https://www.hyundai.cz/modely/i30-kombi
cvakni si na "vykon" tam mas vsechny motory, obe 1,6 benzin maji D-CVVT

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Bavili jsme se o GDI vs. MPI (chybne pojmenovane jako CVVT)JirkaN píše:Mirus30: Kolik % lidí v tom má jasno?
idam.i píše:Tak neviem.Robíš si so mňa blázna,alebo áno.
... toho šaška si vyprošuji a ještě k tomu počmáranýho ...Mirus30 píše:Jo, dela si prdel, je to sasek pocmaranej...![]()
https://www.hyundai.cz/modely/i30-kombi
cvakni si na "vykon" tam mas vsechny motory, obe 1,6 benzin maji D-CVVT
Stačí mi pouze ten sen české rodiny. Tucson se mi nelíbí.idam.i píše:JirkoN sadni si do toho sna českej rodiny a vládni celému svetu.![]()
Nevím kolik je Igorovi let, osobně ho neznám a ani to vědět nemusím. Jako nikdo neví, kolik je mě. Tak snad se tu nezačneme trumfovat ...Mirus30 píše:Igor je pan v letech, tak trochu ucty (snad se neurazis Igore), buhvi jak bystří budeme my v jeho letech.
![]()
Jirko: kez by ti pulka toho CVVT nekde cestou upadla ty vejtahoja se taky tesim do svyho GDI, ale jestli tam mam deset CVVT nebo pulku je mi uplne jedno, dulezita je rucicka libajici 7tis ot. to ma(m) nejradsi
![]()
Hlavně tady nevysvětluj ten rozdíl. Přece 10% ví, jak je to s tím olejem. Mohl by si být okřiknutAlf6 píše:Hosi....popravde... Ono je tezke tady něco vůbec psat. Například, když 90% lidi zde na foru nevi, jaky je rozdil mezi polosyntetickym olejem a syntetickym) Stále dokola tech 90% lidi te bude tvrdit, ze ten Shell 5w-30 je plna syntetika(prece v auto. servise by mu jinej nenalili, když je tak drahej)
Jo abych nezapomenl proc sem chtěl napsat....Elantra je hezci auto nez i30 :DD
To já si v s Tucsonu chrochtám blahemJirkaN píše:Stačí mi pouze ten sen české rodiny. Tucson se mi nelíbí.idam.i píše:JirkoN sadni si do toho sna českej rodiny a vládni celému svetu.![]()
Proto jsis ho kupoval. Přece by jsi ho nechtěl, kdyby se ti nelíbil. Proti gustu žádný ...Axel.Foley píše:To já si v s Tucsonu chrochtám blahemJirkaN píše:Stačí mi pouze ten sen české rodiny. Tucson se mi nelíbí.idam.i píše:JirkoN sadni si do toho sna českej rodiny a vládni celému svetu.![]()
![]()
A nějaké VT tam bude také.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |