Zajimava auta z inzerce
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Uz to pisu po nekolikaty, vybeauto.cz ne, jejich praktiky jsem psal na jinyme foru. Vyjmenuju jen neco malo: staceni tachometr v Lounech u jednoho kluka, staci i auto s 80tkm treba an 40. Klicky v zrcatkach, ceny maj nizky, ale taky uz svy auto nemusis najit pred barakem.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Tak tak!!! Ja bych im nasral do rukou a nepustil tyden k vode idiotiHardcam píše:Uz to pisu po nekolikaty, vybeauto.cz ne, jejich praktiky jsem psal na jinyme foru. Vyjmenuju jen neco malo: staceni tachometr v Lounech u jednoho kluka, staci i auto s 80tkm treba an 40. Klicky v zrcatkach, ceny maj nizky, ale taky uz svy auto nemusis najit pred barakem.
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
To Hardcam: to jsou mi teda pěkný loupežníci . No a maj ty auta pěkně vyleštěný, aby Tě oblbli .Sokyno píše:Tak tak!!! Ja bych im nasral do rukou a nepustil tyden k vode idiotiHardcam píše:Uz to pisu po nekolikaty, vybeauto.cz ne, jejich praktiky jsem psal na jinyme foru. Vyjmenuju jen neco malo: staceni tachometr v Lounech u jednoho kluka, staci i auto s 80tkm treba an 40. Klicky v zrcatkach, ceny maj nizky, ale taky uz svy auto nemusis najit pred barakem.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Reknimi, kolik lidi se tam bude zajimat o zapraseny auto za normalni cenu...jen malokdo...spousta lidi se hezky usadi, vsude sama cistota, je to priejmny, malo kilometru, urcite po zensky nebo starym dedovi..zvenku nalesteny - to budou sousedi koukat, co mam za vonafku. Serviska se zrovna ted ztratila. Samozrejme auto za celou dobu neni ani jednou odreny z parkoviste a nabourany? Vubec neprichazi v uvahu:) jo, tohle je u nas bohuzel normalni, loziska se namazou olejem, aby dalsich 14 dni o nich nebylo slyset, do prevodovky keramix, ona da na chvili pokoj.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Každej den jezdim kolem nich, mám je za barákem ty naleštěný káry mi hážou prasátka do oken. Švára u nich koupil a už na tom dělal skoro všechno.Hardcam píše:Uz to pisu po nekolikaty, vybeauto.cz ne, jejich praktiky jsem psal na jinyme foru. Vyjmenuju jen neco malo: staceni tachometr v Lounech u jednoho kluka, staci i auto s 80tkm treba an 40. Klicky v zrcatkach, ceny maj nizky, ale taky uz svy auto nemusis najit pred barakem.
A co rikate na toto http://www.autovia.sk/jazdene-auto-hyun ... mic-364867
Jee, Vlasto promin, nevsiml jsem se, ze sem nekdo odepsal...takova sikovna, zpevnujici tekutina. Presny nazev toho nevim, tohle je lidove oznaceni. Zabehni do mototechny a tam by ho meli mit:)
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
No, to je právě to, mělo by utěsnit a pak se ti někde cestou udělá rozborka a je po ptákách velebný pane . Jo, jinak Harde, musim v práci upozornit kolegu a nechat ho tu počíst, ten dobrák by chtěl od těch moulů koupit nějakou oktávku, tak mu to musim říct než si naběhne.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000