](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Přezout pneu můžeš kde chceš, vliv na záruku to nemá

Lidi, začnětě trochu používat hlavu nebo spíš to, co v ní máte

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
rookie píše:... ci nebudu problemy ked skompletizujem/prezujem zimnu sadu v neautorizovanom servise
Ale snad v pohodě, ty moje jsou označeny stejně. Asi to z USA objednám ve velkém a založím si na tom živnost, 2 500 Kč,- zisk na každé sadě není zlégetzik píše:Mně se také načetly hned po přezutí a ujetí pár km... s označením Hyundai 52933-F2000. Nechával jsem je předtím kontrolovat ještě v pneuservisu, a tam se také načetly v pohodě i do kontrolního "měřáku". Takže spokojenost.
po dobu záruky MUSÍŠ do autorizáku...rookie píše:este otazka, davali ste nazuvat pneumatiky, montovat tpms snimace(zakupene z bazosu, ebay-u) v autorizovanom servise? pytam sa to kvoli zaruke na vozidlo .... ci nebudu problemy ked skompletizujem/prezujem zimnu sadu v neautorizovanom servise
K té záruce a autorizáku - platí to i pro výměnu jakéhokoliv filtru, prasklé žárovky a tankování palivavorlajz píše:po dobu záruky MUSÍŠ do autorizáku...rookie píše:este otazka, davali ste nazuvat pneumatiky, montovat tpms snimace(zakupene z bazosu, ebay-u) v autorizovanom servise? pytam sa to kvoli zaruke na vozidlo .... ci nebudu problemy ked skompletizujem/prezujem zimnu sadu v neautorizovanom servise![]()
![]()
![]()
Len doplním Axela, týka sa to aj vône do auta, napr, Little Joe jedine vAxel.Foley píše:K té záruce a autorizáku - platí to i pro výměnu jakéhokoliv filtru, prasklé žárovky a tankování palivavorlajz píše:po dobu záruky MUSÍŠ do autorizáku...rookie píše:este otazka, davali ste nazuvat pneumatiky, montovat tpms snimace(zakupene z bazosu, ebay-u) v autorizovanom servise? pytam sa to kvoli zaruke na vozidlo .... ci nebudu problemy ked skompletizujem/prezujem zimnu sadu v neautorizovanom servise![]()
![]()
![]()
Zx604 píše:
V mojí i30 III -1.0 t-gdi jsou senzory 52933-F2000. Kontrolováno dle VIN auta v Hyundai servise (sice mi to nechtěli říct,ale zahlédl jsem ho na monitoru přes rameno místní paní důležité).
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |