Moderátor: Moderátoři
Presne tak ako pise majitel kosino, tu nejde o to ci je to od kamienku alebo si to odlupis prstom ale ide tu oto ako vyzera ta korozia a hlavne korozia pod lakom, kamienok bol len odhalenie korozneho problemu ktory tam je, ved predsa nie je normalne aby na 1,5 rocnom aute bola taka korozia, vid foto co som daval na porovnanie z mojhobony píše:Pokud jsi si jisty ze to neni od kamenu potom znalce, garantuji ze on pozna zda doslo k narazu kamene nebo neceho jineho. Okem tk neuvidis ale tim co pouziva znalec k vypracovani posudku uz ano.kosino píše:Tak stanovisko ze servisu je že je to způsobené mechanicky. Takže neuznáno
Odeslano
1, Mas taky dojem ze z vyroby je lak kvalitny, ked riesis problem aky riesis?kosino píše:Můžu se zeptat, jestli nevíte co stojí znalecký posudek? nikde jsem to nenašel... už rozjíždím komunikaci přímo s centrálou Hyundai, tak uvidíme co se bude dít. Jen asi pokud to vyhádám a budou lakovat celou střechu, tak už ten lak asi nebude tak "kvalitní" jako z výroby co? Jak by to bylo se zárukou kdybych to třeba nechal přelakovat jinde?
Myslis ze ked to das prelakovat do salonuidam.i píše:Skúsil by som to nejako vyleštiť a potom zaretušovať.Z lakovaním celej strechy u nejakého majstra by som bol opatrný.
Korekcnu sadu laku som si objednaval vNeo-Mike píše:Na jedné fotce ti to chytlo už rez, takže tam leda tak odrezovač a potom přetřít korekční tužkou. Tam kde není rez, tak jen přetřít korekční tužkou. Problém je, žeji neprodává. Takže nejlépe sehnat zbytek barvy, kde někde v servisu lakovali. Bohužel mám zkušenost, že jsem si nechal připravit barvu v prodejně s laky a po pár týdnech to slezlo. Každopádně to vidět půjdeš, to nevyhladíš už.
Presne ako pises, dolezita je korozna ochrana - vid moje foto 10r toyota, hrdza skoro ziadna.Martinsp píše:Tak jestli šel kamínek až na plech, tak proč ne. Po roce se to klidně rozleze tak jak to má. Se koukni třeba na kotouče hodinu po umytí, nebo druhý den. Proč se spíš po tom kamínku neodrazí jen lak a spodek nezůstane.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |