Vloupání
Moderátoři: vipe, Moderátoři
No s tím vloupáním do aut je teda věc!!
U nás se teď rozmohlo nějak moc krádeží autobaterií!!!
Rozbijí pouze okénko,otevřou kapotu a šup autobaterie je fuč!!!???
Můj známej má WV golfa VI a na autě měl xenony!!
Pánové on normálně parkuje doma na dvorku,ale jeden den nemohl!!!!!
A hned se mu do něj podívali!!Ukradli světla,komplet přední čelo,kapotu!!
a Airbagy!!! Jeden večer a dopadl takto!!!
Mě ukradli akorát mlhová světla zaplať pánbůh!!!
U nás se teď rozmohlo nějak moc krádeží autobaterií!!!
Rozbijí pouze okénko,otevřou kapotu a šup autobaterie je fuč!!!???
Můj známej má WV golfa VI a na autě měl xenony!!
Pánové on normálně parkuje doma na dvorku,ale jeden den nemohl!!!!!
A hned se mu do něj podívali!!Ukradli světla,komplet přední čelo,kapotu!!
a Airbagy!!! Jeden večer a dopadl takto!!!
Mě ukradli akorát mlhová světla zaplať pánbůh!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Reklama
Chytit někoho že se mi dobejvá do auta tak z něj nezbyde ani knoflík. Ale to je těžký většinou je to tak že přijdeme k hotovýmu. Mě někdo snad chtěl vytrhnout kliku ze dveří nebo jenom zkoušel jestli to neni zamčený a pěkně mi vytáhnul kolem kliky bouli, naštěstí to šlo znovu zamášknout ale je to trochu vidět. Jinak zatim v pohodě dva dny jsem nechal pootevřené okno tak 5 čísel u spolujezdce zrovna pěkně sněžilo, na kraji sedačky jsem měl 10 čísel sněhu asi si toho žádnej poberta nevšimnul.
Asi to ještě nějak zabezpečím.
Asi to ještě nějak zabezpečím.
Naposledy upravil(a) vipe dne 24 dub 2006, 21:05, celkem upraveno 1 x.
Ha, to mi ani nerikej, jak Passat tak Rover - jedno si proste vyberu, maj xenony... uz je celkem jisty, ze dalsi auto nebude Hyundai, protoze ojetou Elantru podle predstav jsem nesehnal:(
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- mario_liptov
- *
Ja som si kupil dvojcestny alarm Sentinel 1100 aj z montazou ma to vyslo 6200Sk. Zatial spokojnost i ked nie su vsetky funkcie alarmu vyuzite.solva píše:Jsem rad ze v tom nejsem sam, zrovna vcera jsem tam mel nezvaneho hosta a prekvapil me ten sroubovak. Zkousel jsem to taky, ale moc se mi to nepodarilo, ale bal jsem se sve hrube sily a abych neponicil zamek jeste vic.
Me v podstate nic neukradli, jen par prepalenych CD a neco malo drobnych.
Fakt bych toho hajzla zavrel az zcerna.
Muj dotaz zni, jake typy zabezpeceni jsou dobry a jakym zpusobem svuj majtecek chranite vy.
Mam tam zatim jen MedvedBlock a klasicky imobilizer.
Problem so spotrebou vyrieseny. Stal som sa majitelom novuckeho PEUGEOT 2008...
5.9l/100km
5.9l/100km
Zdar všem. Jen několik slov k vloupání do Getze. Mě ho otervřel jeden "dobrák" šroubovákem. Normálně brutálně vypáčil zámek. Podotýkám, že na autě mám alarm a centrál a stalo se to za bílého dne. Pokusil se ukrást rádio, neúspěšně, zničil ozdobnej rámeček, panel od rádia tam naštěstí nechal. Byl to feťák, teď už sedí, měl toho víc. Dneska už před zlodějema nic neobstojí a to je teda velmi na pováženou. Za chvíli už snad nebudeme vozit v autě ani povinnou výbavu. To je děs:(. Navrhuju mít u sebe alespoň tyč a zmrskat je tak, že už by nevstali.
Ahoj Hoope,koukám,že jsi z Kadaně!!hoop píše:Zdar všem. Jen několik slov k vloupání do Getze. Mě ho otervřel jeden "dobrák" šroubovákem. Normálně brutálně vypáčil zámek. Podotýkám, že na autě mám alarm a centrál a stalo se to za bílého dne. Pokusil se ukrást rádio, neúspěšně, zničil ozdobnej rámeček, panel od rádia tam naštěstí nechal. Byl to feťák, teď už sedí, měl toho víc. Dneska už před zlodějema nic neobstojí a to je teda velmi na pováženou. Za chvíli už snad nebudeme vozit v autě ani povinnou výbavu. To je děs:(. Navrhuju mít u sebe alespoň tyč a zmrskat je tak, že už by nevstali.
Někde u vás by mělo být vrakoviště na Hyundaie!!! (sem tam tenkrát
projížděl a vím,že jenom Hyundaie tam měl!!
Nevíš náhoudou kdo to je??? Díky!!
Vrakoviště
for ivan: Zdrawim, no, pokud si v kadani byl a víš kudy se jede na Chomutov, tak to najdeš, je to směrem na Prunéřov hned za posledníma panelákama ve městě. Pár Hyundaiů tam mají, nějaký Ponny a Lantry bo co, ale já osobně bych tam nekoupil ani šroubek.
Hyundai Getz 1.3 Tundra Green ;o)
Re: Vrakoviště
Hmmm!! Aha,ale jinak dík za info!!hoop píše:for ivan: Zdrawim, no, pokud si v kadani byl a víš kudy se jede na Chomutov, tak to najdeš, je to směrem na Prunéřov hned za posledníma panelákama ve městě. Pár Hyundaiů tam mají, nějaký Ponny a Lantry bo co, ale já osobně bych tam nekoupil ani šroubek.
já měl škodovku 105 a jednoho dne k ní jdu ak oukám vytržená guma ze dveří a zkřížený dveře, ale furt zamknutý. Nechápu asi banda idiotů že dokázali otevřít šáde. Ale povedlo se jim že jsme měl permanentní větrání u řidiče, jelikož jak mi zkřížili dvěře tak nahoře nedoléhaly a když pršelo tak pršelo i na mě
Já mám v autí akorád bezpečnostní folie, odpojení zapalování (schovaný tak šikovně že ho ovčas hledám i já ) a alarmík. Zatím nikdo nic mimo toho že mi ho zmrdi objeli klíčem a vzali si boční mřížku jako suvenýr a to nepočítám těch načorovanej čepiček. GRRRRR
Já mám v autí akorád bezpečnostní folie, odpojení zapalování (schovaný tak šikovně že ho ovčas hledám i já ) a alarmík. Zatím nikdo nic mimo toho že mi ho zmrdi objeli klíčem a vzali si boční mřížku jako suvenýr a to nepočítám těch načorovanej čepiček. GRRRRR
coupe 2.0 16V 12/1998 lauf 109 dB
www.xsoundtuning.cz
www.xsoundtuning.cz
Stejne jako nikde tak ani v Pardubkach se holt nemuze parkovat jen tak venku na hlavnich trasach bytovky - hospodypokaymu píše:já měl škodovku 105 a jednoho dne k ní jdu ak oukám vytržená guma ze dveří a zkřížený dveře, ale furt zamknutý. Nechápu asi banda idiotů že dokázali otevřít šáde. Ale povedlo se jim že jsme měl permanentní větrání u řidiče, jelikož jak mi zkřížili dvěře tak nahoře nedoléhaly a když pršelo tak pršelo i na mě
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 1998 - RIP 10.9.2007 kolem 2 hodiny rano
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 2000 (2001 uvedeno do provozu) Facelift - Aktualne funkcni
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 2000 (2001 uvedeno do provozu) Facelift - Aktualne funkcni