Mimonske letiste . . . ? co bude dal
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Pockej, to chces rict, ze televize jeste NENI domluvena?!?!?!?
Kdyby to bylo pres vecer, tak by se daly udelat i nejake vtipne souteze...
Treba odtlacit co nejrychleji svoje auto na 200m
Pak sprint 200m (jako ze autem), at porovname ridice a auto
Vymena kola na cas
Vymena zarovky
Test z historie Hyundaie
a podobne - co vy na to? .... mam vubec jezdit?
Vymena kola na cas
Vymena zarovky
Test z historie Hyundaie
- Reklama
no zatim jen ceska, jeste musim zavolat do BBC news a euronewsFelotron píše:Pockej, to chces rict, ze televize jeste NENI domluvena?!?!?!?
Vymena kola na cas
Vymena zarovky
Test z historie Hyundaie
urcite bych to udelal s prenocovanim, takze.. prvni hlasovani by bylo o tom jak spat, jestli auta,stany bo mam sehnat ubytovani a druhy hlasovani o datumu.. dal bych to toho 21-22 (pa-so) +- tejden (ale taky pa-so), co vy na to?
jinak s tema soutezema - to jsem presne zamejslel, jenze me jeste nic moc zajimavyho nenapadlo sprinty se delaj na 400m a rozdelil bych to do skupin podle kW/kg at je to hodne na ridici a pak naky volny jizdy pro srovnani aut.. napadlo me sehnat stary pneu a udelat slalom na cas, to by taky bylo zajimavy.. vymena kola.. mno to je vo tom, jak moc to kdo bude delat peclive, nekdo ma 4 nekdo 5 sroubu.. nevim nevim, leda kdyby nekdo obetoval svoje auto aby meli vsici stejny podminky no a ve vymene zarovek bych asi na svym aute vyhral pac parkovacky jsem jednu dobu menil jednou za tejden
jeste me tak napadlo, coz takhle dat sraz nekde, ja nevim trebas v cesky lipe, bo v mimoni, coz je kousek odtamtud a jet na letiste vsici spolecne v kolone premejslim kde je v lipe nakej velkej flek kde bysme se sjeli...... no a nebo jinak, az se sjedem tak druhej den si nekam vyjet a jel bych alespon podle rocniku, pak modelu a nakonec trebas podle barvy... jenze si rikam abysme se pak nepoztraceli a neudelali v tom zmatky
letiště
No nevím ale nebylo by lepší mít ubytování někde v kempu, třeba pod stany? Pokud budeš spát na něčím pozemku, můžeš dopadmout jak ČEKTEK. Auta pěkně na parkoviště, těla do hospody. Jo a upřesněte prosím termín, bavíme se o květnu?
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
toz faktem je, ze i kdyz to bude "jen" pres den, tak co s nutnyma lidskyma potrebama - nektery se daji resit v aute, ale jiny nee...
Mozna by tohle stalo za zvazeni:
http://toitoi.cz/?cenik-pronajmu-mobilnich-toalet
Asi bude potreba neco vybrat...
---------------------------------------------------------------------------------
Hlavne by se mel ustanovit nejaky vybor, ktery to bude organizovat, protoze jinak zustane jen u kecu. Minimalne pro zacatek je treba zjisit, jak to s tim letistem a majitelem vypada, cena za pronajem, pocet lidi na srazu (lidi ne aut) kvuli zachodum, pak spustit hlasovani o terminu, domluva na delce... Idealne nekdo z blizkosti Mimone.
Mozna by tohle stalo za zvazeni:
http://toitoi.cz/?cenik-pronajmu-mobilnich-toalet
Asi bude potreba neco vybrat...
---------------------------------------------------------------------------------
Hlavne by se mel ustanovit nejaky vybor, ktery to bude organizovat, protoze jinak zustane jen u kecu. Minimalne pro zacatek je treba zjisit, jak to s tim letistem a majitelem vypada, cena za pronajem, pocet lidi na srazu (lidi ne aut) kvuli zachodum, pak spustit hlasovani o terminu, domluva na delce... Idealne nekdo z blizkosti Mimone.
Sraz
A neodepsali jste Farmáře, ten měl taky nějaký návrh na sraz.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
sraz
Čauky
Mám veklý zájem se na srazu objevit, tak bych potřeboval vědět datum konání ať si můžu přispůsobit svoje věci. Hlavně né na velikonoce to mám sraz s rodinou a žením se.
Mám veklý zájem se na srazu objevit, tak bych potřeboval vědět datum konání ať si můžu přispůsobit svoje věci. Hlavně né na velikonoce to mám sraz s rodinou a žením se.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.