Klatovy - Šumavaring
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Re: Klatovy - Šumavaring
Pěkné fotky, hezká akce, kdybychom neměli včera rodinný výlet, tak bych uvažoval o tom, že vás s mojí i30 doplním - třeba příště...
I30 combi, 1,4Tgdi,
Město piva (to já ale zrovna moc nemusím) a fotbalové (mistrovské) Viktorky.
I30 combi, 1,4Tgdi,
ani se nedivim, ten Gambrinus se uz neda pít tak snad se priste sejdeme
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw/132hp
Ahoj Alfe, mrzí mě, že mi to nakonec nevyšlo, ale makal jsem celou sobotu až do večera, takže na vyjížďku už jsem nenašel čas Velká škoda, rád bych zase po čase pokecal. Příští víkend jedu na dragstery do Bechyně, tam budou jiný koně Jinak koukam, že se vždycky najde někdo, kdo přijde okukovat Ale na to už jsem s Elou zvyklej, každou chvíli mě někdo zpovídá a nebo kouká, jako by viděl poprvý auto
Hyundai Tucson 2.0 CRDi 136KW, A/T, Style Premium, barva Ara Blue +
Hyundai i30 Fastback, 1.4 T-GDI, Style, barva červená
Hyundai Elantra Style Premium, 2011, světle modrá
Renault Scenic 1.9 dCi r.v. 2002
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
cau Sarine. Tak příště jenom škoda, že místo dědků za náma nechodí nejaké hezké ženské pamatuješ toho v Susici?
Jojo, pamatuju to byl dobrej řízek. A zajímavý je, že stačí zastavit na chvíli a hned někdo přiběhne jak magnet Příště už se budu snažit, aby mi to vyšlo Já jdu dneska tankovat, takže to budou zase okukovat na pumpě jako vždycky. Lidem tam pomáhají maníci s tankováním a vždycky je na nich vidět, že pomalu závodí o to, kdo mi bude tankovat
Jinak včera jsem evidentě pošramotil ego jednomu maníkovi v SUV od Mercedesu. Jedu za nim 80kou tak 5 km, tak jsem si ho dovolil předjet a za chvíli vidim, jak předjíždí několik aut, do 2 minut jsem ho měl na zadku a pak se tlačil přede mě. Najednou mě předjížděl tak 140kou. Nakonec jsem ho stejně dojel v obci, kde najednou dodržoval i 40tku. Pak u cedule obec tomu šlápnul, aby mi ukázal, jak mu to jede. No a pak jsem ho dojel, jak jede za několika autama zase 80kou. No a to bych nebyl já, abych mu to ego neshodil i podruhý, takže jsem ho předjel znovu i ty ostatní auta A kouknu dozadu a najednou jede jak vláček za těma autama. To prostě nepochopíš. Ale poslední dobou to mam neustále. Jakmile někoho předjedu, hned začne ukazovat, že ho to štve a začíná se drát zpátky přede mě. Hlavně kombíkový oktávky (hlavně první modely), ty dojedu a najednou začnou ujíždět a nebo se mi po předjetí začnou lepit na zadek.
Jinak včera jsem evidentě pošramotil ego jednomu maníkovi v SUV od Mercedesu. Jedu za nim 80kou tak 5 km, tak jsem si ho dovolil předjet a za chvíli vidim, jak předjíždí několik aut, do 2 minut jsem ho měl na zadku a pak se tlačil přede mě. Najednou mě předjížděl tak 140kou. Nakonec jsem ho stejně dojel v obci, kde najednou dodržoval i 40tku. Pak u cedule obec tomu šlápnul, aby mi ukázal, jak mu to jede. No a pak jsem ho dojel, jak jede za několika autama zase 80kou. No a to bych nebyl já, abych mu to ego neshodil i podruhý, takže jsem ho předjel znovu i ty ostatní auta A kouknu dozadu a najednou jede jak vláček za těma autama. To prostě nepochopíš. Ale poslední dobou to mam neustále. Jakmile někoho předjedu, hned začne ukazovat, že ho to štve a začíná se drát zpátky přede mě. Hlavně kombíkový oktávky (hlavně první modely), ty dojedu a najednou začnou ujíždět a nebo se mi po předjetí začnou lepit na zadek.
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
tak to sis dovolil dost předjet někoho, kdo má tak 4X drazsi auto. ten musel byt vzteky bez sebe. On samozrejme vůbec nevedel, ze nejaka Elantra existuje..ale ten znak ho musel strasne iritovat
Tak ted uz bude mit před respekt
Tak ted uz bude mit před respekt
No myslim si, že znak štve na silnici čím dál víc řidičů
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
No já dojet Alfa v hustém protisměrném provozu, při jeho kochací jízdě, tak mi stoupne tlak!
Hyundai i30 1,6crdi style ice blue 06/2012-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno
to je fakt
Jinak přátelé zdejší....v červnu bych to viděl na Šumavaring č. 2 Opět někdy o víkendu..sobota nebo neděle a plán jízdy bych ještě vymyslel. No, vzhledem k tomu, že na Šumavě je kam jezdit, tak o hezkou jízdu nemusí mít nikdo obavy - zvlášt při mé kochací jízde, kdy budete mít dostatek času na pozorování okolní krajiny
Jinak bych chtěl časem udělat i větši sraz. Ubytování by bylo možné zde: http://www.eurocamp.besiny.cz/ - oblíbené místo, kde se setkávají škodovkáři https://www.facebook.com/events/773558519406762/
nevim ale, jak dopředu se chatky zamlouvaj a jestli vůbec by byl zajem?
Jinak lze cestovat po okolí a dělat výlety atd...
Jinak přátelé zdejší....v červnu bych to viděl na Šumavaring č. 2 Opět někdy o víkendu..sobota nebo neděle a plán jízdy bych ještě vymyslel. No, vzhledem k tomu, že na Šumavě je kam jezdit, tak o hezkou jízdu nemusí mít nikdo obavy - zvlášt při mé kochací jízde, kdy budete mít dostatek času na pozorování okolní krajiny
Jinak bych chtěl časem udělat i větši sraz. Ubytování by bylo možné zde: http://www.eurocamp.besiny.cz/ - oblíbené místo, kde se setkávají škodovkáři https://www.facebook.com/events/773558519406762/
nevim ale, jak dopředu se chatky zamlouvaj a jestli vůbec by byl zajem?
Jinak lze cestovat po okolí a dělat výlety atd...