Zimní pneu na Getze???
Moderátoři: vipe, Moderátoři
naskytla se mi moznost koupit Kleber Krisalp HP 185/60/15, koupil jsem je. Nevedel jsem, co od tyhle znacky cekat, ale pak jsem se dozvedel, ze jsou vyrabeny v licenci Michelin. A za tech par dni, co je mam, muzu doporucit. uvidime, az toho napadne vic:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Reklama
- Kalahare
- *
- Kontaktovat uživatele:
Kleber
S Kleberama Krisalp 3 165/65 R14 jsem projezdil lonskou zimu a nemuzu si stezovat, na suchu jsou tichounky a na snehu drzej docela fest... Dal jsem za ne asi 1750,-/ks v Hackach.
Nový Hyundai Getz 1.4 Dynamic (Silver)
Zimni pneu
Ja pouzivam na zimu Fuldy a nestezuju si...na Corse jsem mel Barum Polaris a taky byly v pohode.
2006 - dosud Hyundai Getz 1,3
2005 Opel Corsa 1,4 i
2005 Opel Corsa 1,4 i
- Kalahare
- *
- Kontaktovat uživatele:
Re: asi tak ...
Souhlas!!!!ROOOM píše:Ahoj,
myslim, ze se vsichni shodneme, ze i nejhorsi zimni šlupky budou lepsi nez nejlepsi letni (v zimne)... takze vsechny testy pneu jsou jiz jen o:
cene
hlucnosti
valivem odporu
brzdnych vlastnostech
chovani na lede, snehu, suchy, vode....
viz treba....
http://www.e-pneu.cz/testy_pneu.php
Mit tedy spatny pocit z toho, ze nekde nekdo psal .... neco oskliveho o levnejsich pneu, je zbytecne. Nejvic mne bavi typci co maj karu pres pul mega a pak nemaj ani na zimni gumy, opravdu doufam ze nikoho takoveho nepotkam jak si to nerizene sine v protismeru na letnich gumach.
R.
Takovejch borcu typu "McRae" na letnich cvickach jsem v tohle tydnu potkal nekolik, jen netusim, proc parkovali ve skarpe a nekdy i strechou dolu (asi kontrolovali vzorek)
Nový Hyundai Getz 1.4 Dynamic (Silver)
COMPACT
Plnohodnotné sněhové řetězy schválené dle norem TÜV + ÖNORM + ATEST. Nastavitelnost rozměrů, montáž během 30 sekund, vhodné speciálně pro vozy s malým prostorem v podbězích, výměnné oděrové díly pro vyšší životnost, běhounové prvky z vysoce kvalitního polyuretanu, který zaručuje vysokou odolnost vůči prasknutí.
Jinak se také dodávají
SPORT
Já mám zimní BF Goodrich. Mám je letos druhou zimu a jezdí se na nich docela fajn
Co se týká uložení pneu, tak jsem se zeptal v servisu a hned mi řekli, že to je možný, tak jsem to využil. Ale nevim kolik budu platit
Variantu mít letní na elektronech a zimní na plecháčích můžu jen doporučit. Fakt se to vyplatí
Co se týká uložení pneu, tak jsem se zeptal v servisu a hned mi řekli, že to je možný, tak jsem to využil. Ale nevim kolik budu platit
Variantu mít letní na elektronech a zimní na plecháčích můžu jen doporučit. Fakt se to vyplatí
Hyundai Getz 1.3 Tundra Green ;o)
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
zimné pneu
ja mám Sava Eskimo S3 165/70 R14, sú v pohode, dobrý záber a nizka hlučnosť + fajná cená
Hyundai Getz 1.1 5dv /VS celadon blue/
Josefe to máš až bude v Praze kalamita 3 cm sněhu?? A u muzea 4??Josef píše:
COMPACT
Plnohodnotné sněhové řetězy schválené dle norem TÜV + ÖNORM + ATEST. Nastavitelnost rozměrů, montáž během 30 sekund, vhodné speciálně pro vozy s malým prostorem v podbězích, výměnné oděrové díly pro vyšší životnost, běhounové prvky z vysoce kvalitního polyuretanu, který zaručuje vysokou odolnost vůči prasknutí.
Jinak se také dodávají
SPORT
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Debica Frigo 2
Tak jsem se zařadil k uživatelům zn.Debica - v K+K pneu komplet s přezutím za cca 4250Kč což je přijatelná cena.Zatím je teda
nebylo kde otestovat,ale snad budou dobře sloužit...
nebylo kde otestovat,ale snad budou dobře sloužit...
2006 GETZík 1,4+klima+el.okna a centrál+TZ