Videa a fota vašich COUPÉ GK
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Re: Videa a fota vašich COUPÉ GK
kurnik nemá někdo šajnu kde sehnat štefty? pač mi došlo že to jen tak dupnout podložku nebude
Prodej levných autodílů.
- Reklama
Liberalemiguel: ty kola jsou hodne dobre ty vole no, jeste bych zatmavil ty zadni svetla a upravil nejak ty predni heh, trmeny a tak to cervene bych dal pryc spis by se tam hodilo stribrne
- LiberaleMiguel
- **
Karamusa: stefty ? Proc bys tam nemoh jen tak dat podlozku ? kdyz bude nejake do pul cm tak v pohode. Kdyz bude vetsi tak koupis podlozku aji s prodlouzenyma sourbama
Stanley: stribrne ? bych to mel furt zaprasene jak cyp, uz ty cervene jsou furt spinave. Mne se trmeny libi jenom cervene, jine barvy moc ne-e. A svetla se budou kutit prez zimu
a ty kola jsou 19x9" masakr jak cyp Akorat ted na ne nejsou prachy, coz mne sere jak cyp, protoze proste na to auto pasovaly upa brutalne
Stanley: stribrne ? bych to mel furt zaprasene jak cyp, uz ty cervene jsou furt spinave. Mne se trmeny libi jenom cervene, jine barvy moc ne-e. A svetla se budou kutit prez zimu
a ty kola jsou 19x9" masakr jak cyp Akorat ted na ne nejsou prachy, coz mne sere jak cyp, protoze proste na to auto pasovaly upa brutalne
Hyundai Coupe FX 2,0 DOHC 102kW, Black&Silver
Tak ty kola nemas jako jo? Jej ja myslel ze jo.. jo stribrne se k tomu hodi vic to je jak pest na oko, kdybys to mel jinak sladene treba.. ja mam na fiatu taky stribrne brzdy a stribrne kola a vypada to super
19tky kola bych si na coupe nikdy nedal - ještě než si je pořídíš, tak se zkus třeba zeptat Vikiho - ten je tam chvilku měl. (IMHO i 18tky jsou moc).LiberaleMiguel píše:Karamusa: stefty ? Proc bys tam nemoh jen tak dat podlozku ? kdyz bude nejake do pul cm tak v pohode. Kdyz bude vetsi tak koupis podlozku aji s prodlouzenyma sourbama
taky tak 19 nebude moc k jezdeni... ja chcu 18 a i tak mam strah ze to bude hruza... ale kazdopad na aute vypadaly dobre...
- LiberaleMiguel
- **
nemam to bylo jenom pucene od kamose(je prodava) abych primeril jak to bude z 19" vypadat.
O Vikim uz jsem slysel, on ma pod kolama podlozky, to mu odjebavalo loziska Kdyz mas podlozky tak cim vetsi kola tim rychleji jdu loziska srat. Vim co delam(aspon v tomdle pripade )
O Vikim uz jsem slysel, on ma pod kolama podlozky, to mu odjebavalo loziska Kdyz mas podlozky tak cim vetsi kola tim rychleji jdu loziska srat. Vim co delam(aspon v tomdle pripade )
Nene ložiska mám puvodní. To hučení dělali pneumatiky. Musíš si to moje téma dočíst do konce Jakmile jsem obul zimní ta to hučení přestalo.
Jinak 19" kola ti prodám za 10tisíc viz, foto
Jinak podložky na Coupéčku jsou běžnou věcí. Nebo to vyřeš kolama s menším ET.
Jinak 19" kola ti prodám za 10tisíc viz, foto
Jinak podložky na Coupéčku jsou běžnou věcí. Nebo to vyřeš kolama s menším ET.
- Přílohy
-
- 280620091102.jpg (237.14 KiB) Zobrazeno 1982 x
Nabízím:
Loga Tuscani Speedmachine
Rozpěry přední i zadní na Coupé 2G-GK
Výfuky nerez duplex s regulací na Cupé 2G-GK
______
Coupé 2.0 CVVT r.v.06 Cold Air Intake System
Suzuki Intruder M800
Accent 1.5 CRDI (pracovní)
H1 Van 3ks (pracovní)
______
Suzuki Intruder M800
H1 Van 3ks (pracovní)
viki pekne kola jake to bylo kdyz jsi s tim jel po D1 na tech panelech?
Je to samozřejmě tvrdé. Ale pokud nemáš sprtovní podvozek tak se to dá snést. Jinak v zatáčkách se tonedalo urvat. na 19"kách to sedí ohromě. Motokára
Nabízím:
______
Suzuki Intruder M800
H1 Van 3ks (pracovní)
______
Suzuki Intruder M800
H1 Van 3ks (pracovní)
- LiberaleMiguel
- **
Viki: dik za vysvetleni, resil jsem to z nekym na FB a ten mi tvrdil, ze to bylo tema velkyma kolama
ja muzu mit ty co jsem hazel za 12 aji z prakticky novyma gumama. Kdybych ty prachy ted mel, tak uz je mam doma
Uvidim jak to vsechno nakonec dopadne. Kazdopadne bych chtel min 8 palcu siroke a ET by melo vychazet 35 aby to bylo v pohode. Jinak jsem zjistil, ze pasuje aji roztec 5x112, jenom je treba koupit plovouci matky, takze je aspon o neco vetsi vyber
ja muzu mit ty co jsem hazel za 12 aji z prakticky novyma gumama. Kdybych ty prachy ted mel, tak uz je mam doma
Uvidim jak to vsechno nakonec dopadne. Kazdopadne bych chtel min 8 palcu siroke a ET by melo vychazet 35 aby to bylo v pohode. Jinak jsem zjistil, ze pasuje aji roztec 5x112, jenom je treba koupit plovouci matky, takze je aspon o neco vetsi vyber
novy facelift na Genesis je uzas!
http://www.worldcarfans.com/11109193671 ... owphotos#0
http://www.worldcarfans.com/11111043797 ... owphotos#0
http://www.worldcarfans.com/11109193671 ... owphotos#0
http://www.worldcarfans.com/11111043797 ... owphotos#0
jaj...
ja sa pohybujem iba v ramci nasho modelu...
COUPE 2G
ja sa pohybujem iba v ramci nasho modelu...
COUPE 2G
- LiberaleMiguel
- **