K cemu je u auta s nahonem na predek vyssi pritlak na zadek (=odlehceni predku?) Jinak v kategorii NFS docela pekny, ale tim kridlem bych jako chodec nechtel dostat po hlave
Audi A6 quattro 4.2 V8 a Bel STI-Re + AL G9RX
ex: Peugeot 607 2.2i
ex: Hyundai Sonata 2.0i 2003
na to kridlo mam stejnej nazor jak vetsina prijde mi to moc prehnany , i kdyz mam rad doplnky ,koukam mas cira predni svetla a stejny zadni svetla jak ja Tem mlhovkam by mozna sedli chromove krouzky mozna by to dobre kontrastovalo s tema ciryma svetlama to by si musel zkusit.
hlavni dojem tam dela to ze je to moc pekne vyfocene to ty sam umis takle fotit nebo si s tim pohrat a vylepsit fota?
To křídlo tam je z estetického a funkčního hlediska Mě se líbí Japonskej styl a proto tam je. Křídlo má Atest takže asi nebezpečné nebude jinak by nebylo schválené do provozu Jinak to křídlo není jen lajcky vytvarované, ale spočítané. Od doby co tam je drží auto lépe do zatáček a to že nejezdim zdrovna pomalu. Hlavně t am jsou na fotce origo nárazníky na zimu. V létě tam sou jiné a to křídlo už vypadá jinak
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
To coupe od Rastyho mne s tim kridlem prijde uz old school. Nelibi se mi to, je to prehnany a doby FF jsou uz za nami.
Ja jsem zastance decentnich a hlavne funkcnich uprav, ne tohoto.
Svetla (zadni) bych taky zvolil jina. V realu muzou vypadat lip, ale soudim podle fotek.
Ty alu co tam mas byly v NFS,ne? Ty nevypadaj nejhur.
Nejvic se mi ovsem libi barvicka a jeste vic ty dva laufy na zadku