Nojo no jsou to zmrdi ale bacha na mamrdy v Mercedesech,BMW,Audi atd.
Pokud mají úplně černý okna na celém autě tak si koleduješ jen o malér.
Kamoš mi říkal že jeho strejc je docela pěkná gorilka a že takhle zaprasil z MLkem.On ho předjel,zablokoval vylítnul k jeho dveřím a po otevření na něj koukala hlaven od bouchačky
Takže bacha.
Takhle se nejezdí
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
- Lukino
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Právě kvůli takovým situacím, nebo dohadům o tom co se stalo např. při nehodě, vážně uvažuju o nějaké kameře jako mají policajti, např. jedna by snímala situaci před autem, druhá za autem, technicky by to nemusel být takový problém. Záznam by se vždy přemazával, v případě nějaké události by jej stačilo před vymazáním zkopírovat. Vůbec nemám představu kolik by to stálo, ale za úvahu to možná stojí, dalo by se to využít i třeba v případě vandalismu a pod., nevím třeba je to blbost ...Korálek píše:Nojo no jsou to zmrdi ale bacha na mamrdy v Mercedesech,BMW,Audi atd.
Kamoš mi říkal že jeho strejc je docela pěkná gorilka a že takhle zaprasil z MLkem.On ho předjel,zablokoval vylítnul k jeho dveřím a po otevření na něj koukala hlaven od bouchačky
Takže bacha.
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Accent 1.3 12V, 1996
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nad něčím takovým jsem taky uvažoval, včetně vlastní GPS lokalizace, dokonce jsem měl připravené řešení, technicky to je relativně jednoduché ale finančně dost náročné, proto jsem si to prozatím nestavěl. V případě zájmu můžu přepsat detaily i sem na fórum, ale určitě tady budou i tací, kdo se tím zabývají profesionálně.Lukino píše:Právě kvůli takovým situacím, nebo dohadům o tom co se stalo např. při nehodě, vážně uvažuju o nějaké kameře jako mají policajti, např. jedna by snímala situaci před autem, druhá za autem, technicky by to nemusel být takový problém. Záznam by se vždy přemazával, v případě nějaké události by jej stačilo před vymazáním zkopírovat. Vůbec nemám představu kolik by to stálo, ale za úvahu to možná stojí, dalo by se to využít i třeba v případě vandalismu a pod., nevím třeba je to blbost ...Korálek píše:Nojo no jsou to zmrdi ale bacha na mamrdy v Mercedesech,BMW,Audi atd.
Takže bacha.
hlaven na tebe muze koukat i kdyz se na nekoho blbe podivas. z toho strach nejak nemam. a nemyslim ze by me nekdo sejmul uprosterd kolony. ale jasny dneska je mozny vsechnoKorálek píše:Nojo no jsou to zmrdi ale bacha na mamrdy v Mercedesech,BMW,Audi atd.
Takže bacha.
Lantra J2 1.8, 1996 125HP
Suzuki DR 650 SE, 1996 44HP
Iveco Daily 3.0HPT 2008 180HP
Honda civic 1.8Vti 1999 169HP - supr vozitko
Suzuki DR 650 SE, 1996 44HP
Iveco Daily 3.0HPT 2008 180HP
Honda civic 1.8Vti 1999 169HP - supr vozitko