Zjazd Accentov BB
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
jasne...
jasne ze som si precital...
pocasie je v pohode... takze o 14.00 na streche!
vyzera to na 4 auta...
ale dufam ze aj viac...
pocasie je v pohode... takze o 14.00 na streche!
vyzera to na 4 auta...
ale dufam ze aj viac...
Hyundai i30 Fastback - 1,4 T-GDi 7DCT - Style - Polar white - MY2019
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Gold Beige
- Reklama
mini zraz BB :-)
tak zisli sme sa v celku hojnom pocte. v hlasovani svoju ucast potvrdilo 8 ludi nakoniec nas vsak prislo 5.
Menovite ako je na fotke vidiet zlava do prava: miv, palčo, diosko, radar, pexobb.
fotky su aj na mojom webe vo vacsom rozliseni...
Menovite ako je na fotke vidiet zlava do prava: miv, palčo, diosko, radar, pexobb.
fotky su aj na mojom webe vo vacsom rozliseni...
- ZdeněkSvoboda
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
_miv_ : toz dufam ze ste patricne podiskutovali skoda ze to mne nevyslo, ale mali ste tam jedneho True Blue (tipojem ze do bol diosko takze ziadna strata
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Hej ja som "True Blue"Mexican píše:_miv_ : toz dufam ze ste patricne podiskutovali skoda ze to mne nevyslo, ale mali ste tam jedneho True Blue (tipojem ze do bol diosko takze ziadna strata
Ale musim povedat, ze vsetky su v reale krajsie ako na fotkach a v propagacnych materialoch
Accent 1.5 CRDi, 2007, True Blue
mini zraz
Mexican: nevadi, nabuduce nas bude tym padam hadam uz 8 ako sa to javilo na zaciatku... podiskutovali sme veru v celku obstajne, ja som si kukol nazivo oris hyundai elektrony a pozistovali a odhalili aj nejake rozdiely ci uz v zaco sme pokupili, alebo aj v malych deailoch...
MirciBB: nevadi na buduce dojdes aj s kolegom ako si spomenul... bude nas 8ks... apropo dnes rano cca 7.00 si prichadzal na svoje stanoviste nedaleko vubky... som ta videl... stevozv prezradil na com jazdis...
MirciBB: nevadi na buduce dojdes aj s kolegom ako si spomenul... bude nas 8ks... apropo dnes rano cca 7.00 si prichadzal na svoje stanoviste nedaleko vubky... som ta videl... stevozv prezradil na com jazdis...
Já jsem taky pro, ale zvolil bych kompromis mezi čechama a moravou tak na půl cesty. Jenom bych poprosil, aby jste počkali do podzimu ..................ZdeněkSvoboda píše:No a tak neuděláme sraz i tady v Čechách???
Nejlépe na Moravě
...........................................
Accent 1.6i CVVT celadon blue ( v září )
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Re: mini zraz
_miv_ píše:Mexican: nevadi, nabuduce nas bude tym padam hadam uz 8 ako sa to javilo na zaciatku... podiskutovali sme veru v celku obstajne, ja som si kukol nazivo oris hyundai elektrony a pozistovali a odhalili aj nejake rozdiely ci uz v zaco sme pokupili, alebo aj v malych deailoch...
No fajn tak ty sa poznas so Stevom? ... a vsimol si si tie 16-ky kolesa. Uz ich mam aj v papieroch a dokonca aj 17-ky .
- ZdeněkSvoboda
Na podzim bude prý větší sraz Hyundai na Moravě. Tam bychom se mohli uvidět takéVilda píše:Já jsem taky pro, ale zvolil bych kompromis mezi čechama a moravou tak na půl cesty. Jenom bych poprosil, aby jste počkali do podzimu ..................ZdeněkSvoboda píše:No a tak neuděláme sraz i tady v Čechách???
Nejlépe na Moravě
...........................................
Accent 1.6i CVVT celadon blue ( v září )
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)