Pred tim sem mnel Sokyno a tedkom mam Sokyno vis miloshy netrap se je to jedno a koukni se do zlozky lantra tam je par prispevku od staryho sokyna a par odpovedi od novyho sokyna.. Mne to proste odregistrovalo tak sem se znovu zaregistroval a hotovomilosh píše:Psdal jsem ti sz ale nejak jsme se asi nedomluvili, nemuzes mit stejnej nick 2x to neni mozny ale nenapsal jsi mi jakej jsi mel predtim???
Anonym ne umyselne.
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa Sokyno brzdi.Tímhle tempem příspěvků,z tebe bude na konci roku,dle počtu hvězdiček- armádní generál .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
3 stranky o tom, jak ses neumyslne smazal..to je dobry
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor
Tak at si je tu nahrabe zpatky, jestli mu na nich zalezi...koukal jsem, ze mam pumer cca 4 prispevky za den...to mi prijde jeste slusny. Oproti tomu, co jsme tu se Sokynem vyvadeli vcera:D
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor
To musime nekdy zopakovat vcelku sme se bavili co???Hardcam píše:Tak at si je tu nahrabe zpatky, jestli mu na nich zalezi...koukal jsem, ze mam pumer cca 4 prispevky za den...to mi prijde jeste slusny. Oproti tomu, co jsme tu se Sokynem vyvadeli vcera:D
Kdes nasel ze mam 4 prispevky za den???? mne to ukazalo tohle
[0.15% ze všech příspěvků / 22.20 příspěvků za den]??????
- black_sheep
- Moderátor
tak to je masakr, to jestli udrzis tak to prejmenujem na Sokyno ForumSokyno píše:To musime nekdy zopakovat vcelku sme se bavili co???Hardcam píše:Tak at si je tu nahrabe zpatky, jestli mu na nich zalezi...koukal jsem, ze mam pumer cca 4 prispevky za den...to mi prijde jeste slusny. Oproti tomu, co jsme tu se Sokynem vyvadeli vcera:D
Kdes nasel ze mam 4 prispevky za den???? mne to ukazalo tohle
[0.15% ze všech příspěvků / 22.20 příspěvků za den]??????
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
To jako urcite, 22 prispevku je dobrej vykon..kdyz Ti z 24h dne odecteme 8h spanku, zbyva 16h, taky musis jist, chodit na urady, do prace nebo do skoly, mas auto-tak taky jezdit. To Ti odecitam 13hodin..no a zbyvaj Ti tri hodiny a do tech das 22 prispevku....ale to vlastne neni tak sileny, kdyz si to spocitam, to je asi 7 za hodinu. Tak pokracuj, vojine:)
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
ma to hacek hardcame ja to pisu v praci ted to spocitej a vpraci sem 12 hodin kromne patku 8 hodin a vykend volnyHardcam píše:To jako urcite, 22 prispevku je dobrej vykon..kdyz Ti z 24h dne odecteme 8h spanku, zbyva 16h, taky musis jist, chodit na urady, do prace nebo do skoly, mas auto-tak taky jezdit. To Ti odecitam 13hodin..no a zbyvaj Ti tri hodiny a do tech das 22 prispevku....ale to vlastne neni tak sileny, kdyz si to spocitam, to je asi 7 za hodinu. Tak pokracuj, vojine:)
Vy ale mate stesti ze ja nemam internet i na ubytone to bych vam dal
nedelam to narazove prose mi prijede mail ze se nekdo vyjadril k nejakemu prispevku a ja se kouknu a kdyz mam co dodat takk odpisu vis