citujemvipe píše:Tiše závidím
Tringi Coupe chat aneb: "Tak už taky jezdím" ;-D
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme ze to auto pekny je a moc, jenze tomuhle Coupatku chybi proste neco z dravosti predchozi verze, nema zraloci pruduch a ten predek je takovej usedlejsi
Mjo a samozrejme taky gratuluju clovece
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
SouhlasAndy4 píše:Nádhera na kolesách
Jj, model 2007 mi přijde méně "ostrý" a více takový "uhlazený" ...což ale subjektivně považuju za pozitivumYurii píše:Samozrejme ze to auto pekny je a moc, jenze tomuhle Coupatku chybi proste neco z dravosti predchozi verze, nema zraloci pruduch a ten predek je takovej usedlejsi
jj, děvčata letí na "osamělé jezdce" ...macháček píše:Jo, jo pravej nefalšovanej babolep a radost majitele bude ještě větší .
Černá sluší, ten sníh a bordel ze silnice už méněDeBí píše:mooooc krásnýý..slintám...ta černá mu moc sluší..ta se mi na něm moc líbí.... ..já bych sis ním rozuměla
Na některém srazu si určitě budete moci povykládat
to doufam nemyslis vazne...Korálek píše:Fakt to vypadá dobře.Jestli tam půjde křídlo tak by bylo zajímavý ho nalakovat na žluto
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Abych řekl pravdu, tak se mi žluto-černá kombinace nezdá špatná ...ale křídlo určitě žluté nebude To bude stejně černé jako zbytek auta ...protože černo-černé kombinace se mi líbí mnohem víc
Možná spíš tmavě rudé křídlo ...ale to by musel být tmavě rudý i interiér (teda taková ta kombinace rudých a černých částí) ...a stejnou barvou určitě i něco vpředu, možná pozadí reflektorů.
Možná spíš tmavě rudé křídlo ...ale to by musel být tmavě rudý i interiér (teda taková ta kombinace rudých a černých částí) ...a stejnou barvou určitě i něco vpředu, možná pozadí reflektorů.