Nová kola na accentovi - co na to říkáte?
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
-
- **
Jeden příběh,který dopadl naštěstí dobře.... tak čtětě!!!
Kolega si dotáhl z venku autí,který už bylo jaksi taksi natuněný... sedělo na zemi,ale jen vizuálně.Při rychlosti cca 60km/h byl již pocit troška nejistý a při dalších přibývajících km na tachometru s názvem "sedělo na zemi" nemělo dozajista nic společného.
Kontrola geometrie a další věcičky s tím spojené ... a pořád stejný výsledek.
Nakonec se přišlo na to,že to byl tak zvaný HOME-TUNING .... za málo peněž,málo muziky...jak se říká... i když v tomto případě mohlo bej rámusu až nazbyt.
HOME-Tuningář si s ničím hlavu nelámal a prostě nasadil řeznej kotouč do flexky a vykonal tu dotyčnou operaci na pružinách po svém.
Takže.... kdo chce má možnost
Já osobně nedoporučuji!!!!!!
Kolega si dotáhl z venku autí,který už bylo jaksi taksi natuněný... sedělo na zemi,ale jen vizuálně.Při rychlosti cca 60km/h byl již pocit troška nejistý a při dalších přibývajících km na tachometru s názvem "sedělo na zemi" nemělo dozajista nic společného.
Kontrola geometrie a další věcičky s tím spojené ... a pořád stejný výsledek.
Nakonec se přišlo na to,že to byl tak zvaný HOME-TUNING .... za málo peněž,málo muziky...jak se říká... i když v tomto případě mohlo bej rámusu až nazbyt.
HOME-Tuningář si s ničím hlavu nelámal a prostě nasadil řeznej kotouč do flexky a vykonal tu dotyčnou operaci na pružinách po svém.
Takže.... kdo chce má možnost
Já osobně nedoporučuji!!!!!!
-
- **
-
- **
je tohle ? Inter Alloy sportovní snížené pružiny Hyundai ACCENT-EXCELL - všechny modely - rok výroby 04/1994-07/1997 -- snížení 30 mm
mělo by to bejt na muj model, jsou tam dvě poznámky u kterejch nevim jestli se mě týkají ?
1.Míra snížení podvozku je u provedení „ Elegance“ a „ Sport“ menší než je udáno v katalogu. - nejsem si jistej že bych měl něco takovýho. mám gls.
2.Jen pro pružinové jednotky bez stabilizačního držáku.-mám ho nebo ne??????
mělo by to bejt na muj model, jsou tam dvě poznámky u kterejch nevim jestli se mě týkají ?
1.Míra snížení podvozku je u provedení „ Elegance“ a „ Sport“ menší než je udáno v katalogu. - nejsem si jistej že bych měl něco takovýho. mám gls.
2.Jen pro pružinové jednotky bez stabilizačního držáku.-mám ho nebo ne??????
accent 1.3,Zatmavený,alu borbet,bosi výfuk,musika
-
- **
-
- **
-
- **
no jo ale já mám 12/96 takže to asi už na tenhle model nepujde no a zaty prachy.Karlos píše:Tlumiče Koni na http://www.autodoplnky.cz
- mirec
- **
- Kontaktovat uživatele:
neskrtaju ti blatniky o kola ? ked je to tak vonku ? ja ix mam este v blatnikoch a skre to jak svina pri zatazeni zadku teda jeden clovek sedi v zadu... chcel som vnutorne lemy zazehlit resp odrezat ale tak nejako tu niekto pisal ze by to cakalo vodu dnes idem kupit dorazy na pruziny tak uvidim co to spravi....nejake rady ?
Sonata 2,4 2006 Elegance
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
-
- **
ty dorazy jsou nejlepší a nejlevnější řešení.mirec píše:neskrtaju ti blatniky o kola ? ked je to tak vonku ? ja ix mam este v blatnikoch a skre to jak svina pri zatazeni zadku teda jeden clovek sedi v zadu... chcel som vnutorne lemy zazehlit resp odrezat ale tak nejako tu niekto pisal ze by to cakalo vodu dnes idem kupit dorazy na pruziny tak uvidim co to spravi....nejake rady ?
-
- **
no nejlepší možná asi ne, ale jde to, já jsem s tim ještě pořádně nejezdil mám ted zimáky, upravujeme ještě podložky, je to láhůdka , hodně přemýšlim že by to stálo za patent na hyundae, budou to nejtenší podložky se změnou rozteče na accenta a když si sundáte kolo ve předu a trochu zapřemejšlíte tak poznáte že úkol je to nelehký
jinak musim říct že jsem se těch 15'' dost bál na 1.3 motor a musim říct že jsem nepocítil žádnou změnu ve výkonu , ani v posilovači řízení , brzd, ničeho , jen ta stabilita- je to hřebík v prkně, krásně to sedí.
jinak já mám gumy dunlop 9000 sport a to auto se ani moc nehoupe - proto ani neškrtá-no mám tak tlumiče v hajzlu, ale dát sportovní prožiny tak to určitě neškrtne.
jinak musim říct že jsem se těch 15'' dost bál na 1.3 motor a musim říct že jsem nepocítil žádnou změnu ve výkonu , ani v posilovači řízení , brzd, ničeho , jen ta stabilita- je to hřebík v prkně, krásně to sedí.
jinak já mám gumy dunlop 9000 sport a to auto se ani moc nehoupe - proto ani neškrtá-no mám tak tlumiče v hajzlu, ale dát sportovní prožiny tak to určitě neškrtne.