Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
nie vsetci mali 2r. japonci mali 3r/100 000kmMaras píše: ↑13 čer 2021, 20:37 Sranda je, že Hyundai přišel jako první se zárukou 5 let bez omezení nájezdu km a u Kia 7 let s omezením na 150k km. Do té doby ostatní automobilky pouze 2 roky. Za to si je třeba H/K cenit. Kdo si plánuje nechat auto déle, udělá vše aby mu vydrželo i bez doporučení výrobce. Takže měnit včas oleje, svíčky, filtry, ošetřit proti korozi.
V každém autorizovanem servise tvrdí doživotní náplň v aut. Převodovce, což je nesmysl. Já osobně mám tu mašinu na proplachy.slabostka píše: ↑13 čer 2021, 20:19 Menil som vo vitare olej v automate a mechanik co robi v KE automaty robi aj hyundaje co mu posuva autorizak. Oni nemaju ani stroj na preplach, vravel mi ze Hyndai razi cestu dotiahnut auto skrz zaruku a potom rob co chces.Ak je problem s prevodovkou tak autorizak jedine vymena za mastne peniaze. Neviem ci vsade takto ale predpokladam ze nemaju v kazdom servise jedneho na automaty.Olej nemenia lebo servis plan o tom mlci a tu zaruku 99% aut prezije a Vo tom to je ze
Olej se mění ve všech aut. Prevodovkach.Lukas40 píše: ↑14 čer 2021, 00:26V každém autorizovanem servise tvrdí doživotní náplň v aut. Převodovce, což je nesmysl. Já osobně mám tu mašinu na proplachy.slabostka píše: ↑13 čer 2021, 20:19 Menil som vo vitare olej v automate a mechanik co robi v KE automaty robi aj hyundaje co mu posuva autorizak. Oni nemaju ani stroj na preplach, vravel mi ze Hyndai razi cestu dotiahnut auto skrz zaruku a potom rob co chces.Ak je problem s prevodovkou tak autorizak jedine vymena za mastne peniaze. Neviem ci vsade takto ale predpokladam ze nemaju v kazdom servise jedneho na automaty.Olej nemenia lebo servis plan o tom mlci a tu zaruku 99% aut prezije a Vo tom to je ze
Auč
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |