ahoj kola jsou 7x15 ET35 prostě moc malá kolečka ale to vše je v plánu. za nárazník jsem dal 5000kč a výroba trvala asi 14dní. podvozek mám snížený zhruba o 4cm to přece z fotek je krásně vidět.shotik píše:co mas za kola? a mas snizeno nebo origos ? ten predni spojler chapu no . a co si za to dal jeslti to neni tajny ? tak vymyslet svuj nebude asi rpoblem . jde o to kdo by to udelal za prijatelnou cenu
Nový projekt a nové S-ko
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
S Coupe GT-TURBO - prodáno , TURBO VLÁDNE SVĚTU
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
- Reklama
Ne vevnitř to tak krásný rozhodně není ale děkuju já už hlavně chci jezdit a to asi jako každý. a ano žluťásek to má moc pěkný!! Tím ho znovu zdravím!!!Patrick13 píše:Se těším až to bude hotový Žlutásek MichaelS jedny z největších perel srazů
PS:Máš to fakt pěkný a ten interier mně dostal je to jak The fast and the furiors![]()
![]()
To není problém jen ještě do středy bude v lakovně ještě dolakovat nárazníky a něco v motorovém prostoru a celé auto přeleštit.A do výkendu snad už komplet nastrojený jezdím. Dnes jsem byl v lakovně nastrojit něco z karoserie jako dveře na auto víka na auto dát světla a zítra jdu strojit interiér a ve středu až si to vemu budu lepit čelní okno. No je toho ještě hodně ale až budou všechny díly nalakovaný tak snad nebudu ani spát a jen strojit a strojit.....Žluťasek píše:tak to uz se nemuzu dockatby sme mohli nekde dat spicha at se pokocham jeste pred mimoni co michales
![Obrázek](http://ukazto.com/img_small/Lak5.jpg)
-
- Kontaktovat uživatele: