Kyrglík píše:Já a rejpal??Já si jen vzpoměl na Moravu 2006 jak to tam vypadalo.-teda spíš jak si vypadal ty:)Propil ses až do rána!!Hujer píše:Ty rejpale! Si myslim ze bude vsechno ok,do te doby nez me Rade nenalijeKyrglík píše:Souhlasím s Borkem.Ideální je tak půlka června....
To zas bude v álejích nablito
poradnou stamprdli po probdele noci s Kajou!
Sraz Hyundaiclubu 2008
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
- Reklama
sraz
Zavřete to a bavme se o termínu a o místě! Termín jako loni, 13-15.6., místo jako loni atc Pohoda, , organizátor jako loni Farm. A není co řešit.
Kdo bude moct udělat atrakci, přihlásí se Farmovi a program se udělá.
Rade622
Ps. Již stejně nikdo poměr hlasování nezvrátí, a když zvrátí, nepřijede!
Kdo bude moct udělat atrakci, přihlásí se Farmovi a program se udělá.
Rade622
Ps. Již stejně nikdo poměr hlasování nezvrátí, a když zvrátí, nepřijede!
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
souhlas
Tentokrát souhlasím s Vipem.
Rade622
Ps. ale to neznamená, že nebudu souhlasit s kýmkoliv, kdo má stejný názor jako já! Dokonce bych mohl souhlasit i s tím, kdo má jiný názor než já, za určitých podmínek, a snad bych mohl souhlasit i s tím, kdo má úplně opačný názor než já, pokud se dohodneme na určité kompenzaci za uskutečněný názorový odskok. Ale rozhodně nemůžu souhlasit s tím, že zastávka u Lídlu je to pravé ořechové. Bo tam nemají WC, že Farme!
Rade622
Ps. ale to neznamená, že nebudu souhlasit s kýmkoliv, kdo má stejný názor jako já! Dokonce bych mohl souhlasit i s tím, kdo má jiný názor než já, za určitých podmínek, a snad bych mohl souhlasit i s tím, kdo má úplně opačný názor než já, pokud se dohodneme na určité kompenzaci za uskutečněný názorový odskok. Ale rozhodně nemůžu souhlasit s tím, že zastávka u Lídlu je to pravé ořechové. Bo tam nemají WC, že Farme!
Re: souhlas
Tři dni bez WC nikdyrade622 píše:Tentokrát souhlasím s Vipem.
Rade622
Bo tam nemají WC, že Farme!
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s těmi,co souhlasili se souhlasem ode mne a to znamená,že souhlasím s Radem a také Vipem,který s ním souhlasí,že měsíc srazu-červen-jsme odsouhlasili definitivně. Souhlasím s dalším stupněm souhlasení,tzn.že souhlasím s Radem622 ohledně termínu srazu 13.-15.6.2008-SOUHLASÍM
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
sraz
Samozdřejmě souhlasím s Vipem a s Borkem,
čili s těmi, kteří vyjádřili svůj souhlas se srazem v brzkém červnovém ternínu,a zcela určitě musím souhlasit se stanoviskem Borka, že je to špice, navázat na tradici loňska. Zárověň musím potvrdit názory z fóra, že Pohoda je špica.
Takže, aniž bych chtěl cokoliv tvrdit zcela přesně, prohlašuji, že Farm, i když to třeba ještě neví je přímo předurčen k pořádání srazu. všechny námitky, ať již z kterékoliv strany jsou zcela irelevantní.
FARME VYDRŽ, BUDE TAM JINÁ! V RECEPCI.
čili s těmi, kteří vyjádřili svůj souhlas se srazem v brzkém červnovém ternínu,a zcela určitě musím souhlasit se stanoviskem Borka, že je to špice, navázat na tradici loňska. Zárověň musím potvrdit názory z fóra, že Pohoda je špica.
Takže, aniž bych chtěl cokoliv tvrdit zcela přesně, prohlašuji, že Farm, i když to třeba ještě neví je přímo předurčen k pořádání srazu. všechny námitky, ať již z kterékoliv strany jsou zcela irelevantní.
FARME VYDRŽ, BUDE TAM JINÁ! V RECEPCI.
Souhlasim se vsemi co souhlasili s radem se kterym souhlasil Vipe se kterym souhlasil Rade a se kterym souhlasil Borek a se kterym souhlasil Rade ....
Myslim, ze ted je to presny ... Farmar to loni zvladl na 1 a to mel pomerne sibenicni termin ...
Myslim, ze ted je to presny ... Farmar to loni zvladl na 1 a to mel pomerne sibenicni termin ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Kdo mlčí souhlasí a kdo mluví, taky může souhlasit. Tak já teda taky souhlasím se souhlasícími, kteří určitě souhlasí s tím, že to Farm udělal super a tudíž s Pohodou také souhlasím, jelikož tam je vše co potřebujem ubytování, jídlo, pití, parking u nosu, koupání a příroda a doufám, že bude i jindřichohradeckej rumíček . Na to letiště je to kousek a v poho se tam dojede. Jen se tu Farmář už dlouho neukázal. Farme kde jsi?
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Samozřejmě souhlasím se všemi včetně Borka, Vipeho, Rade622. Viti, Korálka a dalších, kteří souhlasí s výše uvedenými i s ostatními, kterí souhlasí se mnou i všeni ostatními, tj i s Macháčkem, který souhlasí a zdělil krásnou myšlenku, že vlastně souhlasí i ti co mlčí. Červen je samozřejmě SUPER, truchu jsem smutnej z konkrétního termínu, protože zrovna 14.6 se teprve vracím z lázní v Luhačovicích Takže pokud se na tomto termínu se shodne většina fak asi zase až MORAVA