmv »

:-) harde :-D to bylo nadneseně myšleno, samo že na díly, ale ne proto, že je za život toho auta nutnost ho vlastně celý po kouskách vyměnit :-)

jo a minulej tejden taky chytli bandu která to (octávky yeti a pod) v zásadě rozřezávala a dávala do šrotu :-) je výborný pocit když vám šlohnou auto (moje Š130L/A) a vy víte že z toho použijou jenom motor (jenom seriová fabia- to nevěděli) a že ten podvozek bratru za 40 kolíků odvezou do stoupy :-)

edit: byl jsem přítomen na Lehovci na vrakáči situaci, kdy pán sháněl zelený dveře na fábii, řekli mu nemáme, ale můžeme jí do zítra objednat když složíte zálohu :-)
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
enjoy

Příspěvek od enjoy »

krade se protože příležitost dělá zloděje.. nebo zkus najít jiné auto,kterých je v jedné ulici 10 a z každého si můžeš bez námahy odnést navigaci za 70 tisíc. To je jen příklad..
Co se týče té kvality,Octavii II jsem v poslední době měl možnost několikrát řídit a z mého pohledu to jelo solidně,překvapil mě teda dost hodně hrubý rozjezd na jedničku,ale to mohla být vlastnost konkrétního kusu a pak totálně ošoupaná veškerá tlačítka,která člověk používá..
A v neposlední řadě nechápu,co vede lidi k tomu,aby si koupili auto,které má každý druhý..zase tak dobré není,aby to bylo kvůli jeho kvalitám.
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
mmv

Příspěvek od mmv »

no tak určitě nebude v Bukurešti nejkradenější auto ... třeba ... hyundai, že :-) tam bych si troufl odhadnout to auto co je v TÜV skoro vždy na dně :-)
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Kradeze aut by nemuselo byt, pokud by nebyl zajem o pouzity lidi - logicky, je poptavka a je snaha poptavku uspokojit. To se samozrejme netyka jen aut, ale i elektronu, pneu, silnicnich kol, elektroniky, stavebniho materialu. Skodovka je a dlouho bude nejkradenejsi znackou jednoduse proto, ze o dily je poptavka obrovska a svete div se, neuspokojena i pri nizky cene aftermarketu (pokud nejde o karosarinu), navigace, xenony - stale oblibenejsi dily na kradez, ktera trva jen par vterin. Jsme v takovym zacarovanym kruhu, dokud bude poptavka, budou kradeze, poptavka je po nizke cene a to je na nelegalne nabytem zbozi to zasadni. Jako u polotiky lze rict, ze si za to vlastne muzeme sami.

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Odpovědět

Zpět na „ix20“