Končím s Hyundai.. našel jsem si novou lásku ;)

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři

Odpovědět
Mr.Scully
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.Scully »

Me by zajimalo, proc ty nejnadupanejsi kary (od Subaru nebo Mitsubishi) jsou vesmes tak hnusny... zatimco krasny kary jako Hyundai Coupe se jim prinejlepsim budou divat na kour z pneumatik.
dříve Hyundai Coupé 1.6 / 84 kW [R.I.P.]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
Reklama

Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Jsem stejného názoru jako Mr.Scully.Subaru se mi ani trochu nelíbí a může jet jak chce. :roll: Pro mě je vzhled auta daleko důležitější,než jestli zrychlí za 5 nebo 7s.....A tohle bych si určitě nekoupil ani za 100 000Kč nové.Předek(kombinace světel)je podle mě (nechci urazit zdejší piloty,ale tak to cítím)hnusný. :roll: Každému se líbí něco jiného a tak je to správně. :wink:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Asi sem to fakt měl nechat dýl.. některý reakce byly skoro dojemný :P
Ale líbí se mi, že jsou tu i všímavý lidé ;)
Mno a musim opravit, má nalítáno 120 a ne 150 jak sem psal...
A můj názor.. ne všechny generace Imprezy se mi líběj, ale tahle patří k těm, na který bych se moh koukat furt..
Osobně se mi taky víc líbí EVO.. je to taková macatější kára.. No ale tak zatim mám kámoše jen se Subaru, tak aspoň tak...
Jinak už je to potvrzený, opravdu přijede na sraz, v sobotu.. takže těm co se líbí ho můžou obdivovat, a ti kterým ne, mu můžou nadávat :D Je to jedno, páč si myslim, že se tam nenajde nikdo, kdo by mu ujel :twisted:
A to je taky jedno.. hlavně že bude sluníčko a pohoda...
Jéééééééé já se těšim na sraz.. dovču mám, tak už aby to bylo ;)
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Presne tomuhle stroji a dvoum frajirkum v tom jsem zdrhnul s Meganem 1.6 16V, kdyz jsem se vracel z chaty v Budejkach...sice obcas po dvou kolech, ale nemel sanci, rvalo to jak krava a stejne mu to k nicemu nebylo:D
citim to co Borek a Scully:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Martasz,kamaráde,nechci ti kazit radost,ale jak jsem psal jinde,ty každému všechno věříš. :oops:
Tohle provedení skončilo s výrobou na konci roku 2000.Ty poslední nejsilnější :!: modely,měli max.výkon 160kW(ne 180kW,jak ti našuškal kámoš-určitě bude tvrdit,že to má čipnuté :lol: ),jinak rok 99 měl 155kW..,píšeš,že akceleruje i přes 240km/h-kurňa kámoš nás už nehoupe,ale přehupuje :D -to auto jede max.231km/h,tak bude těžko "akcelerovat" při rychlosti přes 240,že :lol: ...........Nechám trápení,ale každému,co ti nakecá. :wink:
Asi se všichni shodnem,že 160kW z 2,0l turbo je takový slabý průměr,na tak drahé auto(pro porovnání třeba již tu několikrát zmiňované Audi TT,mělo ve stejném roce motor 1,8l :!: s výkonem větším a to 165kW.Toč.moment měla obě auta+-10Nm stejný.Zrychlení stejné,ale Audi má větší maximálku.Takže Subaru nic moc :roll: ,když srovnáte pár stejně drahých aut.
A pokud se podíváme na ostatní motory Subaru Impreza,tak tomu říkám TRAGÉDIE. :!: :!: :!: Pro ty co slintají a moc se dívají na televizi na rally,kde jsou úplně jiná auta a mají dost málo společného s Imprezami prodávanými normálně do provozu.Každý si může udělat obrázek na Fabii-v televizi závodní jede jako čert a v těch prodávaných normálně v obchodě máte pocit v 70km,že tu zatáčku neprojedete a s HTP máte strach,že pojedete po D1 z Brna až do Prahy mezi kamiony v pomalém pruhu,protože to je malá vzdálenost na to,abyste alespoň jeden předjeli. :shock: Že kecám :shock: :?: Já to slyším. :x Tak abych předešel kritice,že jsem si dovolil zpochybnit jméno Impreza,když jsou na závodech tak dobrá-pro mě líné,nenažrané,předražené a ošklivé auto :!:.Tak tady je srovnání třeba s neporovnatelně lacinějším Hyundaiem Lantra(pro spravedlivost srovnávám Martaszem udaný ročník 2000.) :wink:
motor výkon zrychlení na 100 max.rychl. spotře.
Impreza 1,6l 70kW 12,3 175 8,3
Lantra 1,6l 85kW 11,2 193 7,7

Impreza 2,0l 92kW 9,4 191 9,0
Lantra 2,0l 102kW 9,0 202 8,2

Porovnávány sedany,protože u kombíků,by se zaslepení fandové Subaru museli rozbrečet k nezastavení,tam dopadla Impreza ještě daleko hůře :!: :lol:

Tiburone,ještě se ti zdá,že tvůj 2,0 v Coupe mohl mít více koní?Jak asi kňučí borci se superwagny jako Impreza nebo Golf s 2,0l a 85kW. :lol: Buď rád,že tam máš 102kW. :wink: (Pro šťoury a nevěřící-čerpáno z němec.autokatalogů,katalogových listů...možno doložit).
Když Mates dojede s H.kombi Sněhurkou Subaru Impreza(stejný objem 1,6l),tak mu to Mates natře o 1,7s na zrychlení a to už je rachot,ne?

Martasz,prosím tě,je to jen můj názor,ale nevidím nejmenší důvod,proč by na srazu Hyundai klubu,měl být někdo s jakýmkoliv jiným autem(pochopil bych Kiu)a ještě nečlen. :roll: Tam mě nějak uniká smysl.To můžu jet na tuning do HK nebo Vysokého Mýta.Já si představuji pohodový Hyundai sraz jako ty minulé. :wink: Pochopil bych také,že přijede některý z členů klubu jiným autem,že mu H.nejede a chce se zúčastnit-to je v pohodě.Co myslíš,zvaž to ještě. :wink: Nebo ať se vyjádří ostatní(jestli nechtějí vzít také kamarády na Hyundai sraz,s jinými auty :lol: ).To bude spanilka :? .

:shock: To jsem toho nějak hodně naťukal.Jdu spát. :wink: Čau :lol: Borek :lol: .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
macháček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od macháček »

Nevím, jestli do toho můžu kecat, na srazu jsem ještě nebyl, ale to Subaru nebo i jiná značka než Hyundai, by asi na srazu potažmo na fotkách z něho působylo jako pěst na oko. Usuzuji z fotek které zde byli publikovány a na těch to těm Vašim kárám tak nejak pěkně ladí. Jinak je mi fuck kdo tam přijede, ale nebudeme se muset stále dívat na lítající a gumující Imprezu, že ne? :roll: :wink: . Borkovo porovnání hovoří jasně, ale proti gustu..... a někdo má rád holky jinej zase....... . V tomhle jsem taky trochu ortodoxní Hyundai je prostě Hyundai, když jsem ho kupoval tak mi prodejce řekl: to Ti padne do ruky a měl pravdu, když jsem se zamýšlel co bych si koupil, kdybych o auto přišel musel jsem konstatovat, že zase háčko (i když je spousta jinejch a i lepších aut), tohle je ale srdeční záležitost (a to ještě nepočítám jaký jsou zde v klubu super lidi, což u jinejch značek neni). Jeden čas (minulej rok) mě taky chytil fantas a už jsem měl tendenci jit do nového Santy a nebo si k Lantřičce koupit nějaké kupátko (samo v červené barvě) jen tak na projetí. Jenže parkovací a finanční možnosti (investice do bytu) mě vrátili na zem. Sorry už končím... :lol: .
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiburon_FX »

Borek: budu řvát stále, dokud si nekoupím silnější auto, potom bude chvíli ticho, a pak budu řvát že mi to zase nestačí.... :lol: Jinak Impreza STi WRX se mi taky designově nelíbí a nikdy se mi nelíbila a ani to Evo nemusim - jsou to prostě Fourdoory, ale chápu lidi co jsou z ní nadšený, tohle auto je opravdu o něčem jiném :wink: je to totiž přesnej opak Hyundai coupe, to auto si na nic nehraje...teda až na ty žlutý nálepky 8)
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
MichaelS
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichaelS »

Hardcam píše:Presne tomuhle stroji a dvoum frajirkum v tom jsem zdrhnul s Meganem 1.6 16V, kdyz jsem se vracel z chaty v Budejkach...sice obcas po dvou kolech, ale nemel sanci, rvalo to jak krava a stejne mu to k nicemu nebylo:D
jo a bylo tam STI?? dovol abych se zasmál asi jsi v tom nikdy nejel viď??
S Coupe GT-TURBO - prodáno , TURBO VLÁDNE SVĚTU
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

MichaelS píše:
Hardcam píše:Presne tomuhle stroji a dvoum frajirkum v tom jsem zdrhnul s Meganem 1.6 16V, kdyz jsem se vracel z chaty v Budejkach...sice obcas po dvou kolech, ale nemel sanci, rvalo to jak krava a stejne mu to k nicemu nebylo:D
jo a bylo tam STI?? dovol abych se zasmál asi jsi v tom nikdy nejel viď??
taky mi to přijde jako nějaký hodně nepovedený Bčkový sci-fi :lol:
Naposledy upravil(a) Tiburon_FX dne 11 kvě 2007, 12:48, celkem upraveno 1 x.
Mr.Scully
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.Scully »

Ja jsem konzervativni. Kdybych si ted kupoval auto, tak splynu s davem buranu a jdu do BMW - treba E46 328i (tohohle krasavce jsem minuly tyden videl na prodej):

Obrázek
dříve Hyundai Coupé 1.6 / 84 kW [R.I.P.]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

já už mám taky vybráno, ale maminka mi nechce dát penízky :lol:

Obrázek
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

No Borečku.. mám tě rád.. ale občas fakt přemejšlim, proč se snažíš každýmu za každou cenu všechno zpochybnit :-(
Nejdřív první fakt.. že to akceleruje při 240ti na dálnici je fakt, páč jsem v tom s nim jel a přesně tohle jsem zažil.. Moralisti ať jsou zticha, vim že by se to nemělo :P
Že to má 180kW ověřený nemám, ale nejni problém si zajet na brzdu.. samozřejmě že to nemá jen "načipovaný" ale je komplet udělaná úprava turba, svodů, atd, atd.. všechno dokladováno od původního majitele.. fandy Subaru..
Vůbec sem nepochopil, proč srovnáváš obykejný auta??? Já tu přeci nemluvil o obyčejný Impreze, která se jako normální sedan, rodinný auto prodává.. Tohle je Impreza GT, a ta jede.. WRX STi jede ještě líp.. a že by to bylo líný.. tak to teda nevim :D Že to žere, tak to žere.. ale takovej výkon taky musíš něčim nakrmit..
Spíš to ber naopak.. Subaru udělá obyčejný auto, stejně jako H.. stejná motorizace.. ale k němu udělá i pořádně ostrou verzi.. a kde je taková od H??? A zajímavý že je to furt jen dvoulitr.. no nic.. Prostě srovnáváš nesrovnatelný.. opakuju.. nemluvim o obyčejný Impreze, tak ji sem prosimtě netahej.. mě obyčejná nezajímá ;)
A pokud jde o sraz.. Mno.. je to věc názoru.. ale nikdo netvrdí, že tam bude s náma celej den a že by snad dokonce jel spanilku...
Vzpomínáš.. minule sme tam taky nebyly sami.. měli tam sraz ještě nějaký opláci myslim.. a jezdili tam kluci s Hondama.. mi si jeli v klídku a on nás vzal a přeletěl ten vystouplej kus betonu.. pamatuješ? A když sme jezdli sprinty, tak sme se toho jednoho co měl Preludku ptali, jestli chce jet s náma..
No zkrátka.. do Mimoně si na chvilku podle mýho může přijet každej.. a myslim že pro některý to bude zajímavý zpestření.. a těm, kteří jsou zahleděný jen do svýho dokonalýho Hyundaie to nikdo nenutí.. já tam prostě budu s váma.. přijede tam týpek se Subárkem co si to chce trochu prubnout.. a jeeeeeee on je to můj kámoš, tak pokecáme, otestujem a zas pofrčí.. máme svobodu pohybu, takže tomu zřejmě nikdo nezabrání :D
Nechci tady kalit vodu.. ale některý vaše ortodoxní názory mě poslední dobou fakt dostávaj.. a upřímně.. rozhodně už mi tenhle klub nepřipadá tak v pohodě, jako kdysi.. všichni se tu hádaj.. nebo ostatní ponižujou.. no jo dostáváme se na úroveň dalších klubů :-(
A sranda je sranda.. já ji beru dost často a v poho.. ale někdy je toho moc a něco už by se dalo brát jako urážka třeba...
Já nejsem žádnej malej fakan, aby mě tu furt musel někdo poučovat...
I když vám to tak možná připadá, když dělám furt nějaký kraviny..

Mě už to nebaví.. radši sem přestanu psát.. protože všechno co napíšu je stejně zpochybněno nebo převedeno v nejapný žert :-(
Ale aby někdo uznal, že by to tak při určitých okolnostech mohlo bejt, to ne.. radši se tu všichni budou rvát do krve, jen aby si prosadili svůj.. občas dost zcestnej názor.. no nic.. teď sem asi spoustu lidí nasral, tak tvrdě do mě..
Bude to ale jednostranná diskuze, páč já reagovat nebudu :-(
102kW G4GF
Obrázek
ryba

Příspěvek od ryba »

martas: Mas moji podporu :) Ale neboj, to byl od borka jen takovej oolet, to bude v poho.
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

Martazs: Nehroť to, třeba má někdo obavy, že mu Impreza v mimoni na sprintech naloží :wink: já bych s nim teda do sprintu určitě nešel....
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Dobře.. nehrotim to.. trochu mi ujeli nervy.. ale stojim si za tim, co sem tu napsal :-)
Borečka znám, je to supr chlap a věřim, že na srazu už si to spolu nějak ujasníme ;)
Jinak do sprintu bych s ním taky nešel.. a nebo jo, abych viděl ten rozdíl.. já se hlavně těšim, až tu sílu pocejtim pod vlastníma nohama.. z místa spolujezdce je to sice fajn, ale moct na to dupnout a užít so to jako řidič, to budu moct až tam :-)
102kW G4GF
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Fotky & Videa“