kožený volant
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
Taky jsem si pořídil černej potah Cavallo (koupeno v Prostějově - PV MOBIL). Montáž jednoduchá a podrobně popsaná v návodu. Kolem ramen volantu jsem šnůrku provlíkl zadem, ale je to v podstatě jedno - záleží jak se to komu líbí. Chce to hlavně důkladně utahovat a nenechávat volný místečka. Za ty peníze to opravdu stojí.
kde kupit
neviete mi nahodou poradit ci sa to da kupit aj v kamennom obchode nie cez internet? calvin, kolko si platil postovne?
Hyundai i30 Fastback - 1,4 T-GDi 7DCT - Style - Polar white - MY2019
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Gold Beige
Re: kde kupit
Ja som ho kupil v Ba v Ruzinove predajna Kvalt za 599,- Sk. Dnes som ho videl v Cobre na Vrakunskej ceste za tu istu cenu a v MG za 799_miv_ píše:neviete mi nahodou poradit ci sa to da kupit aj v kamennom obchode nie cez internet? calvin, kolko si platil postovne?
Hyundai Accent 1,5 CRDi Elegance True Blue r.v. 2008
zvolen
tak dnes som sa nahodou stavil vo forstingerovi vo zvolene a tam maju tiez cavallu ale len ciernu...cena 599... tak zvazujem ci kupit ciernu alebo si objednat sedu...
Re: zvolen
Ja mam cierny a je OK_miv_ píše:tak dnes som sa nahodou stavil vo forstingerovi vo zvolene a tam maju tiez cavallu ale len ciernu...cena 599... tak zvazujem ci kupit ciernu alebo si objednat sedu...
Hyundai Accent 1,5 CRDi Elegance True Blue r.v. 2008
interier
hmmm tiez som premyslal nad ciernym... ale vaham... otaocka...aky mas interier? bezovy alebo sedy?