ja jsem mel bryle ani ne rok a pul od vers(r)aceho za sedmicku, koupeny u adamka v hradci kralove! myslel jsem ze takovy brejle jsou na kuwa dlouho a ze to clovek uz nemusi resit, ale ouha to jsem se spletl.. pred cca tejdnem se mi normalne pri cteni casopisu rozpadli na vocich (pozn.: ze by z toho hnusu - byla tam reklama na fabii??

proste nevim, kdybych to jako znicil sam snad ikdybych se snazil proste nevim, jak by se mi toto povedlo navic bez stop po jakykoliv deformaci! no zajdu teda do optiky a tam me povidaj to je jasna vec na reklamaci, tak jim to tam teda poslu zpatky k tomu adamkovi a volam tam, a ta krava jedna zasrata to proste zamitla ze prej jedine ve spojich kdyby to ruplo jinak ani tuk a ani nebyla schopna mi vydat pisemny prohlaseni, nic

nekdy si rikam nebejt linej tak to fak nekam pozenu pac to je zraly na COIku toto, a tak moje rada zni zase nekupovat predrazeny kramy, nema to smysl - a adamkovi v hradci kralove se vyhnout obloukem i presto ze jsem tam jezdil takovou dalku pac jsme na ne meli doporuceni!!