Sonata vyhrála...byla to láska na 1. pohled .Martun píše:A já už myslel že se nakonec rozhodl pro Granda..
Ještě stojí jedna naproti Thomajerovce, černá, na fotkách krásná, ale na ní by se dalo učit,
co všechno může bejt na autě špatný...
Kali
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Sonata vyhrála...byla to láska na 1. pohled .Martun píše:A já už myslel že se nakonec rozhodl pro Granda..
Jak to myslíš? To je nějaká zanedbaná?Kali píše:na ní by se dalo učit,
Půl kontrolek nefunguje, prodejce tvrdí, že rádio je originál (natlačenej 2DIN), sedačky sešmajdaný, volant jak u 10let starýho auta...no mazecOtakar84 píše:Jak to myslíš? To je nějaká zanedbaná?Kali píše:na ní by se dalo učit,
Jinak, mé bydliště dopřesněno v profilu
Jo, vypadá krásně, ale ta moje už je moje . Dneska se akorát mění rozvody, na 17" už jsem ji obul, takže brzy hurá na výlet!Otakar84 píše:Tahle vypadá moc zajímavě a ten světlý vnitřek pecka!
http://www.cars.cz/inzerce/osobni-auto- ... el_hyundai
Kali, snad jsi neprohloupil
Rozvody vyšly na 10tis. vč. DPH, dělali to www.autoservis-carmen.cz (známej-jeden z posledních poctivejch servisáků....)Otakar84 píše:Na kolik vyšly rozvody a kde Ti to dělali? Já mám sice řetěz a doufám, že to řešit nebudu, ale zajímá mě to.
Dáme kafe, Pražáku?
Pokud tu paní znáš ty, tak ok. Poku to tvrdí prodejce, tak to bude z 90% lež. Jednou jsem se takhle byl podívat na nissan primera u autorizovaného(!) prodejce, prej je od starosty Šlapanic, co jim to nechal na protiúčet. Tak jsem si vyjel Cebii a podle průběhu historie byla odhadem tak o 100 tis stočená. To bylo jediný auto, který jsem si kdy nechal ověřit, pak jsem si raději koupil nový .Draxx píše:Pekna, ty facelift interiery jsou zatracene hezci = )
Jen skoda toho motoru : P
Jen by me zajimalo, jak se ten diesel chova s automatem. Jestli je to dobre sladeny a jak to jede, precejen hydromenic nejaky vykon ubere.
K najezdu vozidel - moje Sonata 3.3 za 6 let zivota najela 73k km = ) Nejaka pani s tim vozila deti do skoly.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |