Já bych si dovolil souhlasit s Matesem a Farmářem,nechat Mimoň a moravu a něco mezi jako třeba Havl Brod,Jihlava nebo snad i Pardubice a tak.Jen najit takové organizátory jako je Rade a Zdenek,protože morava byla super.Jen ještě zkusit někde na středu republiky oslovit prodejce Huňáčů,třeba by si to vzal někdo pod patronát?I když aby se s toho nestala zase nějaká komerčni záležitost.Jen můj názor.
Já jsem pro 2srazy v roce. Z jara Mimoň a pak Morava. Víckrát to opravdu nemá cenu pač tam pak skoro nikdo nepřijede a když jo tak večer zase odjíždí. Ty dva jsou akorát a aspoň se s tim může předem počítat a zařídit se podle toho aby bylo volno v práci apod.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Startér píše:...Jen najit takové organizátory jako je Rade a Zdenek....
Jen bych upozornil! Sic jsem na Moravě nebyl, ale byl jsem v Mimoni a tam je taky dobrý organizátor a jelikož si na ní nebyl tak nevíš jak to tam probíhalo.... bylo to taky super, sic nevím jak se to líbilo ostatním, ale já bych dal za jedna!!! Bylo vše zařízené a pohoda..........
Neber to nějak jako, že bych chtěl válčit nebo tak něco, ale jen jsem upozornil, v žádným případě nechci nějak nikoho urazit nebo tak něco(tady v klubu fakt néé), ale prostě.......... no jasný mno! Určitě si rozumíme
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Tak to se omlouvám organizátorům v Mimoňi,tam jsem opravdu nebyl,ale na jaře to určitě napravím a přijedu.Chystal jsem se i teď,ale zdálo se mi to docela brzy po moravě,tak na jaře,nebo zimni chata nic?Vím,že se o tom špekulovalo.
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
jako sice to rikam nerad ale souhlasim s Rastym ze bych taky udelal jen dva srazy za rok maximalne tri ale to uz je fakt strop,jeden morava a jeden mimon a kdyby nekdo chtel ten treti tak yb se to pak domluvilo
16v
Souhlasim s těmi, co souhlasí s tím, že další souhlasí s tamtěmi, co souhlasí s těmi, kteří tvrdí, že dva srazy jo a ostatek se dá považovat jen za regionální slety s omezenou oučastí, žeano, no!
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........