Noví členové....
Moderátor: Moderátoři
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci vítejte mezi námi! A ať vám to lítá jako nám všem
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- Reklama
novej Poník
Ahoj všem, jsem čerstvým majitelem Hyundai Pony GLS 1,5i (1993 5dveř.) Je mi 36 a jsem z Chebu. Trochu jsem váhal, zda se vůbec registrovat, mým koníčkem přeci jen auto není Taky poníkářů tu asi moc není, alespon tu nejsou tolik vidět , tak doufám, že tu nějakého potkám - mimochodem, pokud někdo z poníkářů má zájem, mám original návod k obsluze (německy).
Jirka
Jirka
Hyundai Pony GLS 1,5i ´93
Re: novej Poník
Tak on Poník je v podstatě Accentík, takže jsme vlastně kolegové...jrtrain píše:Ahoj všem, jsem čerstvým majitelem Hyundai Pony GLS 1,5i (1993 5dveř.) Je mi 36 a jsem z Chebu. Trochu jsem váhal, zda se vůbec registrovat, mým koníčkem přeci jen auto není Taky poníkářů tu asi moc není, alespon tu nejsou tolik vidět , tak doufám, že tu nějakého potkám - mimochodem, pokud někdo z poníkářů má zájem, mám original návod k obsluze (německy).
Jirka
Taky vítám do klubu
Accent CRDi 1,5 2002
Zdravím zo Slovenska
som tu úplne nová, všetko sa to začalo ešte v roku 1991, kedy som víťazoslavne odišla z predajne s novočičkým S-coupe.... krásnym, červeným so striebornými lištami...prečo som tu opäť? Pretože som sa rozhodla autíčko predať v roku 1996, minulý rok som ho však našla opustené po malom ťukanci z predu napredaj... neviem ako sa to stalo ale mám ho späť, proste moja láska k nemu pretrvávala. Tak a mám postarané o zábavku...
Re: Zdravím zo Slovenska
Tomu se říká láska jako trám. Jinak vítej u týhle super bandy lidí.alexis píše:som tu úplne nová, všetko sa to začalo ešte v roku 1991, kedy som víťazoslavne odišla z predajne s novočičkým S-coupe.... krásnym, červeným so striebornými lištami...prečo som tu opäť? Pretože som sa rozhodla autíčko predať v roku 1996, minulý rok som ho však našla opustené po malom ťukanci z predu napredaj... neviem ako sa to stalo ale mám ho späť, proste moja láska k nemu pretrvávala. Tak a mám postarané o zábavku...
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Vsetkym......
velmi pekne dakujem za privitanie, este stale mi vsak neprislo ako sa mi to stalo.....
Yurii: auticko vtedy stalo 371.000,- korun slovenskych alebo ceskoslovenskych... nie je to GT ale tie peniazky bolo hodne. Dnes vsak chodim po zahrade a pozeram sa ako to chudatko este stale nema predne reflaktory, ma pokrcenu kapotu a trosku uz poskodeny lak, teraz neviem, ci ho nastriekat cely, mam problem aj s reflektormi na Slovensku proste neexistuju alebo su priamo na objednavku v Hyundai ale radsej ani nepoviem cenu.... Ked vsak na mna potom pozrie tymi ockami urcite zotrva v nasej garazi.... a ubehne par kilometrov
Yurii: auticko vtedy stalo 371.000,- korun slovenskych alebo ceskoslovenskych... nie je to GT ale tie peniazky bolo hodne. Dnes vsak chodim po zahrade a pozeram sa ako to chudatko este stale nema predne reflaktory, ma pokrcenu kapotu a trosku uz poskodeny lak, teraz neviem, ci ho nastriekat cely, mam problem aj s reflektormi na Slovensku proste neexistuju alebo su priamo na objednavku v Hyundai ale radsej ani nepoviem cenu.... Ked vsak na mna potom pozrie tymi ockami urcite zotrva v nasej garazi.... a ubehne par kilometrov
Re: Vsetkym......
Zkus dát do sekce koupím inzerát, pár kluků tu náhradní díly na Scoupe má, tak třeba ti pomůžoualexis píše:velmi pekne dakujem za privitanie, este stale mi vsak neprislo ako sa mi to stalo.....
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
kolik mas koniku a kolik to papa v prumeru? ja mam suice astru, ale to by mohly byt podobny motory - automat a nikdy jinak !!!Palkac píše:Ahoj Vsem, i ja jsem zde novy. Jmenuji se Michal, je mi 32 a v lednu jsem si koupil ojetou Elantru, ktera byla dovezena z Nemecka a proto ma i jednu zvlastnost, jedna se o 1,6 GLS s automatickou prevodovkou.
Zatim jsem 105% nadsen