Cukání (vynechání motoru) při 4500 otáčkách 1,6 mpi 88kw
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Cukání (vynechání motoru) při 4500 otáčkách 1,6 mpi 88kw
Na zaklade toho ze motor zavaha ti vymenili: motor, převodovku, spojku, řídící jednotku??? Tak to slusne receno te bud tahaji pekne za nos nebo to je pohadka.
Dostal si od nich v protokolu zapsano co vse je vymeneno s kodama materialu atd a vyjadrenim? Jelikoz u me to byl hodne dlouho boj (rok) nez mi vubec vymenili motor (cukani, pokuckavani atd.), s prevodovkou a jejim "kroupanim" pri razeni jsem bojoval taky rok a x reklamaci a proste nikdo vymenu neschvali (prevodovku rozdelavali, kontrolovali a kecy kecy, ze vse v norme, jiny pujceny auta co jsem mel to nemely), takze je mi divny, ze by z niceho nic bez patrani vymenili v podstate celej prostor pod kapotou...
Dostal si od nich v protokolu zapsano co vse je vymeneno s kodama materialu atd a vyjadrenim? Jelikoz u me to byl hodne dlouho boj (rok) nez mi vubec vymenili motor (cukani, pokuckavani atd.), s prevodovkou a jejim "kroupanim" pri razeni jsem bojoval taky rok a x reklamaci a proste nikdo vymenu neschvali (prevodovku rozdelavali, kontrolovali a kecy kecy, ze vse v norme, jiny pujceny auta co jsem mel to nemely), takze je mi divny, ze by z niceho nic bez patrani vymenili v podstate celej prostor pod kapotou...
- Reklama
na tom videu to teda poznat není... asi bych to musel řídit, aby to bylo cítit...Johny-D píše:takže na otáčkoměru není poznat nic, jen je tam asi trošku slyšet ta změna zvuku. https://www.youtube.com/watch?v=tQHeJPzBAEE
ale přijde mi že je tam vidět trošku, že to nestoupalo konstantně
Hyundai Tucson 4x4 - 1.6 TGDI MHEV, N-LINE Šéďa ve Stajlu... ;) - NA CESTĚ
Hyundai i30 combi aka Mysak - 1.6 GDI, CashB ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
Hyundai i30 SW aka Mumínek - 1.6 CVVT, Bílá ve Stajlu... ;) - PRODÁNO
- Mirus30
- Kontaktovat uživatele:
Tak smysl jezdit vic nema, ale je fajn vedet ze i ve 180, 190 to auto jede pekne v klidu a neni nervoznivorlajz píše:zaváhání motoru ....? drsná formulace...
natoč to video...
toxine... aha... no 200 stejně jezdit nebudu, takže je mi to fuk... jezdím do těch 140 - 150 tacho... víc nemá smysl
Me sice GPS namerila 201km/h ale to bude spis nejaka odchylka, pac to pres ty 200 tacho proste nepusti
Osobne na tom videu zadny zavahani nevidim, jak rika Vorlajz, mozna je to citit kdyz to ridis ale takhle na pohled je vse Ok.
i30N Performance Sport, DCT 2023
Kia Proceed GT 2021
Škoda Scala MC 1.5TSI 2020
Kia Proceed GT 2019
i40 kombi 2,0GDI 2018
i30 kombi FL 2017
i30 kombi FL 2015
i30 1,6GDI 2012
Accent 1,3 2006
Kia Proceed GT 2021
Škoda Scala MC 1.5TSI 2020
Kia Proceed GT 2019
i40 kombi 2,0GDI 2018
i30 kombi FL 2017
i30 kombi FL 2015
i30 1,6GDI 2012
Accent 1,3 2006
bylo to vše na poslední chvilku, příští týden jdu do servisu, protokol zatím nemám
Hyundai i30 kombi model 2015, 1,6 MPI, 88kw, trikolor komfort, s přisvětlováním do zatáček ;-)
Takze leda kecy, ze by ti vymenili bez protokolu pul auta a nedali ti o tom zadnej papir a ty by sis to takto bez dokladu nechal libit u veci za nekolik stovek tisic? Nevim prijde mi to dost ujety ze strany servisu i z tve, ze po nich nic nechces
zatím stále řešíme, třeba je tam motor jen na zkoušku nic víc o tom ještě nevím, ale měněný je.
Mě teď zajímá jak odstranit chybu, přebíral jsem auto už po pracovní době tak nebyl zatím čas
Mě teď zajímá jak odstranit chybu, přebíral jsem auto už po pracovní době tak nebyl zatím čas
Hyundai i30 kombi model 2015, 1,6 MPI, 88kw, trikolor komfort, s přisvětlováním do zatáček ;-)
to se mi taky nezdá... tak jak to tedy bylo???
"Pane, tady máte novej motor, který svět neviděl!!! "
To bude jak s tou jitrnicí v té pohádce...
"Pane, tady máte novej motor, který svět neviděl!!! "
To bude jak s tou jitrnicí v té pohádce...
Jo dodani motoru trva cca 1-2 tydny (vim z vlastni zkusenosti) a urci na servisu nedrzi skladove nahradni motory nekdy v zadu v krabicich , ze by vykuchali nekomu z auta motor a pujcili ti ho, za cenu, ze se tam uz nikdy neukazes, sakra dostavame se do sfery scifi
Je to celé nějaké divné. Na videu tedy nic poznat neni a že by kvůli tomuhle nic vyměnily půl auta? Taky je mi divný že po výměně všeho kdy ještě nebyl na nic čas auto s 0 km už je vyzkoušeno že v 4500 ot. nešlape.
Hyundai I30 kombi, 1.6gdi, weekend. Tucson 2022, 1,6 T-gdi, 110kw, 4x4, smart
Honda Jazz, 1,4, 2008- prodaný
Hyundai Getz, 1.3, 2003- prodaný
Honda Jazz, 1,4, 2008- prodaný
Hyundai Getz, 1.3, 2003- prodaný
Taky se uz priklanim k pohadce o cervene karkulce. Pokud ti bylo neco meneno tak jsi musel dostat protokol i v propade ze by byl motor jen zapujcen. Uz vidim jak se nekde vymeles a servis bude platit ze sveho zapujceny motor. Kazdopadne pijud se neco menilo musis mit objednavky na zaklade ktere servis dostane ze skladu motor a potom protokol o usazeni.
Vcera jsem prebiral ze servisu s trema reklamacema (uznany i kdyz nebyl provaden jen autorizak a nebylo to zrovna asi moc levny), zadny protokol o reklamaci jsem nedostal, jen co se tykalo provedeny prohlidky a ani nevim, k cemu by mi ty papiry byly. Resil jsem pomerne dost reklamci (celkem na vic jak 15ti , kdy napr. na moji byvaly i30 bylo reklamaci pres 20) a papir jsem dostal jen jednou a to k celnimu oknu. Nevim, jestli si na ty papiry vecer krajite kolecka salamu nebo si s nima delate seflie pro Hyundaiclub, protoze jiny vyuziti me nenapada. Hyundai je v rekalamcich pomerne benevolentni, spis zalezi na technicich (dva technici jedny firmy meli absolutne rozdily nazory a pristup), jak celou vec pojmou a taky zalezi na tom, kdo reklamuje, jakej je to typ cloveka (nebudu psat jouda ). Asi bych taky netipoval uplne vsechno, co psal, ale mozny je vsechno.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Vis na co papiry, ja mam treba ted potreti stejnou reklamaci, pojedu na "opravu" po dnesnim objednani v prosinci. Jelikoz je to treti stejna (dneska snad nikomu nevyjde vymena auta natoz vraceni penez) tak budu pozadovat, novy kompletni 5. dvere. Dneska mi technik rikal, ze to u centraly asi neprojde, to me osobne nezajima tim, ze mam papiry o predesle oprave nemuzou namitat, ze reklamace neni opakovana a tudiz v zakone 2 lete zaruce (u me nakupovano jeste dle stareho obcanskeho zakoniku) mam po 3 stejnych reklamacich pravo na vymenu veci, pokud to neni neumerny, coz tady je, proto taky pozaduji pouze vymenu celych dveri nikoli auta. Technik si muze mlet pote co chce, beru sebou svoje napsany papiry, pokud to nevypisou oni do protokolu necham si potvrdit na moje. Pokud odmitnou necham si zavolat nadrizenynho. Jako nic jinyho se delat neda, ale abych si nenechaval doklady o provedenych opravach to je dost lajdacky. Mj. vis o tom, ze po dobu co mas "zbozi" tim i tedy auto na reklamaci, se ti doba zarucni doby prodluzuje o dobu co jsi vozidlo nemohl pouzivat?
Takze je sice krasne, ze ti H da zaruku 5 let a kdyz se ti den po 5 letech posere rekneme motor, zdarec muzou te poslat nekam, tady protokolama o reklamacich si "prodlouzis" zaruku o dobu co si mel auto u nich, coz u me osobne par mesicu uz da...
Takze je sice krasne, ze ti H da zaruku 5 let a kdyz se ti den po 5 letech posere rekneme motor, zdarec muzou te poslat nekam, tady protokolama o reklamacich si "prodlouzis" zaruku o dobu co si mel auto u nich, coz u me osobne par mesicu uz da...
rozhodně bys měl dostat papíry o garanční opravě... to tak prostě je... jestli si na tom pak krájíš salám nebo si to uložíš do složky k autu je na tobě Harde... ale zdravý rozum říká... no však to asi víš...
Toxin: vim o tom, ale nejak me to nedrasa, zatim jsem si neporidil takovou sracku, abych musel jeste po uplynuti peti let nekoho prudit. Hyundai vi, co se na aute delalo, takze papirama se ohanet nemusim - da se to normalne vyjet zpetne z pocitace, treba stabilizacni tycky se reklamovaly 5x, ale mavat papirem jsem nemusel, proste auto v zaruce a tycky KO, takze narok na rrklamaci bez ohledu na to, jestli uz je menili nebo ne. Taktez tvuj motor, jestli se vysere, meli by ti ho vymenit bez ohledu na to, jestli je to poprvy nebo podruhy. Ja bych to tvoje unikatni auto nekdy rad videl...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP