TIBURON-TURBULENCE-TUSCANI
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Reklama
CARy píše:mno ja nevim, myslim ze ste na ceste nekoho odradit, nikde sem nejak nenasla ze by psal ze je koupeny v CR, kdo znas je cestitar , vsichni ste mely za jedna? mno ja vam nevim ?
Recko-Thessaloniki
Moji mili cesti kamaradi
"as valume merika pragmata stin seira " (to je po recky a znamena)
(tak at dame nektere veci po rade )
Zacinam od Tebe mila kamaradko
jelikoz jses zena:oops: ,
jelikoz jses i navic i chytra zena ,
protoze jsi poznala ze to me auto neni koupene z Ceske Republiky.
Taky nekteri jini kamaradi jste uz neco pochytili
no a tak Vam vse vysvetlim.
Jsem cizinec,jsem Rek,jsem ale narozeny v Cesku
a proto se citim nekdy vice Cech nez Vy
Napriklad ve vitezstvi Ceska v M.S. v hokeju
jsem oslavoval a radil vice nez Vy
Ted jsem v Recku odkud Vam pisu.
Jestli nekdo byl v Recku a to i ve meste Thessaloniki
(pro Vas i Solun) tak by jste to hned poznali podle fotky
protoze za mym autem je videt "Lefkos Pyrgos"
(Bila Vez),ktera je ta kulata vez na pobrezi more v Thessaloniki
a ktera je atrakce Thessaloniki
Samozrejme ze ta voda co vidite
neni cesky rybnik
ale je to nase recke Egejske more
No a ted k memu autu.
Je to opravdu moje auticko,
je to auto mych snu,
protoze vzdy jsem touzil mit jedno zbrusu nove sportovni auto
s dobrym vykonem
a samozrejme i s dobrou cenou.
No a takove zbrusu nove auto jsem koupil
pred necelym mesicem (cerven 2005):D
Je to Hyundai Coupe 2000c.c,GLS,
dvoudverovy a dvouvyfukovy sportak,
s vykonem 140koni,
s konecni rychlosti 206km/h a ze zrychlenim 9,2s/100km.
Ma krome 4AB, samozrejme ABS, taky TCS,
ma Clima a RADIO-CD s MPtrojkou.
Taky ma Cruiss Control.
A aby jsem nezapomnel ma i 3 (nevim jak to mam pretlumocit )
at rekneme nastroje (usmivame se zde prosim ,za tu moji cestinu)
z kterymi pozorujeme,
silu motora v Nt kazdou chvili,
spotrebu paliva v kazde chvili,
no a taky ukazku na Volty v kazdou chvili.
No a to bylo vse o mne,ma predstava ,
a taky predstava meho auta.
Jestli mate otazky
tak se ptejte bez obavy
jsem zde Vam ochotny Vsem odpovedet .
Posilam Vam vsem do Ceska
slunecne pozdravy z Recka
a taky nam poslete trochu chladku
protoze zde dnes teplota byla vice nez 30'c ve stinu
Koupatos
DUM SPIRO SPERO
2KUPATOS: Budiž. Tvé auto zde už rozebírat nebudu..
Jinak kupéčko je auto moc pěkný. Taky jsme o něm uvažovali, ale nakonec jsme koupili Elu v maximální motorizaci (taky 2.0i), neboť není tak nápadná a na běžné používání je vhodnější. A taky na ní byla úžasná akce. A zatím to vypadá, že se s ní objevíme i v těch Chrášťanech..
..Navíc když už bych si koupil kupéčko, tak jedině ve 2.7i a ještě bych si musel zvýšit výkon , protože by mě jinak rozčilovalo, že mě spráská kde kdo s nějakym starym křápem. Na různých diskuzích se lidi shodují na tom, že do tohohle auta by patřily silnější motory než se tam dávají včetně starý a nevýkonný 2.7i.. A já s tím naprosto souhlasím. Samozřejmě beru argumenty, že silnější motor je zbytečný.. A mohu pokračovat, že i ta 1.6 je dost a nakonec by stačilo i 1.3, který mám ve svym Accentovi a jel jsem s tim necelých 200 km/hod..
A k tý "konecni rychlosti" Určitě to pojede víc než těch 206 resp. 208 co je v oficiálních údajích. Já jsem s tim jel (v Elantře) necelých 200 a otáčky byly tuším něco kolem 5000. Červený pole začíná na zhruba 6200 ot. Mylsim, že těch 220 to dá úplně v pohodě, možná i víc.. Jenom že u Ely je tachák jen do 220..
..tedy pokud KUPATOS nemyslel tou "konecni rychlosti" neco jiného..
Jinak kupéčko je auto moc pěkný. Taky jsme o něm uvažovali, ale nakonec jsme koupili Elu v maximální motorizaci (taky 2.0i), neboť není tak nápadná a na běžné používání je vhodnější. A taky na ní byla úžasná akce. A zatím to vypadá, že se s ní objevíme i v těch Chrášťanech..
..Navíc když už bych si koupil kupéčko, tak jedině ve 2.7i a ještě bych si musel zvýšit výkon , protože by mě jinak rozčilovalo, že mě spráská kde kdo s nějakym starym křápem. Na různých diskuzích se lidi shodují na tom, že do tohohle auta by patřily silnější motory než se tam dávají včetně starý a nevýkonný 2.7i.. A já s tím naprosto souhlasím. Samozřejmě beru argumenty, že silnější motor je zbytečný.. A mohu pokračovat, že i ta 1.6 je dost a nakonec by stačilo i 1.3, který mám ve svym Accentovi a jel jsem s tim necelých 200 km/hod..
A k tý "konecni rychlosti" Určitě to pojede víc než těch 206 resp. 208 co je v oficiálních údajích. Já jsem s tim jel (v Elantře) necelých 200 a otáčky byly tuším něco kolem 5000. Červený pole začíná na zhruba 6200 ot. Mylsim, že těch 220 to dá úplně v pohodě, možná i víc.. Jenom že u Ely je tachák jen do 220..
..tedy pokud KUPATOS nemyslel tou "konecni rychlosti" neco jiného..
Diky cesky kamarade za Tve mile slova a tez i za technicke informace.ignorek píše:2KUPATOS: Budiž. Tvé auto zde už rozebírat nebudu..
Jinak kupéčko je auto moc pěkný. ...... .
......
tedy pokud KUPATOS nemyslel tou "konecni rychlosti" neco jiného..
Je poznat zdaleka ze jsi znalec
No aby jsem rekl pravdu auto je jeste nove a tak ho nechci obtezovat z vysokymi otacky
a proto rikam o konecni rychlosti jenom tu konecni rychlost
co pisou papiry (206km/h)
Tak to je fajn ze muzu i dosahnout i vetsi rychlosti
prestoze nevim kde by bylo potreba
aby nekdo jezdil i s vetsi rychlosti nez 210km/h
Koupatos
DUM SPIRO SPERO
ignorek píše:2KUPATOS: Budiž. Tvé auto zde už rozebírat nebudu..
.. Jenom že u Ely je tachák jen do 220..
:
Aby jsem dodal u meho kupecka je tahak do 260,
takze jiste mas pravdu,
jinak by to tam nemeli tak vysoko
Co se tyka Tveho nazoru o sportaku z vetsimi vykonem
taky jsem o tom premyslel
zda by bylo koupit sportak s vetsim vykonem
(napriklad Mazda RX8)
ale nakonec pro mne (pro jineho mozna ne)
bylo by zbytecne aby jsem zahodil navic 10.000 eura
jen proto aby jsem koupil o neco vice silnejsi motor.
p.s.Taky Ti gratuluji za Tve auto,
je to sikovne auto.
Koupatos
DUM SPIRO SPERO
V ČR je povolená max. rychlost 130 a to pouze na dálnici. Nevím kolik můžete jezdit v Řecku. Třebas to tam využiješ.KOUPATOS píše:Diky cesky kamarade za Tve mile slova a tez i za technicke informace.
..........
Tak to je fajn ze muzu i dosahnout i vetsi rychlosti prestoze nevim kde by bylo potreba aby nekdo jezdil i s vetsi rychlosti nez 210km/h
Koupatos
Sto pro z toho dostaneš minimálně těch 220. Samozřejmě, že když to máš nové, tak to nejdřív musíš zajet.
Ta naše Elantra je stará asi 3 měsíce a má najeto kolem 5000. Když jsme s ní jeli nedávno na Slovensko na dovolenou, tak mě za Brnem chtěli předjet nějaký mladý frajírci s Oplem.. Tak jsem na to šlápnul, a ukázal jim, že na to ten jejich Opel nemá.. Hyundai RULEZ!! Občas tomu musíš šlápnout na krk, aby to nezlenivělo..
Podle tachometru bych to moc nesoudil. Někdy je dost nadsazený, někdy zase na těsno.. Odhaduji, že bys těch 230 a možná i o malinko více z toho dostal. Vzhledem k tomu, že ten motor i ostatní parametry jsou identické s tou Elantrou.. Jenom kupátko víc žere (cca o 0.5l/100 km) než Elantra neboť je o něco težší a má širší gumy.KOUPATOS píše:Aby jsem dodal u meho kupecka je tahak do 260,takze jiste mas pravdu, jinak by to tam nemeli tak vysoko
Co se tyka Tveho nazoru o sportaku z vetsimi vykonem taky jsem o tom premyslel zda by bylo koupit sportak s vetsim vykonem (napriklad Mazda RX8) ale nakonec pro mne (pro jineho mozna ne)
bylo by zbytecne aby jsem zahodil navic 10.000 eura jen proto aby jsem koupil o neco vice silnejsi motor.
p.s.Taky Ti gratuluji za Tve auto, je to sikovne auto.
Koupatos
Jasně chápu s tím dražším autem. My jsme nakonec šli taky do levnějšího.. A navíc ta Ela není moje, ale mojí přitelkyně. Já mám starší Mazdu 323C a nový Accent (koupený před rokem)..
Pro slepce: FX oznacuje dvoulitr a pokud jeste moje oci slouzi, tak ma dva vyfuky, tak vo co go!? V kazde zemi se to prodava v jine variante, pro uspokojeni zakazniku..jedte se podivat do Koperu (Slovinsko) a tam uvidite vsechna mozna provedeni Hyudnaiu pro Evropu...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
230km/hignorek píše:Podle tachometru bych to moc nesoudil. Někdy je dost nadsazený, někdy zase na těsno.. Odhaduji, že bys těch 230 a možná i o malinko více z toho dostal. Vzhledem k tomu, že ten motor i ostatní parametry jsou identické s tou Elantrou.. Jenom kupátko víc žere (cca o 0.5l/100 km) než Elantra neboť je o něco težší a má širší gumy.KOUPATOS píše:Aby jsem dodal u meho kupecka je tahak do 260,takze jiste mas pravdu, jinak by to tam nemeli tak vysoko
Co se tyka Tveho nazoru o sportaku z vetsimi vykonem taky jsem o tom premyslel zda by bylo koupit sportak s vetsim vykonem (napriklad Mazda RX8) ale nakonec pro mne (pro jineho mozna ne)
bylo by zbytecne aby jsem zahodil navic 10.000 eura jen proto aby jsem koupil o neco vice silnejsi motor.
p.s.Taky Ti gratuluji za Tve auto, je to sikovne auto.
Koupatos
Jasně chápu s tím dražším autem. My jsme nakonec šli taky do levnějšího.. A navíc ta Ela není moje, ale mojí přitelkyně. Já mám starší Mazdu 323C a nový Accent (koupený před rokem)..
No to je fajn
Samozrejme ze to staci a i prebyva (pro mne )
Ano cesky kamarade,mas pravdu,ma sirsi gumy a zere o neco vice
Co se tyka Tve predesle poznamky podle barvy zadnich svetel
moje Coupe je z poslednich Coupe 2,0 GLS co se vyrobili zacatkem roka 2005
Ted se privazi do Recka jen Coupe 1,6 z cervenobylimi zadnimi svetly
Coupe 2,0 prestali privazet (protoze malo zakazniku je kupuje)
Proto jsem koupil me Kupecko 2,0 GLS s velikou slevou
(4.500Eura sleva,celkova cena 18.400 Eura misto puvodni ceny 22.900Eura)
Jestli k tomu pridas ze v te cene mi pridali zadarmo metallizu,alarm,cruiss control a misto radio-cd mi pridali radio-cd-mp3 co jsem pozadal,
tak konecna cena myslim ze byla vyborna.
To byl i duvod proc jsem uskucnil muj sen mnoho let
koupit docela sikovne sportovni auticko
o moc levnejsi nez konkurencni sportovni auto.
Jenom mi uniklo ze me Coupe nemelo kridlo,
protoze i to by jsem pozadal aby mi dali,mozna zdarma.
Ted (predevcirem) jsem to kridlo pridal.
Stalo mi celkove 300Eura.
Co se tyka Coupe 2,7 to uz zde v Recku
prestali privazet uz od minuleho roku pro stejny duvod (malokdo je koupil).
Taky ti gratuluji za ty tri auta co mas celkove spolu s pritelkyni .
Hyundai Acent je zde v Recku nejvice prodavanejsi auto uz hodne roku.
Je to spolehlive auto,je to levne,s dobrymi vykony.
Dokonce ted posledne ma ve stejne cene (9.500Eura) zdarma kuzi a cruiss control.
Koupatos
DUM SPIRO SPERO
Tu stejnou rychlost mame povolenou i mi zde v Recku.ignorek píše:V ČR je povolená max. rychlost 130 a to pouze na dálnici. Nevím kolik můžete jezdit v Řecku. Třebas to tam využiješ.KOUPATOS píše:Diky cesky kamarade za Tve mile slova a tez i za technicke informace.
..........
Tak to je fajn ze muzu i dosahnout i vetsi rychlosti prestoze nevim kde by bylo potreba aby nekdo jezdil i s vetsi rychlosti nez 210km/h
Koupatos
Sto pro z toho dostaneš minimálně těch 220. Samozřejmě, že když to máš nové, tak to nejdřív musíš zajet.
Ta naše Elantra je stará asi 3 měsíce a má najeto kolem 5000. Když jsme s ní jeli nedávno na Slovensko na dovolenou, tak mě za Brnem chtěli předjet nějaký mladý frajírci s Oplem.. Tak jsem na to šlápnul, a ukázal jim, že na to ten jejich Opel nemá.. Hyundai RULEZ!! Občas tomu musíš šlápnout na krk, aby to nezlenivělo..
Jenom na rozdil od Vas mily cesky kamarade
u nas nemame cihajici policajty s radary na kazdem kilometru
Mas pravdu ze mam zajet jeste hodne km (mam najeto jen 1.500km )
S Tvojim nazorem ze se auto musi zajet
souhlasi i nasi recti kluci co jsou v reckem Hyundai-clubu.
Podle nazoru dvou mi dokonce rekli
ze po zajetych 15.000km auto zmeni uplne svoji povahu
a bude jeste vice cilejsi a zivejsi
Dobre jsi udelal a ukazal tem frajirkum za Brnem
co znamena Hyundai 2000c.c
Ja prestoze se malokdy konkuruji s nejakymi frajirky
vidim ale ze z dalky kdyz jedu
tak vsichni s uctou me respekuji a vyklizuji predemnou proud
Dej mi prosim Te svou adresu mejlika
poslu Ti hodne foto z Recka
Pozdravy do a pro cele me mile Cesko
Koupatos
DUM SPIRO SPERO
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Max. povolená rychlost 130? ale no táák, nebudem dělat moralisty, řekni mi kdo tady jezdí 130 po dálnici, třeba na plzeň se dá jet skoro celou cestu 200 (odzkoušeno ), a nikdo mě nikdy nestavil na dálnici - to jezdim poměrně často, aby mi dal pokutu za rychlou jízdu, já myslim že s těma 130ti to zas tak horký nebude....jakej opl si předjel? nebyl to náhodou Kadett 1,4?ignorek píše:V ČR je povolená max. rychlost 130 a to pouze na dálnici. Nevím kolik můžete jezdit v Řecku. Třebas to tam využiješ.KOUPATOS píše:Diky cesky kamarade za Tve mile slova a tez i za technicke informace.
..........
Koupatos
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Presne tak, spousta lidi si hraje na slusnaky.....130kou nejezdi skoro nikdo, jen Ti, kterym to vic nejede...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
mě hlavně točí tady pan Ignorant, kterej nemá ani vyplněnej profil a polemizuje tady nad tim jestli někdo má nebo nemá auto, a pak tady machruje s předjížděčkou opla, kolik pak mu asi bude ?Hardcam píše:Presne tak, spousta lidi si hraje na slusnaky.....130kou nejezdi skoro nikdo, jen Ti, kterym to vic nejede...
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Co se deje s Tebou "mylys"mylys píše:No nevim, pri zvetseni fotky je videt, ze nema ceskou znacku - a to pozadi . . .KOUPATOS píše: . . . JEDNA FOTECKA MEHO AUTA
JE TA MALA CO VIDIS POD MOU PREZDIVKOU "KOUPATOS" . . .
Nevim proc ale nejak ti neverim, ze je to tvoje auto.
A nepis tak zhovadile velkym a cervenym pismem, nejsme slepi!
Napred jako neverici Tomas jsi neveril o mem aute
Potom jsi mne dokonce i vynadal za me zhovadile velike cervene pismena
a nakonec kdyz jsem obhalil me auto v cele jeho krase
jsi ............................ spolk jazyk
a ............................. zmizl jsi jako nema ryba
Jestli i ted mi neodpovis
tak ........................... Te zaslapnu s mym kupatkem
KOUPATOS
DUM SPIRO SPERO