Schwarzie píše:Vilda píše:Dělám to taky tak, jak píše Mexičan !! Kousek od domu, mám dvě pumpy s vapkou, tak tam vletím a za pár korun mám auto jak nový, včetně podběhů

A jestli má Accent špatnou antikor. ochranu nebo nemá, tak o tom bych se bavil, tak za pět let. U Renaulta jsem našel první příznaky koroze, právě po pěti letech provozu. U Opla po čtyřech ...., takže máme ještě dost času

a umýváš to i tím kartáčem co je na wapce nebo to jen ostříkáš vodou? já jsem ještě nenašel odvahu to ošudlit tím jejich kartáčem, vždycky mám svou houbu. po těch řečech tedy o kvalitě laku mám strach, že tam budu mít takový ty vlasový škrábance..... ale to by snad mělo být jen z myčky.
Většinou si sebou beru houbu, kýbl a v něm trochu šamponu. Ty kartáče radši nepoužívám, vypadaji nevábně

Mám to vyzkoušený, že za tři pětky umeju celýho Ácu, ale musim sebou hodit

A co se týká laku, tak mi nepřijde, že by byl horší, než na Renaultu ..... v Mnichově jsem s Ácou projel myčkou a laku to nijak neublížilo. Jediný, že mi zavadila sušící rampa o anténu a tý se taky nic nestalo. Co je možný, že v čechách kašlou na výměnu kartáčů, který za čas ztvrdnou a posekají lak ...., ale do myčky skoro nejezdim. Jinak vapku používám dost
často, mám rád auto čistý a hlavně to vyjde o dost levněji