Kolik aut bude letos v Mimoni?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Tak si kazdej pripoctete ke svymu tipu +1, ja tam totiz pojedu taky a se mnou jste urcite nepocitali
Jinak si myslim, ze pokud bude spatne pocasi, tak pojedou jen srdcaři a sotva se to prehoupne pres 20
Ja bych to zrejme asi taky vzdal, kdyby chcalo....
Jinak si myslim, ze pokud bude spatne pocasi, tak pojedou jen srdcaři a sotva se to prehoupne pres 20
i30 CW 1.4i r.v.2010 (od 2010)
Accent 1.5Crdi r.v.2004 (2006-2010)
Accent 1.5Crdi r.v.2004 (2006-2010)
Ja rači učast neslibuju, páč nevím co bude zitra.. a navic mě letos čeka maturita takže s časem moc nevycházim..každopadně bych rád poznal tady nadšence značky /-/..a jelikož jsme jestě v mimoni nebyl tak ani netušim kolik by se tam mohlo slézt autiček.. ale odhaduju to tak kolem 30
Hyundai Pony 1.3 LS 3.dveř
a nový člen rodiny Getzík 1,4 Dynamic
a nový člen rodiny Getzík 1,4 Dynamic
Ty ale nevíš, že už je objedaný počasí jako vždy ..dvorlubor píše:Tak si kazdej pripoctete ke svymu tipu +1, ja tam totiz pojedu taky a se mnou jste urcite nepocitali
Snad budeme mít kliku a bude opět krásně jako minule
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Vzhledem k tomu, jak byla mirna zima, bude leto urcite stat za prd...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
-
- Kontaktovat uživatele:
Nebuďme pesimisti Dyk sme parta pohodovejch lidí, tak si přeci to pohodový počasíčko zasloužíme..
Jo jinak já pojedu, penízky na to už mám stranou teď, pro jistotu a kdyby mi chtěli dát v práci přesčas, což je teď jejich nejoblíbenější věta, tak mě na něj nedostanou ani párem volů.. já prostě pojedu.. jedině bych neměl Coupe, ale to se nestane
Jo jinak já pojedu, penízky na to už mám stranou teď, pro jistotu a kdyby mi chtěli dát v práci přesčas, což je teď jejich nejoblíbenější věta, tak mě na něj nedostanou ani párem volů.. já prostě pojedu.. jedině bych neměl Coupe, ale to se nestane
lidicky rada bych byla optimisticka ale bohuzel nemuzete vedet presne kolik lidi prijede treba do toho nekomu neco vleze nebo neco v pracci... neco se stane bude hnusny pocasi atd... bohuzel je mnoho veci podle kterych se kazdy ridi... ja s Romcisem tam prijedem na 80% protoze nevime ani jeden jak to bude u nej v praci... jinak urcite tam ale bude suprova parta lidi a nezalezi na poctu vsichni jste fajny a verim ze se sejdem v hojnem poctu
Bývalý Romčisovo SCoupéčko bude za pár měsíců jen MOJE )
Kdyz uz ma tak velkej loznej prostor ... vid Mates ..Hanz píše:...co kdyby si konečně naučil tu svou Sněhurku trochu tahat?Mates píše:Nezapomeńte na Mackoje. Kdo by nám zase dotáhnul za Lantrou tak velkej strom na zatopení.
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200