MartasZ píše:Dyk říkám.. hlavně to sání sme pořádně přilepili.. a abych pravdu řek.. jak sem jel, tak sem na něj občas mrknul.. sice se trochu chvělo, ale nevypadalo že by se chtělo vydat naproti čelnímu sklu.. no měl sem trochu strach, tak sem to chtěl mít rychle za sebouYurii píše:Hmm to bych se bal ze se mi pri 210 urve sani... je to dost tezko uveritelny.
Moje "nová" kolesa
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- Reklama
Ono to bude nejspis to samy...spotrebitel je totiz blbec a neprijde na to.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
-
- Kontaktovat uživatele:
No uvidíte na srazu.. na sluníčku je to exkluzivní.. je to zlatá perleť, takže to moc nevypadá ve stínu ani na fotkách, ale na sluníčku lesk jako blesk..
A další věc.. přeci jen, na modrý Lantře to může působit jak pěst na oko.. ale na červenym kupé to bude taky jiný kafe.. Snad se dočkám
Jinak.. si jdu včera z práce a koukám, jedono přední kolo úplně měkký, stálo na ráfku.. tak si z tý Hujerovi káry vyndám hever, ještě si libuju, jak je uvědomělej, že má veškerou povinnou výbavu.. vyndám klíč, chci povolit kolo a ejhle, on se mi tam nevejde
No nezbylo nic jinýho, než krokem dojet asi kilometr na benzínku, tam to dofouknout a pak už to bylo ok.. ale uchází kolem ráfku, no dalo se to čekat.. prozatim sem si pučil od kámoše klíč z Focuse, tan tam jde.. a vždycky před a po práci dofukuju.. a v pondělí navštívim pneuservis, aby mi vyleštili vevnitř ty patky a bude to cajk.. tak jo
A další věc.. přeci jen, na modrý Lantře to může působit jak pěst na oko.. ale na červenym kupé to bude taky jiný kafe.. Snad se dočkám
Jinak.. si jdu včera z práce a koukám, jedono přední kolo úplně měkký, stálo na ráfku.. tak si z tý Hujerovi káry vyndám hever, ještě si libuju, jak je uvědomělej, že má veškerou povinnou výbavu.. vyndám klíč, chci povolit kolo a ejhle, on se mi tam nevejde
No nezbylo nic jinýho, než krokem dojet asi kilometr na benzínku, tam to dofouknout a pak už to bylo ok.. ale uchází kolem ráfku, no dalo se to čekat.. prozatim sem si pučil od kámoše klíč z Focuse, tan tam jde.. a vždycky před a po práci dofukuju.. a v pondělí navštívim pneuservis, aby mi vyleštili vevnitř ty patky a bude to cajk.. tak jo