Vladislav Bureš píše:Kluci co si o mě myslíte auto mám sedm hodin a už blbnu? To opravdu ne mám z něj respekt pořád tohle se stalo asi při 5km/h když jsem vjížděl do křižovatky a tam ačkoli byla předepsaná třicítka tak mě odhodil a hnul s oběma nosníky ale naštěstí se ani jeden chladič nepoškodil. Já jsem opatrný většinou i když jak je to teď naklouzané na večer tak jezdím často bokem. vypadám teď takto dokud se to nedořeší u policajtů
heheh buresaku ty kanoure:))) sem te videl na proseku u bily s uz barevnym nissankem nekdy ve ctvrtek v pet
))
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Absolutně bez šance
Tohle vždycky končí špatně,známej byl u hasičů a již už skončil,protože tohle se prej nedá,já se mu nedivím Sám bych už asi omdlel,kdybych u toho byl Moc smutný téma
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Ty fotky jsou starý asi dva roky - už jsem to viděl. Mohl za to ten umělec v Cordobě. Nabral kamaráda a předjížděl kolonu. Tachometr se mu zasekl asi na 130km/h. Bylo to tenkrát i v novinách.
Vladislav Bureš píše:Kluci co si o mě myslíte auto mám sedm hodin a už blbnu? To opravdu ne mám z něj respekt pořád tohle se stalo asi při 5km/h když jsem vjížděl do křižovatky a tam ačkoli byla předepsaná třicítka tak mě odhodil a hnul s oběma nosníky ale naštěstí se ani jeden chladič nepoškodil. Já jsem opatrný většinou i když jak je to teď naklouzané na večer tak jezdím často bokem. vypadám teď takto dokud se to nedořeší u policajtů
heheh buresaku ty kanoure:))) sem te videl na proseku u bily s uz barevnym nissankem nekdy ve ctvrtek v pet
))
Není možné jsem z Letňan a na prosek jezdím za ségrou a pro dortíky do cukrárny co je za bilou pro babičku a strejdu
A proč kaňoure co jsem provedl?
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
))
Není možné jsem z Letňan a na prosek jezdím za ségrou a pro dortíky do cukrárny co je za bilou pro babičku a strejdu
no pac tohohle nissanka znam z TF tak vim ze ma dost kobylek tak sem cekal ze na ty mokry silnici das na semaforech alespon hezkej drift zatackou ) proto kanoure ze ses na to vyflak .)))) jinak rve ti to moc pekne )) ted uz vim ze jsou i auta ktery jsou vic hllucnejsi nez ja .)
jiank ja sem ze kbel se divim ze sem te ejste nevidel driv s scoupe
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
shotik píše:
))
no pac tohohle nissanka znam z TF tak vim ze ma dost kobylek tak sem cekal ze na ty mokry silnici das na semaforech alespon hezkej drift zatackou ) proto kanoure ze ses na to vyflak .)))) jinak rve ti to moc pekne )) ted uz vim ze jsou i auta ktery jsou vic hllucnejsi nez ja .)
jiank ja sem ze kbel se divim ze sem te ejste nevidel driv s scoupe
Ještě nemám novou spojku ale počítám že mi ve středu příjde tahle klouže takže jí nedávám moc kouř abych někde nezůstal to je jedna věc a druhá nejsem si tím ještě moc jistý takže v provozu když mám okolo sebe auta moc neblbnu je to jistější vyjímku tvoří křižovatka limuzská černokostelecká kdy odbočuju přez tu gumu do černokostelecké tak se ani nemusím snažít a jede to krásně bokem tam mi to nevadí protože stejně jedu až když je provoz v protisměru zastavený tam je to fakt pěkný obzvlášť na mokru (dnes ) to jen přidám drobet plyn a je to a spojku netrápím
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Tohle auto z TF? Toto nebo jako obecně toto protože tam nejsem a jedině že by jsi to poznal podle toho plniče na kufru a prahu od předchozího majitele ale myslím že tam také on není
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Vladislav Bureš píše:Tohle auto z TF? Toto nebo jako obecně toto protože tam nejsem a jedině že by jsi to poznal podle toho plniče na kufru a prahu od předchozího majitele ale myslím že tam také on není
myslim ze rpedchozi majitel ma nick blaaazen
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Vladislav Bureš píše:Tohle auto z TF? Toto nebo jako obecně toto protože tam nejsem a jedině že by jsi to poznal podle toho plniče na kufru a prahu od předchozího majitele ale myslím že tam také on není
myslim ze rpedchozi majitel ma nick blaaazen
Tak to je v pořádku je tomu skutečně tak. Jsi všímavý to je díky těm dílům od plniče že?
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Teď na jaře by mě měla překonat jedna S14ka ale to je otázkou jestli se mu to povede zatím toto auto drží rekord jak výkonostní tak z nuli na stovku tak jsem zvědav jak dlouho zase nemám tolika financí abych mohl držet krok
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
shotik píše:ne spis podle kol a podle toho ze neznam nikoho kdo bymel dvoukilo s tolika kobylama
To má být narážka
Hele klucí mám takový pocit že ačkoli to začne kolikrát nevině strhne se to i mou vinou někam kam by nemělo tohle je už několikáté téma ve kterém se to přesunulo od tématu ke mě i když to začalo tématem jak by mělo ale pak a ne jen tak trochu ale poněkud více než je zdrávo to přešlo jinam proto bych požádal o přesunutí totoho do buď zvláštního tématu kde se tomu bude věnovat nebo jen tady smazat je mi to už hloupe i když zatím nikdo nenadává ale není to v pořádku i když na tom mám velikou vinu tak prosím za prominutí a odsud smazání či přesunutí patřičnou osobou s pravomocema.
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T