Ahoj samozřejmě nebude, přijeď s tátou na srazPatrick13 píše:Abych se představil:Čaute všichni jmenuju se Patrik a jsem synátor tommase33 8)A esli vám to nebude vadit někdy sem kouknu a napíšu něco
Noví členové....
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- Virus
- **
- Kontaktovat uživatele:
Nazdárek. Abych se taky představil. Pozdě ale fórum je zatraceně velké a na tuto uvítačku jsem narazil až teď. Jmeniju se Viktor jsem z Frýdku-Místku. Mé první auto byl Maluch, ale kvůli rachocení v zahraničí jsem ho zanedbával až zrezavěl takže si ho vzal kamarád na ND. Narychlo (v pátek příjezd do ČR v sobotu koupě vozu v neděli odjezd do Němec) jsem si koupil Hyundai Accent rv 96 1,3 62 KW. Po prvním majiteli, v super stavu až na lak (běžné oděrky a ojeté klíčem - toho se pořád nemůžu zbavit). Nejdřív jsem nezamýšlel, že si ho nechám delší dobu ale zamiloval jsem se do něj skoro jako do své přítelkyně a už bych ho nikdy neopustil. Mírně jsem ho vyladil - interiér nalakovaný do červena, červené osvětlení interiéru, výměna rádia, polepy na oknech. Plánuji vzduch filtr, výfuk a hlavně kotouče na obě nápravy. Sem se ňák rozepsal. Doufám, že to není nijak dlouhý anebo krátký. Mír všem lidem
Accentík 1,3; 62 KW; r.v. 96-7; mírně upraven
ahoj, vítej.katrin78 píše:Ahoj,jsem majitelkou Hyundai Pony 1.5 MPi rok 92.Autino je po dědovi,řidičák mám půl roku ,takže jsem takové motoristické trdlo.Ale hlava i ruce v pohodě,tak budu sledovat zdejší machry jak radí co s čím a budu zkoušet.Jo jinak mám manuál k poníkovi v češtině.
Onen manuál máš jen v papírové podobě? šlo by jej nascanovat nebo jakkoli převést do PC ? na http://hpony.wz.cz/ je ke stažení uživatelský manuál v němčině k pony ´93.
zatím
Hyundai Pony GLS 1,5i ´93
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdar lidi.
Tímto se, tak nějak, zapojuju do komunity Fórum čtu už několik měsíců, hlavně jsem se rozhodoval jakým autem nahradit starého Favorita, a nakonec jsem se rozhodl pro Hyundai. Jelikož jsem už od začátku chtěl auto, které nemá kde kdo (rozhodně ne nějaký Schadewagen ), a vzhledem k tomu že do středního věku ještě hodně daleko, vybral jsem si Coupé, model 2007, dvoulitr, v černé a s "mild" spoilerem. Asi budu po nocích skládat vagóny než to splatím, ale myslím že to bude stát za to
Tímto se, tak nějak, zapojuju do komunity Fórum čtu už několik měsíců, hlavně jsem se rozhodoval jakým autem nahradit starého Favorita, a nakonec jsem se rozhodl pro Hyundai. Jelikož jsem už od začátku chtěl auto, které nemá kde kdo (rozhodně ne nějaký Schadewagen ), a vzhledem k tomu že do středního věku ještě hodně daleko, vybral jsem si Coupé, model 2007, dvoulitr, v černé a s "mild" spoilerem. Asi budu po nocích skládat vagóny než to splatím, ale myslím že to bude stát za to
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Tak to moc gratuluju k novému coupe. I když se mi stejnak nejvíc líbí 2generace bez faceliftu, tak doufám že ukážeš na M oravě pač Mimoň už jaksi asi nestiheš
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- omartinek
- **
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim vsechny priznivce Hyundaju,od 14.5.07 jsem se stal majitelem Accenta r.v.2001 a jelikoz nemuzu na takovych strankach jako jsou kluby chybet tak se k Vam pridavam jestli me mezi sebe pustite.Fotky samozrejme dodam jen co Acentika umyji a nalestim. Jinak jmenuji se Ondra jsem z Jiznich Cech,trvale bydlim v bechyni ale jinak jsem v podnajmu v CB.Tak doufam ze delate nejake srazy aby jsem se kouknul konecne na poradna auta.Mejte se