Tak máš kratší nožičky,no

.Jinak nevím,jak jsi se do Fiátku nasoukal,za řidiče(i když opravdu tam se ještě dá složit,oproti třeba Audi TT,kde jsem se opěradlem předního sedadla opíral o sedák zadního
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
nebo pracně zasunoval špičky bot pod sedadlo v Hondě Prelude,abych se do zadu dostal jako fakir

-).A nebo řídil trpaslík. :mrgreen:Takže máš pravdu,jsou i menší.Ale prostor proti

GK je ve Fiátku uvnitř fakt menší i užší u řidiče.
Hele i RD je o pěkných pár cm kratší než GK(o 5,5cm),ale co je u RD ještě horší a zásadnější,je menší rozvor o 5,5cm

.Takže s místem v RD to je ehm.....trošinku horší.

Měl jsem dostatek možností vyzkoušet.
Jak jsem psal-o GK jako rodinném kupé-mám dvě děti a větší dcera měří 170cm.Sám mám 180cm a nikdy si nestěžovala,že by měla málo místa.U GK je spíše limitující výška střechy nad zadníma sedačkama.Já se tam vejdu,ale už cítím ,jak se mě vlasy dotýkají okna.Zkušenosti nepíšu o pár km po městě,ale třeba za pár dnů jedeme 1500km(jedna cesta) ve čtyřech do Itálie a takových cest už jsme s

Tiburonem podnikli dost.A to mají ještě holky vzadu mezi sebou v pohodě ledničku

.Jak píšeš-žádné coupe si nikdo kvůli prostoru nekupuje-k nákupu jsou jiné důvody a priority,ale když navíc nabídne použitelná zadní sedadla a sakra velký kufr-tak je to ideální a praktické.Dnes jsem zkoušel Mazdu RX-8 a s lítostí a překvapením jsem zjistil,že ty zadní polodveře

je pěkná debilovina.Nalézt a hlavně vylézt ven je hrůza a běs

.Přední sedadlo-včetně nesklopného OPĚRADLA

je stále ve stejné poloze a člověk se těmi zadními minidvířky snaží protáhnout za něj.To se teprve ocení megadveře a odjížděcí přední sedadlo v Tiburonu

. O šířce prostoru pro posádku ani nemluvě.
Abych se vrátil k Velosteru-to bude něco jako Tigra a to uznáme určitě oba-že to je pidi,midi přibližovadlo.A to dnes asi moc na odbyt nepůjde.