![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Manzelka pred chvilou poslala zalohu. Takze termin dodania je 23.12 s tym, ze o prepis z democar Agrotecu na manzelku sa postara predajca. dufam, ze bude aj zabaleny v ooobr krabici, tak velky vianocny darcek sme este nemali
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Jo tak teď už to naprosto chápu.Mexican píše: ↑18 pro 2021, 12:17 my sme to mali trochu take komplikovane (my vlastne nic nemame nikdy jednoduche, to ma asi drzi pri zmysloch)![]()
Ten Stonic bol demo car ale nechceli sme prave aby s tym predajca jazdil na obedy 2km a prdel do zesli. Poziadavka na democar je ze to auto ale nejak spolufinancuje importer a predajca ho musi nejaky cas vlastnit - takze ho mame vlastne "zapozicany" normalnou zmluvou, vlastnikom je stale predajca. No a konecne teraz ho moze uvolnit a preto bol vcera na evidencke a buduci tyzden sa ofiko bude prepisovat na nas.
Ta 1.4T ma fakt nenadchla. Mozno by som do i30/ceedu ak by to tym malo skoncit (Az raz Accent nebude) tak mozno 1.0Tgdi 88kW s DCT (a pokojne s tym ich mild hybridom ktory trochu pomoze pri akceleracii) ale pokojne aj bez neho.Najma strasne otravovali vibracie do pedalu, to bolo fakt peklo to nema ani Accent s 377 000km ani u studeneho motoru
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |