koko24 píše:Je zajímavé, že tam nyní figuruje ČSOB leasing. Ještě nedávno tuto službu zaštiťoval Unicredit Fleet.
To bude zřejmě reakce na naprosto katastrofální servis ze strany UniCreditu. Když jsem zařizoval ten OL loni v říjnu, tak prodejce psal stížnost na vedení HMCZ, aby s tím UniCreditem něco udělali, že to už není možné - nereagují na emaily, zapírají se na telefonu, nejsou schopni dát nabídku bez chyb, předají dealerům informace, které si neověří a pak pošlou nové (horší podmínky), ani se neomluví a chtějí ať si to dealeři vyřídí se zákazníky sami, což ty dealery poškozuje v očích lidí, byť za to v té chvíli nemůžou.
To píšu z vlastní zkušenosti se zařizováním OL Hyundai a info, které jsem pak měl od dealera + sám jsem písemně komunikoval přímo s Unicreditem a jako přímý potenciální zákazník jsem je pěkně jebal. Výsledkem bylo, že vyměnili týpka, co tam na to kašlal a místo něj to pak řešila nějaká ženská.
Jinak zatím zkušenost s OL jen dobrá - platím nájem, leju benzín a jezdím. Už jsem řešil i pojistnou událost, vše proběhlo rychle, bez zádrhele. Poslal jsem protokol, dohodnul se se servisem, fakturu poslali přímo pojišťovně viníka. Po mně chtěli zaplatit jen 200 Kč za den půjčení náhradního auta, když moje bylo v servisu na výměně nabouraného nárazníku. Napsal jsem jim, že nic platit nebudu, že nejsem viník nehody, ať si to vymáhají po pojišťovně viníka nebo přímo po něm. Obratem mi volali, že fakturu ruší a nic platit nemám.