Už to tady bylo..Ale Coupe 1.6 rv2001 - bouchání vzadu..
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
no chlapy ted mám taky takoví problém co jsem koukal tak to dělají dveře zkusil jsem posunout zamek dolu ale je na maximum dole tak jsem spešl tlumící pěnou vypodložil dveře furt to nepřestalo a tak jsem tam dal nový dorazi na dveře ale do dveří furt to nepřestalo no tak dnes vyměním ještě ty spodní dorazi za jiný ty tam budu muset našroubovat a pak to doladím tyma nahoře ale zase počítam že když to udělám takhle tak mi asi nebudou sedět dveře ten přechod myslím mezi blatníkem a dveřma
no, já si objednal ty táhla zadního stabilizátoru a zatim je jen vozim v kufru, protože je nemám kde vyměnit. Zvedák nemám a v jednom neorigo servisu chtěli jen za práci 2000Kč... Ty silentbloky (jak je tu foto od Maratase) mám z Vectry B, jeden za 40Kč, tak bych rád zkusil, kdyby tam sedly, vypadaj úplně stejně, rozměry neznám, uvidim. Druhovýrobu těch silentbloků jsem totiž nesehnal..., no kdyžtak koupim originály.
A krom bouchání od nápravy mi taky slušně vržou zadní vrata, při přejezdu těch nerovností. Neví někdo co s tim?
A krom bouchání od nápravy mi taky slušně vržou zadní vrata, při přejezdu těch nerovností. Neví někdo co s tim?
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
tak až dnes jsem se díky dovolené dostal do servisu a dal borcovi do ruky externě obejdnané táhla stabilizátoru a silentbloky. Původní silentbmloky se ukázaly jako naprosto ok, naprosto bez vůle, tak tam zůstaly. Zato táhla měly vůly jako kráva. Vyměnil a hned jak jsem opustil brány sevisu mám v autě ticho a mír. Takže u mě ne silnetbloky, ale táhla (tyčky) stabilizátoru.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance