POZOR konečné hlasování! Hyundai sraz 15-17.6 2007
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Tak jo....
chtěl bych především poděkovat všem co se zůčastnili hlasování, ať již pro nebo proti
Takže kemp je pro nás připravený a už zbývá jen si počkat do toho 15-tého
Příjezd nechám na každého z Vás,ale optimální čas by mohl být cca od 16hod.,když přijedete dříve nic se neděje,nejste přeci malý miminka,abych Vás musel vodit za ručičku a nahlásit se na recepci a vybrat si místo kam nebo do čeho složíte kosti snad zvládnete
Kemp se nachází v obci Roudná (okres Tábor) mezi městmi Soběslav a Tábor -silnice /E55/ /3/ Nikdo snad nezabloudí je tam velý sjez z obou směrů.No ale vždyť dneska má skoro každej navigaci
V obci nejní kam zabloudit pouze jedna křižovatka T .... odbočit na ni a dojedete až ke kempu
při potížích s orientací nezapomeňte použít svoje ústa...páč stále platí a platit bude "líná huba,holý neštěstí"
To vše...
nehodlám zde odpovídat na dotazy..... jako zda je lepší si vzít sebou salám Turisťák nebo Junior ; jestli spát v pyžamu či v teplákách nebo si natáhnout na sebe vytahanej svetr vod babičky![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Více o srazu až na srazu
Těší se Farmář
http://www.mapy.cz/#centerX=133735936@c ... izIds=none
chtěl bych především poděkovat všem co se zůčastnili hlasování, ať již pro nebo proti
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Takže kemp je pro nás připravený a už zbývá jen si počkat do toho 15-tého
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Příjezd nechám na každého z Vás,ale optimální čas by mohl být cca od 16hod.,když přijedete dříve nic se neděje,nejste přeci malý miminka,abych Vás musel vodit za ručičku a nahlásit se na recepci a vybrat si místo kam nebo do čeho složíte kosti snad zvládnete
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Kemp se nachází v obci Roudná (okres Tábor) mezi městmi Soběslav a Tábor -silnice /E55/ /3/ Nikdo snad nezabloudí je tam velý sjez z obou směrů.No ale vždyť dneska má skoro každej navigaci
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
V obci nejní kam zabloudit pouze jedna křižovatka T .... odbočit na ni a dojedete až ke kempu
To vše...
nehodlám zde odpovídat na dotazy..... jako zda je lepší si vzít sebou salám Turisťák nebo Junior ; jestli spát v pyžamu či v teplákách nebo si natáhnout na sebe vytahanej svetr vod babičky
Více o srazu až na srazu
Těší se Farmář
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
http://www.mapy.cz/#centerX=133735936@c ... izIds=none
No Gábina je čím dál kyselejší a to pro pivko není dobré ani chuť není nic moc.tak mi to nahradil Hostánek výborný lehký pivo a hlavně co je dobrý,že Tě nebolí kebule!!macháček píše:Paráda Ivane, už se těším na setkání a na prohlídku Tvého kočáru. P. S. sakra plzeňák a nešmakuje mu Gambáčivan píše:Tak už můžu říct,že na 100% přijedujupí
,záhada mého vozu nalezena
a musím jen počkat do konce týdne až to bude hotové!
![]()
Jinak děkuji za sebe,že Peťulka a Farmář nás nenechali ve štychu a že prostě bude Hyundai srazDíky
Ps : FarmeProsím Tě vem Hostánka sebou (bedýnku jsem Ti nechal doma
![]()
)Gábinu nemusím brrr
![]()
![]()
, chápu člověk se prepije a prejásá, já taky Budvar dvakrát nemusím.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
No jistě,já slyšel Farmáře,jak říká Jirkovi.......za pět českých na stole,vám dohodím sraz blízkoFelotron píše:BYLO TO PODPLACENY!!!!
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Obrázek](http://ukazto.com/img_small/va-chc1.jpg)
Ps.Za trest,vám plantážníci sním šnicle cestou,protože to mám daleko a na vás nezbude.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
-
- Kontaktovat uživatele:
no ja tam cekam nejmin 29 aut... 27 co hlasovali pro, Borek a ja
Borku pojedem spolecne? Ze bych ochutnal ty Tve legendami opredene snicle
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Borku pojedem spolecne? Ze bych ochutnal ty Tve legendami opredene snicle
H Tucson 1,6 T-GDI Go! od 10.5.2018
S Octavia combi SLX 2,0 od 3.5.2017 - 10.5.2018
H Genesis coupe 3,8 od 29.5.2014 - 22.3.2017
K Magentis 2,7 V6 EX+ od 8.5.2014 - 23.3.2016
H i30 1,4 Comfort+ESP od 25.8.2010 - 8.5.2014
H Sonata 2,5 V6 LPG - do 21.7.2010
S Octavia combi SLX 2,0 od 3.5.2017 - 10.5.2018
H Genesis coupe 3,8 od 29.5.2014 - 22.3.2017
K Magentis 2,7 V6 EX+ od 8.5.2014 - 23.3.2016
H i30 1,4 Comfort+ESP od 25.8.2010 - 8.5.2014
H Sonata 2,5 V6 LPG - do 21.7.2010
Jo tak jihočeši můžou do Mimoně a vy na jih ne joBorek píše:Jsem pro a nenecháme jim ani kousek strouhanky,plantážníkům jihočeským.
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv., ![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/290245.png)
PRODÁNO 05/2012
![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/290245.png)
PRODÁNO 05/2012
Od tý doby co se vědělo,že Mimoň padla,tak mi nepřišlo,že by někdo sraz vůbec chtěl.
Nebylo to ani tak o setkání se spolu, jako o tom kdo z koho to bude mít blíž,což je opravdu velice smutné.
Zřejmě by bylo nejlepší,kdyby se srazy pořádaly vždy na zahradě jednotlivych členů s tím,že teď to bude u mě,ale Vy ostatní to musíte všechno zařídit.... já budu jen sedět,bavit se a popíjet pifko.
Takže za sebe!!!....kdyby někdo z členů ze Slovenska chtěl pořádat sraz,tak bez řečí já to mám daleko a v rámci svých financi jedu také tam.
btw:na Slovensko to mám blíž než do Mimoňe
PS: ale jak sem už psal.... o sraze(ch) až na sraze![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nebylo to ani tak o setkání se spolu, jako o tom kdo z koho to bude mít blíž,což je opravdu velice smutné.
Zřejmě by bylo nejlepší,kdyby se srazy pořádaly vždy na zahradě jednotlivych členů s tím,že teď to bude u mě,ale Vy ostatní to musíte všechno zařídit.... já budu jen sedět,bavit se a popíjet pifko.
Takže za sebe!!!....kdyby někdo z členů ze Slovenska chtěl pořádat sraz,tak bez řečí já to mám daleko a v rámci svých financi jedu také tam.
btw:na Slovensko to mám blíž než do Mimoňe
PS: ale jak sem už psal.... o sraze(ch) až na sraze