tak tak89majlo96 píše:autoskola to isti ?laufas píše:zeptej se mexicana, ten ti par rad urcite da

Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
tak tak89majlo96 píše:autoskola to isti ?laufas píše:zeptej se mexicana, ten ti par rad urcite da
No,mimo dálnici, když se dodržují předpisy,(taky mám nějaký ten bodík,tak musím sekat latinu) mám okolo 7l/100 km.Po Praze je to loudačka,takže k vytočení nad 3tis. otáček není moc příležitostí to mám 6,5-7 l/100km.No samozřejmě,že na dálnici si občas zahřeším,ale víc jak 8l/100km mi to neudělá.Takže vcelku je to stále ať dělám co dělám kolem 7l/100km.Najeto zatím nic moc.Něco jezdím ještě s feldou.Do práce jezdím sHardcam píše:Zkus jeste minimalne dalsich 5000km pockat a pak to resit. Ale spotreba 9 litru na 100 pri 130km/h na skoro 100kW benzin neni nic strasnyho, to na tom tatchwud urcite nebude vyrazne lip.
No je to o tom,že jemně ubírám a přidávám plyn se stoupáníma klesáním při stejné rychlosti.Muzika,pohoda a klídek.Jen si to užívám.Hardcam píše:Tak to tech 8 litru je pekna spotreba na dalnici, to jsem s Lantrou a dalnici nemival.
no co jsem rikal uz je tady - tezka noha, je mi lito, ale neni to muj pripad, vysvetloval jsem to v prispevcich vyse, ale co s vama borci...jezdim uz 9 let takze ridit umim (vse co tu pises znam a delam), ze stary autem se mi setrit benzin darilo, ted ale ne. Pokud to do tech 10 000km neprestane chlastat tak to zacnu resit asi pres servis, vcetne toho rezonovani v urcitejch otackach - nejaka diagnostika motoru nebo tak, ale obavam se ze uslysim jen tentyz nesmysl "tezka noha" a pokud me to nekdo bude trvrdit zaryte do oci tak mu asi urazim hlavutatchwud píše: Je to asi opravdu o té těžké noze.Nepřidávat plyn,a pak hned brzdit,když vidím červenou,ale občas dojíždět,z kopce dát nohu z plynu,včas řadit atd....Ale to přijde časem
takova provokace, ze maco89majlo96 píše:tak dnes som docapkal benzin natural 95 do tristvrte nadrze a cestou z mesta mi PP ukazal za jazdy spotrebu neuveritelnych 5,2 v obci a 4,9 mimo.hodnoty sa drzaly v tomto rozmedzi celou cestou az pokym som nezastavil doma pred branou
Mám podobný případ, s Feldou 1.6 jsem jezdíval za 6,5l a teď s i30 1.4 kolem 8l. Když člověk čte ty spotřeby u ostatních, tak to vypadá, že některé motory jsou hodně povedené a jiné ne. Taky si říkám, že počkám rok do první garančky, jestli ta spotřeba neklesne a pak bych zkusil řešit přes servis. Někteří šťastlivci mají nízkou spotřebu už od počátku, takže záběhem to asi nebude.maco píše: Pokud to do tech 10 000km neprestane chlastat tak to zacnu resit asi pres servis
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |