jaké žárovky
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Reklama
Yep. Pravdu díš! Z chemie propadáme Ještě že moje chemikářka snad nemá /-/Petela píše:A ešte raz pre všetkých :
Čítam tu dosť často názory ako : xenón je tiež haloogén a podobne.
Trošku Vás sklamem, Xenón ani kryptón nie sú halogény..
Hovorí sa tomu VZÁCNE PLYNY.
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Ani foton modryho svetlamiltic píše:jo martasz mas pravdu ale ty diody jsem zkousel a hrozne praskaj...nebo ty znas nakyý spesl ktery vydrzej????
jinak ty osram coolblue nebo jak to je tak svitej bile???ani trochu do modra???
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Co se CoolBlue tyce: Me fakt pripada, ze svitej normalne bile. Vzdyt i ta zarovka je jen lehounce namodrala. Budu se muset nekdy kouknout na Getzanka zepredu. Od volantu to vypada bile
A co se diod tyce: Veril bych, ze praskaj. Nekde jsem slysel, ze diody jsou dost nachylny na zmenu napeti a pokud je vyrobce montuje do auta, musi dodatecne stabilizovat napeti, ktery jinak v aute celkem dost kolisa.
A co se diod tyce: Veril bych, ze praskaj. Nekde jsem slysel, ze diody jsou dost nachylny na zmenu napeti a pokud je vyrobce montuje do auta, musi dodatecne stabilizovat napeti, ktery jinak v aute celkem dost kolisa.
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Co sa tyka svetla do modra, je tu jedine tento typ ziaroviek, ktory to splna :
Philips power2night (GT150), 55W, legalne.
Tieto ziarovky maju URCITE najblizsie ku xenonom, co sa tyka farby svetla.
Navyse maju obrovsky svetelny tok, oproti casto spominanym Osram CoolBlue, alebo Philips BlueVision,
ktore svietia mozno trosicku bielo-bielo-modro, ale s nadychom ciernej, ktora robi dojem, ze svietia slabo.
Tieto dva typy su velmi daleko za prvym spominanym typom...
Philips power2night (GT150), 55W, legalne.
Tieto ziarovky maju URCITE najblizsie ku xenonom, co sa tyka farby svetla.
Navyse maju obrovsky svetelny tok, oproti casto spominanym Osram CoolBlue, alebo Philips BlueVision,
ktore svietia mozno trosicku bielo-bielo-modro, ale s nadychom ciernej, ktora robi dojem, ze svietia slabo.
Tieto dva typy su velmi daleko za prvym spominanym typom...
Getz 1.4 2006
Koupil jsem si obycejne "Zlute zarovky" Osram SilverStar a jsem s nima spokojenej. Xeonovy efekt asi budou delat jenom Xeony.
Kazdopadne z pozice ridice vidim dobre osvetlenou silnici, vypada ze je osvetlena bilym svetlem.
Jestli si protijedouci mysli, ze mam zlute svetlo, me netrapi.
Kazdopadne z pozice ridice vidim dobre osvetlenou silnici, vypada ze je osvetlena bilym svetlem.
Jestli si protijedouci mysli, ze mam zlute svetlo, me netrapi.
--------------------------------------------
Hyundai Getz 1.3 - 5D Champion 2005
Hyundai Getz 1.3 - 5D Champion 2005
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes tady bylo hnusné počasí-sníh s deštěm .A musím přiznat,že modrá světla některých protijedoucích tunerů,mě donutila za cestu utrousit pěknou řádku sprostých slov. Když neprší,tak to snad tolik nevadí,ale za špatného počasí.... .Možná oni vidí lépe,ale protijedoucí určitě néééééééééééé.
Určitě by i na Coupátku vypadaly dobře,ale stačí si je vyzkoušet v protisměru za špatného počasí a ....nebudu dělat jiným to,na co nadávám sám.
Určitě by i na Coupátku vypadaly dobře,ale stačí si je vyzkoušet v protisměru za špatného počasí a ....nebudu dělat jiným to,na co nadávám sám.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
-
- Kontaktovat uživatele:
Já si nemyslim že je to tou kterou žárovkou, ale spíš ochotou majitele když už si tam dá něco silnějšího nebo jinak zbarvenýho taky zkontrolovat a nechat seřídit ty světlomety.. Samozřejmě mluvim za sebe.. taky sem toužil po lepšim světle, tak sem v den tý nehody koupil už nevim jaký, ale maj krásně bílý světlo.. no a teď, kupodivu mi je z těch zničených světlometů dali do novejch, ale nenechali je seřídit a když sem jel večer tak mě co chvíli někdo problikával.. zatim sem to vyřešil sklopením který umožňuje každý auto, když sedí víc lidí vzadu, aby neoslňovalo.. a hned druhej den sem si zajel na STK a nechal si je seřídit... byly opravdu hodně rozhozený.. moh sem koukat i na veverky na stromech Technikovi sem dal kilo a od tý doby se mi nestalo že by někomu vadilo že jedu proti němu a svítím "tuningovýma" žárovkama.. dokonce sem poprosil kámoše, ať jede proti mě, abych měl jistotu a říkal že je to úplně v poho.. takže o žárovkách to zřejmě asi fakt vůbec nebude