V tomto prípade nie je čo riešiť,trochu radosti vždy poteší.rskedar píše:je to hlavně pro dobrý pocit , proč si neudělat radost...
Inak v prípade bezklúčového prístupu,to úplne stráca význam.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
V tomto prípade nie je čo riešiť,trochu radosti vždy poteší.rskedar píše:je to hlavně pro dobrý pocit , proč si neudělat radost...
mám to stejně, nechápu obaly telefonu, DO televize apod., potahy v autech (vyjma tech kde je to opravdu nutne)vencca píše:Asi máš pravdu, na ten se taky neustále ptám. Někdo si pořídí pěknej telefon a šoupne ho do hnusnýho obalu. Ochranu klíče už nechápu vůbec, nestojí 15000 jako telefon a ani ho nemám na parádu. Ale když se to někomu líbí...Mirus30 píše:No asi jednoduchý, ochrana klíče, nezašpiní se, možná ani neošoupou tlačítka... to je jako se zeptar na smysl obalu na telefon
Jaká?Axel.Foley píše:Radost jsem si udělal trochu jinak - objednal jsem si nová kola
já bych to bral, ale zkusil bych ještě uhádat ten doplatek, to jejich chybou místo hatchbacku máš kombiucla220 píše:Ahoj, mám dotaz. Před 2 měsíci jsem si objednal i30 1.6 GDI 135ps v krátké verzi. Protože to je služební auto a měl jsem limit 0,5M, nechal jsem si vybavit krátkou verzi tak, jak to jen šlo (stejně jako ty bílá barva, panoramatická střecha, navigace, premium packet, střešní nosiče na kolo, snb ....). Dnes mi zavolali z autosalonu, že je vůz vyroben, ale že to má jeden háček - místo krátké verze vyrobili kombi. Nechtějí nijak extra velký doplatek (asi 10tis. Kč), nicméně tak nějak jsem počítal s menším, sportovním vozem, i proto jsem nešel do naftového motoru. Chci se zeptat co vy na to, jestli jim to hodit na hlavu nebo vzít. Jede to GDI v kombi dobře? Není to líné?? Díky a pěkný den.
Ondra
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |